De hovenier gaf onze tuin veel meer structuur waardoor alles rustiger oogt.
Goed hoveniersbedrijf. Onze tuin is flink opgelapt. Was ook wel nodig, hadden het deze zomer wat laten verwateren en hadden veel last van onkruid.
Onkruid laten weghalen. Netjes gedaan. Ook wat middeltjes laten spuiten zodat we niest straks weer dit probleem hebben.
ze namen alle oude tegels netjes mee zonder rommel achter te laten
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Hovenier Almere streven we ernaar om uw droomtuin werkelijkheid te maken. Gelegen in het hart van Flevoland, bieden wij een breed scala aan tuinierdiensten aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ons team van ervaren hoveniers staat bekend om hun deskundigheid, creativiteit en oog voor detail. Of het nu gaat om tuinontwerp, aanleg, onderhoud of renovatie, wij leveren maatwerk oplossingen die perfect aansluiten op uw wensen en behoeften. We gebruiken hoogwaardige materialen en innovatieve technieken om ervoor te zorgen dat uw tuin er het hele jaar door prachtig uitziet. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Wij luisteren naar uw ideeën, geven professioneel advies en werken nauw met u samen om een buitenruimte te creëren waar u trots op kunt zijn. Onze hoveniers zijn niet alleen vakbekwaam, maar ook gepassioneerd over wat ze doen, wat resulteert in uitstekende service en resultaten. Bij Hovenier Almere bent u verzekerd van betrouwbare en kwalitatieve tuinierdiensten. Laat ons u helpen om van uw tuin een oase van rust en schoonheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor uw tuin kunnen betekenen!
Mandelaplein 1, 1314 CG, Almere, Flevoland, Paesi Bassi
- +31363690346
- contact@hovenieralmere.com
- hovenieralmere.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Het ontwerp van de tuin is heel mooi…
Het ontwerp van de tuin is heel mooi geworden. Hell creatief team, daar heb je wat aan.
Top bedrijf
Top bedrijf. Onze tuin heeft een hele make over gehad. Ziet er goed uit. Heerlijk om zo in de tuin te zitten.
Goed hoveniersbedrijf
Voor mij de beste hovenier uit Almere
Voor mij de beste hovenier uit Almere. Snel antwood op mijn bericht. Bieden veel diensten aan en hebben echt passie voor hun vak.
Prima offerte ontvangen
Prima offerte ontvangen. Bedrijf gaat adequaat te werk. Goed personeel.
De onkruidbestrijding is voor een…
De onkruidbestrijding is voor een keurig tarief bij ons gedaan. Ik zal zeker weer een beroep jullie doen als het nodig is.
We zijn super blij met het gemaakte…
We zijn super blij met het gemaakte tuinontwerp. Helemaal volgens onze wensen. Bedankt voor jullie inzet en geduld.
Goed hovenierbedrijf dat onkruid…
Goed hovenierbedrijf dat onkruid effectief weet te bestrijden. Ik maak graag gebruik van hun diensten.
Heel goed tuinbedrijf als je echt een…
Heel goed tuinbedrijf als je echt een speciaal ontwerp zoekt voor je tuin. Ben erg tevreden.
Ben heel tevreden met dit bedrijf
Ben heel tevreden met dit bedrijf. Men tuin is supermooi geworden. Kan nu lekker lezen in de tuin, heerlijk.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.