Simpelthen den ringeste oplevelse. “Hudlægen” kiggede knap nok, daskede bare rundt om min søn uden at se på ham og resten af tiden var det sygeplejersken der bare jappede en smøre af. Hvad får de mon... Leggi di più
Vi er meget glade og tilfredse med Hudklinikken. Vi har kun oplevet positiv og imødekommende personale. Rigtig god og professionel behandling hos Peter. Han er super kompetent, venlig og skaber en... Leggi di più
Vil aldrig sætte mine ben i den klinik igen, jeg så en læge i 30 sekunder og resten af tiden en sygeplejske. Det var jeg ikke informeret om ved booking. Lægen havde ikke sat sig ind i min journal og... Leggi di più
Blev mødt af en ret afstumpet læge, der overhovedet ikke tog højde for en ret sårbar situation. Hun var sur, kiggede mig ikke i øjnene og udførte en ret smertefuld behandling uden at advare og stak e... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Få en tid hos hudlægerne i København, tæt ved Østerport Station. Vi behandler alle former for hudsygdomme. Mød hudlægerne, find vej og kontakt os her.
Kristianiagade 8, 2100, København, Danimarca
- hudklinikkenoesterport.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Har i en årrække konsulteret klinikken
Har i en årrække konsulteret klinikken, og får altid en professionel. venlig og behagelig service. Og sjælden lang ventetid. En god klinik.
Ekstrem dårlig oplevelse
Ekstrem dårlig oplevelse. Lang ventetid hvorefter hudlægen var inde i to sekunder og dårligt havde tid til at se og høre på mig. Kan ikke anbefale dette sted og under al kritik hvis de får fuld betaling for sådan en konsultation af den kvalitet
Har i flere dage prøvet at få en tid.
Har i flere dage prøvet at få en tid.
Jeg kan ikke komme igennem over telefonen og når jeg så sender en mail, hvor jeg skriver at jeg ønsker en tid, så får jeg svar tilbage om, at jeg kan prøve at ringe mellem 9-14. Det har jeg gjort gentagende gange på flere dage og uden held. Utroligt at det skal være så svært. De kunne blot have givet mig en tid over mailen.
Har booket en tid for 3 måneder siden…en
Har booket en tid for 3 måneder siden på 2 henvisninger fra egen læge. Begge super vigtige, da det bl.a. drejer sig om alvorlig allergi.
Fik så at vide i dag inde hos hudlægen, at der kun var tid til 1 henvisning, og at jeg måtte vælge, hvad der var mest vigtigt og ellers booke en ny tid (og igen vente flere måneder).
Det var ikke til diskussion, og jeg måtte ligesom forstå, at der kun var booket 1 tid. Ergo kunne de kunne kun behandle 1 henvisning. De ikke så meget som beklagede, selvom fejlen var deres, da jeg havde oplyst om begge henvisninger.
Så finder jeg ud af, at det ikke engang er en hudlæge, jeg er inde hos. Istedet er det en assistent, der skal tilkalde en hudlæge, som er der i 3 min og går igen. Dvs. Eventuelle spørgsmål osv. kunne ikke blive besvaret.
Hvis jeg havde nogen, måtte jeg booke en ny tid.
Da jeg kommer ud derfra, går jeg op til kundeservice og fortæller, at assistenten/hudlægen ikke ville håndtere begge henvisninger, fordi kundeservice kun har booket én tid. Så nikker vedkommende og siger med det samme, ja der er sket en fejl. Som om det har hun vidst hele tiden. Uden at beklage.
Jeg siger til hende, at det var en smule irriterende, og at jeg har ventet i lang tid og taget fri for at være her. Til det svarer hun bare, igen uden at beklage, at ja, hun har jo lige sagt, at der var sket en fejl. Og om jeg vil booke en ny tid?
Virker ærligt som en ren pengemaskine, hvor der ikke bliver brugt tid på patienten. Drejer sig udelukkende om at få flest mulige henvisninger. Sætter aldrig mine fødder der igen.
Jeg har været oppe hos andre hudlæger, og der har servicen været en helt anden.
Super kompetent sted!
Super kompetent sted!
Har valgt at køre fra Sydsjælland til Østerport, for at få behandling.
Jeg har for nogen år siden gået hos Peter, og igen har jeg været i forløb hos Peter. Min knub er væk uden man nærmest kan se det! Sådan et flot resultat, smertefrit og hurtigt. Min akne er nærmest væk, og hvis der er noget svares der inden for 2 dages tid. De er meget omhyggelige og dygtige. Har sågar anbefalet andre stedet.
Tusind tak for alt i har gjort for mig ☀️
Fagligt god og effektiv behandling.
Jeg har fået en fagligt og effektiv god behandling af hudforandringer på næsen på denne klinik.
Venligt modtaget af sekretær, læge og sygeplejerske.
Jeg skriver om mine oplevelser her da jeg blev overrasket over de negative oplevelser andre skriver om. Tove Jensen .
Ukendt tid...
Havde en tid,
Ankom ca. 15 min før denne, som man normalt gør.
35 min efter min tid, dvs 50 min efter ankomst forlod jeg klinikken.
Jeg snakkede med receptionisten. Hun kunne ikke orientere mig hvornår jeg jeg kunne komme til.
Denne attitude går ikke i Danmark. Det hører andre steder til.
Lægen kunne ikke få os hurtigt nok ud
Lægen kunne ikke få os hurtigt nok ud, vi skulle hive alle svar ud af ham. Vores to eksemramte børn fik 1 uges behandling, men ikke et ord om et videre forløb. Vil ikke anbefale klinikken.