En super betjening med søde medarbejder . En fantastisk mad. Mange flere retter end normalt. Lækkere råvare. . OG så er det helt vildt billigt. TAK FOR MAD.og en god fødelsdag. HILSEN Jesper og... Leggi di più
Hvordan kan de kræve at man skal købe noget at drikke hvis man bestiller deres buffet? Vi var et selskab på 3 hvoraf den ene - grundet operation - ikke må spise og drikke på samme tid. Derfor ønskede... Leggi di più
Smagløst, klumpede ris, dårlig and , dårlig stegte ris m kylling, som ellers er deres favorit bestilling. Bestilte for 400kr gennem Wolt, penge ud af vinduet. Man skulle tro det var flere dage gammel... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Hualong Buffet Roskilde. Vi ønsker at give vores kunder en unik madoplevelse med lækre sushiretter.
Astersvej 5, 4000, Roskilde, Danimarca
- hualong.dk
Ellers tak
Maden er ok, men service niveauet er langt under middel.
Jeg spurgte 3 forskellige ansatte 3…
Øv øv øv
Jeg spurgte 3 forskellige ansatte 3 gange om opfyldning af salat, majs, ærter. Der skete intet.
Dette over 3/4 t.
Da jeg gik derfra var der stadig ikke fyldt op.
En del af maden var halv koldt. Så som promfrits og foresruller, hvilket er oplevet før.
Så ærgeligt at gå derfra med en oplevelse af ikke at få det jeg kom efter "salat" med tilbehør.
Ved betalingen fortæller jeg om min oplevelse og her fortælles til mig at de har travlt, hvilket smilende fortælles som om det er en stor vittighed. Personen var bedøvende ligeglad.
Det var som om at det måtte jeg da forstå, at der intet grønt kom i buffet hvis de ikke havde tid.
God mad
Jeg elsker den her restaurant alt maden er fantastisk og kundeservicen er helt i top! Ville 100% spiser der igen
Vi måtte smide alt maden ud da vi kom…
Vi måtte smide alt maden ud da vi kom hjem Det lugtede fælt samt smagte af råddenskab sætter Aldrig mine ben der igen
Dårlig kundebetjening uhøflig…
Dårlig kundebetjening uhøflig betjening, skal jeg tag jeres tallerken sagde tjeneren, ja tak svaret vi, tjeneren sagde hvis han skulle bukke sig ned til bordet, ville han få ondt i ryggen så vil i række mig tallerknerne, virkelig ikke som det plejer at være, sætter aldrig mine ben der igen.
Dejlig mad
Dejlig mad, godt tilberedt og fint pakket når der er tale om takeaway. Desværre virker hjemmesiden ikke altid lige godt. Ofte meget lange svartider (langsom langsom) og senest i fredags kunne det simpelthen ikke lade sig gøre at afgive en bestilling. Det fejlede 3 gange inden for en lille halv time. Så gav vi op og købte takeaway et andet sted.
Dejlig mad
Besøgte dem får 1 år siden, og mad var ikke i top, men det er glædeligt at dette er ikke tilfældet længere, maden er langt bedre, kommer helt sikkert igen