House of Living Recensioni 108

TrustScore 3.5 su 5

3,7

Fantastisk service og produkt! Jeg må ærligt indrømme, at jeg var en smule skeptisk i starten, men efter at have prøvet produktet og set forskellige tests – både på deres og vores eksisterende prod... Leggi di più

Vi havde besøg af Alexander som viste os Ritello multimaskinen. På ca 2timer fik vi en grundig gennemgang af maskinens funktioner. Vi blev begejstret og overbevist om at sådan en må vi have, da vi h... Leggi di più

Jeg har haft min maskine i 2 måneder nu, og jeg er helt vild glad for den. Min dreng har husstøvmide allergi og nu har han nedjustere sin medicin pga at huset simpelthen bliver mere rent med maskinen.... Leggi di più

House of Living lokker med, at man kan deltage i en lodtrækning og vinde en gratis luftrenser. Hvad får man? En grænseoverskridende sælger (i dette tilfælde hed sælgeren Mette) som kommer på besøg, st... Leggi di più

Informazioni fornite da varie fonti esterne

House of Living ApS er den danske importør af Ritello. Ledelsen har tilsammen mere end, 15 års erfaring indenfor rengørings-systemer.

3,7

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Super sød og sjov sælger

Super sød og sjov sælger, Torben Jepsen. Fortalt det på en god måde så man virkelig kunne forstå det. Han var villig til at gå gennem ild og vand, for at hjælpe en.
5 stjerner herfra.

8 novembre 2020

Jeg havde besøg af Ulrik fra House of Living

Jeg havde besøg af Ulrik,(fordi jeg vandt enPURELLO luftrenser) som også fremviste en Ritello, som er en yderst og meget imponerende støvsuger, når først du har prøvet den, føler du, at du har et meget renere hjem, kan kun anbefales, at få en fremvisning af Ulrik så han kan vise den vidunderlige maskine frem.

15 ottobre 2020

Jeg har haft besøg af Lars

Jeg har haft besøg af Lars, han er meget venlig og god til at forklare om jeres produkter. Jeg havde vundet en luftrenser og fik demonstreret en Ritello.
Lars tog sig tid at forklare og vise alt, hvad en Ritello kan 😊 og jeg er super glad for at jeg fik købt en 😍

8 settembre 2020

Vi har haft Rasmus ude til en…

Vi har haft Rasmus ude til en fremvisning, en super fin og høflig fyr, han er helt sikkert altid velkommen i vores hjem. Super lærerig, og informerende fremvisning. Vi købte en Ritello, Vi er super glade for købet, det bedste vi har gjort længe. Den har gjort vores hverdag så meget nemmere, og specielt når man har astma, gør det en stor forskel.

25 agosto 2020

Glad og tilfreds 🤗Vi har haft Lars ude og demonstrerer en…

Vi har haft Lars ude og demonstrerer en luftrenser/støvsuger.
Et super godt produkt vi er glade for vi købte 😊
Kan mærke luften bliver renset... Ligesom lettere Og mere frisk luft.
Vi troede vi havde det rent før. Men efter at have fået støveren herfra, er vi blevet klar over, hvor lidt en almindelig støvsuger kommer i bund. Især i sengen 😳
Elslangen til produktet kan føles lidt tung. Så glæden var stor, da vi kunne få en støvsugerslange uden el, som vi bruger når vi støversuger gulvet.
Kan klart anbefale dette produkt 🤗

4 agosto 2020

Vi har haft besøg af Lars fra House of Living

Vi har haft besøg af Lars
Vi mødte Lars første gang på Møbel messen i Bella Centret
Han virkede som en behagelig fyr med stor interesse for kunden som stod over for ham.
Efterfølgende har vi så haft Et hyggeligt besøg af ham. Han var meget nem at tale med, og han havde en rigtig god måde at fortælle om hvad produktet “Pirelli” kunne.
Vi fik det demonstreret og var imponeret over hvad det gjorde ved luften.
Efterfølgende demonstrerede han en “Ritello”. Denne maskine kunne så mange forskellige ting, som ville give mig et bedre indeklima. Lars gik i gang med at demonstrere først med at F.eks støvsuge med vores støvsuger. Herefter støvsugede han med”Ritello”. Han kunne nu vise os hvilken forbedring vi ville få.Dette gjorde han efterfølgende med de mange funktioner som denne maskine. Vi har efterfølgende fået et mere rent hjem.
Til sidst vil vi her sige at Bedre sælger kunne vi ikke have fået
Tak for det.
Med venlig hilsen
Egon og Kirsten Kirstensen

10 maggio 2020

Vi har haft besøg af Lars.

Vi mødte Lars fra House of Living til bolig messe i Bella centeret.
Lars viste den største imødekommenhed og positive tilgang til os som mulig kunde og selvfølgelig gav vi Lars chancen for at komme hjem til os, for at fremvise luftrenseren Purello.
Lars valgte dog at overraske os i hjemmebesøget og tog Ritello’en frem og hold da op, den overbeviste os meget positiv - en kæmpe øjenåbner og det endte med, at vi måtte investere i den.
Produkterne har gjort et arbejde der er over alt forventning, det har resulteret i, at manden her i huset har smidt 2 piller (imod astma og allergi), der er blevet indtaget fast hver dag.
Vi kan med hele hjertet anbefale Lars som sælger. Han er med godt humør og stadig formår at kunne fortælle/demonstrere produkterne, så det er til at forstå.
Kæmpe anbefaling til at investere i produkterne – det er nemlig en kæmpe forbedring til et rentgjort hjem, som man egentlig troede var rent. Hanne og Bjarne.

