Houseofflowers Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Fick mina blommor bara någon dag efter beställningen idag. Min upplevelse under både 2020 och 2021 har alltid varit positiv. Så skönt med paketet som lämnas utanför dörren med färska snittblommor som... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Katastrofalt. Man fick påminna då mottagaren inte fått leverans på 2 veckor. När det väl kommer fram är det usel kvalitet med brutna stjälkar, mycket trasiga och brutna blad. Den bukett vi fick var... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Leverans besked från Early Bird var väldigt förvirrande under flera dagar med besked som ej stämde med verkligheten. Kontaktade er efter 5 dagar i ett formulär… fick aldrig svar. En dag låg buketten i... Leggi di più

Molto buono

TrustScore 4 su 5

138 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vissna blommor

Blommorna levererades flera dagar senare än det datum som jag beställt dem till. De var också helt nervissnade när de levererades.

27 febbraio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Kan ej leverera på rätt datum.

Lag en beställning två veckor innan alla hjärtans dag där jag valde alla hjärtans dag som leveransdag. Buketten levererades dagen innan och när jag kontaktade Kundservice så får jag bara ett svar "Hoppas att det är okej ändå".

Jag rekommenderar inte att beställa blommor härifrån.

4 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Jag var tvungen att reklamera rosorna…

Jag var tvungen att reklamera rosorna som jag hade beställt. Tyvärr var de delvis vissna redan när de kom. Det var inga problem att få en ny bukett när jag påpekade det. Jag fick ett snabbt och trevligt svar tillbaka. Jag kommer absolut att använda mig av House of flowers igen.

29 gennaio 2024

Fick inte ens blommorna…

Beställde blombud till dörren den här 3jan, fick blommorna 8jan i en kartong, skulle precis hoppa ur bilen när leveransen kom… kastad vid dörren.

30 dicembre 2023

Nyårsbuketten

Nyårsbuketten sjunger på sista versen, men vilken överraskning det var att få denna från mina vänner- snyggt och vackert förpackat.

26 gennaio 2024

Bra service

Jag köpte ett par växter som kom fram extremt fukt- och köldskadade. Jag valde att reklamera och fick då ett snabbt svar och ett nytt par hemskickade. Dessa var i väldigt bra skick. Har även köpt en annan växt härifrån vi ett tidigare tillfälle, den anlände också i sprillans bra skick. Med andra ord: trevliga växter och bra service när de inte lever upp till standard.

25 gennaio 2024

Leveransen kom aldrig fram

Leveransen kom aldrig fram, kom inte ens fram till PostNord
Tar inget ansvar eller försökt att hjälpa till att kolla vart det tog vägen. Bara ursäkter.

Påstår att dom inte har någon info alls trots att dom vet att det finns en beställning till mig.

17 novembre 2023
Valutata 2 stelle su 5

79:- frakt återbetalas ej trots utebliven leverans

Beställt från House of Flowers några gånger, varav två av dessa var buketter. Dessvärre blir det inga fler beställningar framöver.

Första buketten som beställdes var en "Floristen Skapar Lyx", blir alltså en överraskning vad som dyker upp. Buketten var stor och överlag helt okej men hade rejält med grönt och blommorna som floristen valt var enbart rosa vilket kändes trist, speciellt då detta var under sommartid och man förväntar sig mer variation/färgglatt.

Även minus att kundtjänst hörde av sig och bad om att byta leveransdatum samt det fraktbolag som initialt valts efter att ordern var lagd. Blev leverans av DHL som lämnade buketten utanför dörren utan att ringa på, man fick heller ingen som helst bekräftelse på leverans vare sig av DHL eller HoF.

Det andra tillfället som en bukett beställdes så hörde kundtjänst av sig igen för att ändra leveransdatum. Leveransen skulle göras av Early Bird men det slutade med att den uteblev helt, av okänd anledning. Istället för hemleverans så skickades den tillslut till ett Bring-ombud för upphämtning men då hade tyvärr buketten varit på vift i en vecka redan.

Trevlig service av Maria på kundtjänst men det kan ta tid att få svar om man har stött på problem och ber om reklamation. Blev slutligen återbetalad för buketten men fick ändå själv stå för frakten på 79kr trots att ordern inte blev levererad.

10 novembre 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più