Imponerende god service. Jeg havde ved en fejl bestilt jeans i to forskellige størrelser, og blev hurtigt ringet op for at sikre, at det var korrekt. Det var det ikke – og tak for det. Herefter kom... Leggi di più
Bestilte sko på hjemmesiden, som er overskuelig og hvor det er nemt at få et overblik og øvrige varer. Ordren blev bekræftet straks efter bestilling, og blev leveret som aftalt. Super service- TAK
Hr. Ravn modebutik startede 1. marts 2021 under de hårde omstændigheder med Corona. Vores vision og drøm er at drive en autentisk, personlig og inspirerende tøjbutik. Med fokus på den enkelte kunde, hvor nærvær og ærlig service, skal bibringe kunden en hyggelig og anderledes oplevelse. Vores kærlighed og passion for vores butik skal brænde igennem overfor kunden. Vi er altid klar med kompetent vejledning og med masser af inspiration - om det gælder festtøj eller den casual stil for at opdatere garderoben. Sagt med andre ord, vi elsker at sætte tingene sammen på kryds og tværs. Vi har et spændende mix af danske og internationale brands. Vi har håndplukket hver og en vare, så sortimentet passer til vores butik. Vi står altid klar til at vise de nye varer, der lige er kommet ind ad døren. Samtidig kan du få en kop kaffe, en kold fadøl eller et glas vin og lade dig inspirere af butikkens flotte rammer. Kig forbi - om det er i butikken eller online, så møder du os i øjenhøjde.
Strøget 18, 7430, Ikast, Danimarca
- hrravn@hrravn.dk
- hrravn.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Nemt og super god pris på Clarks sko ✌️
Väldigt god service och bemötande.
Väldigt god service och bemötande.
Snabba besked och perfekt leverans.
5-stjerner herfra
5-stjerner herfra. Det hele startede dog lidt dårligt ud med en lagerfejl på en af deres varer. Men med god kommunikation fra teamet fandt vi sammen en god løsning. Topklasse service og gode produkter - Hr.Ravn kan klart anbefales.
Super oplevelse
Super oplevelse, hurtig respons efter ordreafgivelse og hurtig levering.
Rigtig god service
Rigtig god service! Jeg bestilte en jakke, som blev afsendt cirka 15 dage efter bestillingen, men jeg blev løbende godt opdateret undervejs – og de svarede hurtigt på henvendelser.
Har fået en professionel betjening og…
Har fået en professionel betjening og blevet vejledt i mine valg af tøj
Super service
Super service , gode varer og ikke mindst hurtig levering
Har købt smukke vandglas, da forsendelsen ramte ind i påsken fik jeg en mail om at der ville være forsinkelse på min pakke, synes det var rart lige at få en update på hvorfor det ikke lige gik så hurtigt. Glassene var pakket godt ind.
Det var en god service med update.
Clarks sko - super service

Imponerende god service.
Imponerende god service.
Herefter kom pakken hurtigt frem, og bukserne passer perfekt. En virkelig positiv oplevelse.

Risposta di Hr. Ravn
Fantastisk udvalg til virkelig gode…
Fantastisk udvalg til virkelig gode priser. Kan klart anbefales!

Risposta di Hr. Ravn
Nemt og hurtig ekspedition og…
Nemt og hurtig ekspedition og modtagelse af den bestilte vare.
Fornem service.

Super fantastisk god service
Super fantastisk god service! Lynhurtig ekspedition og så fint indpakket ved afhentning!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di Hr. Ravn
Fint at kunne hente lokalt
Fint at kunne hente lokalt, selv om varen var bestilt over nettet

God oplevelse
Jamen, det gik bare som forventet, ingen problemer, det var bare nemt.

Risposta di Hr. Ravn
God oplevelse at handle hos jer
God oplevelse at handle hos jer, og hurtig levering.