Snelle reactie via de mail. Fijn dat er meegedacht werd. Alleen hadden jullie aangeboden me op de hoogte te brengen als de groene ring geretouneerd zou worden. Heel lief. Maar uiteindelijk zag ik hem... Leggi di più
Na aankoop direct afgestuurd. Helaas is het pakketje afgeleverd bij de buren.
Goede beschrijving op de site van de siraden, vervolgens na bestellen super snel mijn bestelling in huis, alles naar behoren! En mooi verpakt met persoonlijk geschreven kaartje, verdiend toch al... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Vintage sieraden met kleurrijke echte edelstenen. Ringen, kettingen, oorbellen en bedels van 8, 9, 14 en 18 karaat goud. Stuk voor stuk bijzondere exemplaren met verschillende edelstenen en vormen.
Suikerlaan 32C, 9743DA, Groningen, Paesi Bassi
- info@houseofmayana.nl
- houseofmayana.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Snel geleverd
Snel geleverd, mooi ingepakt. Persoonlijk kaartje. Prachtige ringen en gilet.
Artikel is zoals afgebeeld en vlotte…
Artikel is zoals afgebeeld en vlotte verzending.
Fijne webshop
Fijne webshop, erg mooi ingepakt en de ring was echt ontzettend mooi! Erg blij mee.
Super mooie collectie en unieke stukken.
Super tevreden
Super tevreden! Het vergroten van de ring door de juwelier duurde langer dan verwacht. Hier kon House of Mayana niets aan doen, ze hebben me dan ook supergoed op de hoogte gehouden en zelfs nog een extraatje toegevoegd aan mijn bestelling. Ik zou zo weer een pareltje hier bestellen!
Absoluut een aanrader!
En mooi verpakt met persoonlijk geschreven kaartje, verdiend toch altijd een pluspunt!
Goed bedrijf!:)
Hele mooie ring met edelsteen
Hele mooie ring met edelsteen. Supersnelle levering en heel leuk ingepakt.
Aankoop vintage ring
Ik ben zeer tevreden met de aankoop van mijn vintage ring! Alle info was duidelijk en correct, de betaling en verzending verliepen vlot én de verpakking van het juweel was heel verzorgd met een speels en vrolijk tintje. Heel erg bedankt!! 💜
Veel liefs, Jolien
Super mooie ring gekocht
Super mooie ring gekocht, heel blij mee! Ook heel leuk verpakt!
Prachtig hangertje
Super mooi hangertje ontvangen, in een heel gezellig doosje! Je koopt hier mooie sierraden!
Wat een prachtige shop
Wat een prachtige shop. Ik kijk er elke week op en heb al twee keer besteld.
Goed verzorgd en leuke prijzen!
Leuke prijzen en het sieraad in goede staat ontvangen! Aanrader!
Super mooie ringen en hele goeie…
Super mooie ringen en hele goeie service!
Prachtige sieraden
Prachtige sieraden! Wat mij aantrekt is dat het geen massaproductie is maar elke ring weer uniek is. Met liefde uitgekozen/gevonden voor hun klandizie.
De mooiste sieraden voor een eerlijke prijs
Ik ben enorm blij met mijn gouden ring en groene jade steen erin. Maar ook de rest van de collectie is iedere keer weer prachtig. Unieke producten waar er ook echt maar 1 van is. Goede service bij het op maat maken van de ring. En het contact is zowel persoonlijk als professioneel: een fijne balans.
Alle ringen die ik kocht zijn allemaal…
Alle ringen die ik kocht zijn allemaal zo mooi! Geen krassen en altijd met zoveel liefde verpakt. En ook het contact is altijd zo lief en behulpzaam.
Het is maar goed dat niet alles past anders kocht ik alles van deze toppers!
Voor de mooiste sieraden moet je hier zijn!
Mega blij met de ring! Vriendelijk en netjes in contact. Echt een aanrader om bij House of Mayana sieraden te bestellen!
Hoeveel ringen passen om je vinger?
Je hebt zoooooveel keuze! Knots of niet, er is voor iedereen wat wils. En je kan gewoon lekker even passen op je dooie gemakje.
Ik ben benieuwd wat er nog bijkomt aan m’n handen, de komende jaren 🤤
Geweldige sieraden
Geweldige sieraden. Liefdevolle warme service. Ik ben echt superblij met dit kado aan mijzelf.
Verliefd!
De liefde voor mooie sieraden weten de meiden moeiteloos over te brengen. Het enthousiasme spat ervan af via social media en in real life! De communicatie verloopt snel en soepel en alles is mogelijk. Zo'n aankoop doe je niet zomaar en dat begrijpen zij heel goed. Ik ben verliefd op de prachtige glimmers die ze aanbieden en die ik onlangs heb gekocht :).