Op 5 dec. 2 dekbedovertrekken besteld en betaald voor onze kleinkinderen. Wel een bevestiging ontvangen, maar geen overtrekken gezien. Meerdere keren gemaild. Geen reactie. Ik vroeg me af of het b... Leggi di più
Na het bestellen van 16 naamdekens bleek 1 naamdeken geen hoofdletter te hebben. Nadat ik hier contact over had opgenomen werd direct een nieuwe in productie genomen. Super tof! Alleen bij ontvangst b... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het ging even volledig mis ,mede door wisseling directie …. Vertrouwen even weg geweest ..top opgepakt , bereikbaarheid weer optimaal ,en wat ben ik lief geholpen ! Top doorgaan zo ,heb weer een super... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De comfy-blanket is een luxe droom zo mooi ! ik heb andere fake-fur plaids voor aanzienlijk hogere prijzen maar deze verslaat ze volledig, zacht, groot en elastisch, zowel de beige als de grijze he... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hugg Blankets / Warming Blankets | komt van Nederlandse bodem en is ontstaan om meer betekenis te geven aan comfortabele dekens. We willen de wereld een stukje mooier maken door middel van persoonlijke fleecedekens met de focus op de hoogste kwaliteit en de beste klantenervaring”
Noordersluisweg 19, 8243 PR, Lelystad, Paesi Bassi
- contact@huggblankets.nl
- huggblankets.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Uitstekende kwaliteit en snelle levering
Uitstekende kwaliteit en supersnelle levering. Ook zeer correcte klantenservice. Levering binnen 2 dagen, helemaal op tijd voor mijn verrassing!!!

Bestelling niet te volgen
Volgens Huge Blankets werd de site geüpdatet, waardoor ik niet kon volgen en ook mijn bestelling nieet kon inzien. Pas toen het pakketje werd afgeleverd kreeg ik de trackingcode.
Het was een cadeautje en de verrassing bleef gelukkig wel bestaan, maar de ervaring was één met 2 gezichten.

Deken
De deken voor mijn dochter, voldeed volledig aan mijn verwachting. Het was een persoonlijke deken, het lettertype was exact hetzelfde als de originele tekst. Snelle levering en een prachtig product.

Risposta di Hugg.nl
een heerlijke zachte teddy plaid
Snelle levering en wat een heerlijke zachte knuffeldeken.

Super snel geleverd
Super snel geleverd. De kwaliteit is boven verwachting. Jammer dat het nog niet koud genoeg is om onder het plaid te kruipen maar met dit plaid kan de verwarming deze winter een paar graden lager gezet worden. Top product.

Bestelling/afhandeling/levering zijn…
Bestelling/afhandeling/levering zijn allemaal prima verlopen. Kwaliteit is super (en zacht)

Risposta di Hugg.nl
Snelle levering. De bestelling de volgende dag mogen ontvangen
Een heerlijk zware maar zachte en warme deken. Goede kwaliteit.
Deze deken help me wel warm de winter doorkomen.

Twijfel? Niet nodig!
Had zo mijn twijfels over de site maar geheel ten onrechte! De heerlijke deken kwam bizar snel binnen en de kwaliteit is top. Aanrader!

Echt een super deken
Echt een super deken! Wij hebben er beiden één. Buiten dit is het natuurlijk van de gekke, dat je in Nederland vanwege de energie onder een deken moet zitten.
Maar..........een echte aanrader! Heerlijk warm!

Risposta di Hugg.nl
Echt een aanrader deze plaid
Echt een aanrader deze plaid, hij valt ook goed om je heen. Je kan de verwarming echt een stuk lager zetten.

perfect opgelost.
Eerst een deken met een zwarte streep aan de achterkant, maar direkt contact op genomen en meteen aardige reactie gehad en nog dezelfde week een nieuwe deken ontvangen. Mijn dochter helemaal blij ermee. Twee duimen omhoog... deken zelf is van stevig maar zacht materiaal absolute top kwaliteit en lekker warm. Stinkt ook niet naar dat ch.. spul. Enige wat een klein beetje jammer is dat ik de deken graag nog een maat groter had gewild. Maat 140x200cm zo dat je ze helemaal om je heen kan draaien.

Super knuffel dekens
Super knuffel dekens, ziet er geweldig uit, goede service en snel geleverd.

Kwaliteit is enorm goed!
Kwaliteit is enorm goed! De foto op de deken is net zo scherp als de verstuurde foto. Een heerlijk zachte deken waar je gemakkelijk volledig onder kan liggen, ideaal voor de komende maanden. De levering was ook super snel! Helemaal blij met deze aankoop!

Kwaliteit oke
Kwaliteit oke, denk ook warm genoeg.
Verzending was snel.
Maat valt tegen was ook nergens te vinden op de site is te klein .
Aan de binnenkant zaten twee zwarte veeg vlekken.
Helaas geen tijd om hier iets aan te doen anders te laat. (Doorgestuurd naar dochter in het buitenland voor verjaardag)
Zal vast goed ontvangen worden.
P.S,
( Na kontakt met de online winkel tot een redelijke oplossing gekomen)
Goede service.

Risposta di Hugg.nl
Deken (klein) met naam voor mijn…
Deken (klein) met naam voor mijn dochter besteld. Bezorging was snel, kwaliteit goed. Wel een beetje dik en stug om lekker om je heen te kunnen slaan. Voor de prijs vind ik de afmeting best klein. Tip: vermelden van de afmetingen op de website.

Super netjes verpakt
Super netjes verpakt, naar wens en hoogwaardige kwaliteit. Zeer tevreden want mijn dochters hebben een aantal traantjes los gelaten