Jag köpte ett par växter som kom fram extremt fukt- och köldskadade. Jag valde att reklamera och fick då ett snabbt svar och ett nytt par hemskickade. Dessa var i väldigt bra skick. Har även köpt en a... Leggi di più
Katastrofalt. Man fick påminna då mottagaren inte fått leverans på 2 veckor. När det väl kommer fram är det usel kvalitet med brutna stjälkar, mycket trasiga och brutna blad. Den bukett vi fick var... Leggi di più
Leverans besked från Early Bird var väldigt förvirrande under flera dagar med besked som ej stämde med verkligheten. Kontaktade er efter 5 dagar i ett formulär… fick aldrig svar. En dag låg buketten i... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Jätte fina blommor o snabb leverans
House of flowers abonnemang
Vi kör på House of flowers abonnemang för att få hem en snittbukett med vackra och fräsha blommor varannan vecka. Oftast så har buketterna klarat sig i två veckor, men ibland håller de bara en vecka, därav bara 4 stjärnor då kvalitén kan variera. Vi kommer dock inte sluta använda tjänsten då vi överlag är väldigt nöjda!
Superfin bukett
Beställde en ”krya-på-dig”-bukett och den var verkligen superfin! 🙌🏻 Gick även jättesmidigt att beställa på nätet.
Beställda buketter var ofta vissna
Beställda buketter var ofta vissna , tråkigt då iden med prenumeration är riktigt bra.
Superfina blommor
Skickat bud ett flertal gånger till…
Skickat bud ett flertal gånger till nära och kära som blivit väldigt nöjda över blommorna.
Brukar beställa buketter till lördagar
Brukar beställa buketter till lördagar. Mycket nöjd med utseende och hållbarhet!
Beställt 2 gånger och varje gång har…
Beställt 2 gånger och varje gång har leveransen blivit försenad samt att det varit gamla blommor i paketet. Tråkigt för att de påstår att inte nöja sig med annat än det absolut bästa. Väldigt tråkigt när de tar priset för en lagom stor bukett men du får hem en väldigt liten samt slitna blommor.
Re: nedan står det från företaget att de skickat mig mail. Jag har inte blivit kontaktad av företaget, vill göra det väldigt tydligt att de endast vill få det och se ut som att de är villiga och tillmötesgående.

Risposta di Houseofflowers
Mycket nöjd
Mycket nöjd, beställt både hem och bud som har uppskattats varje gång. Rekommenderar!
Supernöjd!
Fantastiska stora buketter som håller i veckor, vänder mig hit både för lite privat vardagslyx samt för bud/abbonemang i jobbet.
Grym service och bra priser!
Snabb blomsterprakt direkt till dörren
Fick mina blommor bara någon dag efter beställningen idag. Min upplevelse under både 2020 och 2021 har alltid varit positiv. Så skönt med paketet som lämnas utanför dörren med färska snittblommor som står sig riktigt länge. House of Flowers leveranstjänster passar mig perfekt och lika enkelt är det att skicka dem som blomsterbud till vänner och släktingar. Jag är mycket nöjd!
Under all kritik
Under all kritik, beställ inte här! Blommorna kom inte den dagen dom var beställda till, (födelsedag) .
Betalat för leverans till dörren, tre dagar för sent kom meddelande från postnord att "brevet" kunde inte levereras, kan hämtas hos postens ombud. Fick åka en mil för att hämta "brevet" som visade sig vara en halvdöd blombukett.
Gick inte att ringa till firman, ingen svarade, ingen svarade på mail heller!!!
Brist på kvalitet
Beställde körsbärskvistar online. När de levererades till mig hade näst intill alla knoppar torkat ut.
De knoppar som inte hade slagit ut var ihopskrumpna och torra, och hade mist sin livskraft.
De knoppar som vid något tillfälle hade börjat spricka ut med små blad var vid leverans också helt torkade. De var knastertorra och bruna.
Överlag var kvistarna inte i gott skick.
House of Flowers svar till mig var att körsbärskvistar inte alltid är så lätt driva i blom, speciellt tidigt på säsongen.
🙄
Jag köper körsbärskvistar varje år och vet hur jag ska möjliggöra ymnig blomning. Men har kvistarna, innan leverans, inte skötts korrekt utan levereras torkade då är möjligheterna att driva dem i blom inte stora.
Jag är inte nöjd med produkten som levererades och jag kommer inte att handla hos dem igen.
Varning till andra. ❗️
Rekommenderas!
Både blivit överraskad och beställt själv. Ljuvliga, fräscha blommor, smidig beställning och betalning, snyggt paketerade och levererade till dörren. Rekommenderas!
Utmärkt service och vackra
Utmärkt service och vackra, krispiga buketter varje gång. Har beställt blommor både till mig själv och till jubilarer.
Underbara buketter
Underbara buketter och trevlig service, rekommenderar!
Vilka fina blommor
Vilka fina blommor! Min vän blev så glad och tyckte att de var så fina såå länge. Jag kommer använda mig av House of flowers igen.
Det är inte en seriös firma, undvik!
De lovade att ringa mottagarna innan leverans och att leverans skulle ske på ett specifikt datum då jag sett till att de var hemma. De ringde inte, skickade inte de blommor jag beställt och levererade på ett annat datum. Blommorna levererades i omärkta DHL förpackningar så att de inte öppnades av mottagarna förrän på kvällen då inget tydde på att de innehöll blommor. De hade inte på något vis informerats om att blommor skulle levereras heller. Jag har kontaktat företaget otaliga gånger och de har skickat mottagningsbekräftelser på alla mina mejl, men medvetet undvikit att svara. De bryr sig helt enkelt inte. Handla inte där. De är inte värda era pengar.