1 aprile 2020

anbefaling af sælger og produkt

Som kunde vil vi gerne give de bedste anbefalinger til både sælger Lars Hviid og produktet " Ritello ". Lars præsenterede og demostrede produktet på en, for os,forståelig, grundig og interessant måde. Lars virkede kompetent, dygtig og behagelig i sin demostration. Selve produktet er vi meget tilfredse med og kan virkelig se/mærke en forskel.
med venlig hilsen
Bodil og Jørgen Skov, Helsingør

27 marzo 2020

Jeg har haft besøg af Lars

Jeg har haft besøg af Lars, en rigtig dygtig sælger og dejligt menneske. Jeg blevet importeret af Ritello og hvordan Lars fik forklaret alt om produktet. Jeg har brugt den i 5 måneder nu og er rigtig glad fordi mit lejlidhed har aldrig været så rent 🙂

27 marzo 2020

Besøg af Mark Holland

Fantastisk Service, og rigtig gode produkter. Havde fornøjelsen af at have besøg af Mark Holland, der i den grad formåede at fremvise sit produkt og alt dens kunnen. Et par rigtig lærerige timer, og sælger der, ud af få, forstår at fokusere på kundens individuelle behov.

25 marzo 2020

Jeg havde besøg af Mark Holland

Jeg havde besøg af Mark Holland, som fremviste en Ritello, som er en yderst og meget imponerende støvsuger, når først du har prøvet den, føler du, at du har et meget renere hjem, en ulempe har den dog og det er, at den fylder lige lidt mere ind en alm. støvsuger, men det er så hvad det er, det kan kun anbefales, at få en fremvisning af Mark Holland, så han kan vise den vidunderlige maskine frem.

23 marzo 2020

Fremragende Service, og skinnende rent!

Jeg havde besøg af Mark Holland, som på yderst professionel, åben og venlig vis formåede at demonstrere og vise mig Ritello r2, samt alle dens funktioner.

Alt i alt en rigtig fin maskine, som jeg ganske enkelt, efter at have set den, ikke kunne lade gå min næse forbi.

Eneste ulempe ved den må være, at den lige tager et ekstra minut at finde frem og gøre klar til brug, i modsætning til almindelige fx væghængte støvsugere, men når det så er sagt, så får man altså også en grundig rengøring af en kaliber, hvor langt de fleste andre på markedet simpelthen ikke kan følge med.

Når jeg har været hele min lejlighed rundt med Ritello, så føles det hele bare, rigtig, rent!

Jeg kan kun anbefale, at kontakte House of Living, hvis man ønsker et renere hjem. Mig bekendt er en fremvisning ganske gratis og uforpligtende, så ring da lige og spørg efter Mark👍🏼

Mvh. Jonas, Aalborg

Havde besøg af Lars

Havde besøg af Lars. En dygtig sælger, der gav en grundig gennemgang af både Purello og Ritello. Demonstrationen af Ritello var så overbevisende og overraskende, at vi valgte at købe apparatet. Har nu brugt både luftrenser og støvsuger og kan mærke og se, at det var en god investering.
Besøget af Lars var en god oplevelse. Vi oplevede en god og tillidsfuld kommunikation og en fremragende service.
Alt i alt en meget fin oplevelse og et godt produkt.

Birthe og Poul

22 marzo 2020

Vi har haft besøg af Lars som gav en…

Vi har haft besøg af Lars som gav en grunding gennemgang af både den lille luftrenser og den store ritello. Han leverede en fantastisk service. Vi er glade for begge produkter, og er stadig imponeret over hvor meget støv og snavs ritello'en kan opsamle i et hjem vi ellers synes er rent.
Mvh Nina og Knud fra Glostrup

Kæresten og jeg

Kæresten og jeg, havde besøg af Mark Holland, der var ude og forklare om denne luftrenser, virkelig sød fyr, som giver sig tid til at fortælle, og forklare om den, og ikke bare haster igennem, og vil være færdig, men virkelig bruger tiden på forklare det hele.
Er virkelig glad for den, og den gør det hele nemmere i hverdagen her hjemme.

22 marzo 2020

Havde besøg af Mark som var meget…

Havde besøg af Mark som var meget imødekommende og virkelig god til at forklare alt hvad man havde behov for at vide. Og nu har vi et super produkt, som vi er helt vildt glade for herhjemme!

21 marzo 2020

Ritello, en god oplevelse.

Vi havde besøg af Allan og havde en rigtig god oplevelse. Det er et rigtig godt produkt,vi er meget glad for vores støvsuger/frisklufter/ gulvvasker. Allan er en hyggelig person og meget imødekommende. 😁👍.

17 marzo 2020