House of amy Recensioni

1. Ristorante fusion asiatico
  2. Snack bar
  3. Ristorante di sushi

Scritti dall'azienda

Een mix van Europees & Aziatisch restaurant Sinds 2023 is Harskamp een gezellig, sfeervol en modern restaurant rijker, House of Amy. We bereiden de heerlijkste gerechten, waarbij de Aziatische keuken centraal staat en waar ook sushi op het menu staat. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Na een heerlijke wandeling of fietstocht is het uitstekend vertoeven op het gezellige terras. Lekker in de kussens hangen van de loungehoek met een lekker drankje erbij. Even wat lekkers nuttigen van onze uitgebreide lunchkaart óf gezellig dineren, het behoort bij ons allemaal tot de mogelijkheden. Cafetaria Liever thuis genieten van ons eten? Ook dat is geen probleem! Naast het restaurant zit onze cafetaria voor afhaal, waar we o.a. friet, snacks, broodjes en diverse menu’s aanbieden. En ook hier voor de sushi liefhebbers, vraag gerust naar onze sushi kaart. Wij heten u van harte welkom!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

11 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

sushi afhalen

afgelopen vrijdag een schaal sushi (64) opgehaald om met vrienden thuis te eten, in één woord geweldig! De verscheidenheid aan smaken en texturen, verrukkelijk, we hebben heerlijk gegeten. Ik kan de sushi van Amy aanbevelen!

14 febbraio 2025

Verrassend lekker.

Wij hebben echt een heerlijke avond gehad vanavond bij House of Amy. Gweldig lekker gegeten en erg gezellige bediening. We hebben ons laten verassen in de keuze van de menu’s. Geen spijt van. Een fantastische ervaring. Zeer aan te bevelen.

19 ottobre 2024
Valutata 3 stelle su 5

We wilde alle 3 wat anders.

Het is een leuk restaurant leuke bediening het eten was wat mijn betreft wat aan de laffe kant erg vlak van smaak ik had tipan hibirico varken wat aan de karige kant wat vlees betreft
Dochter had curie deze was wel lekker vond zei. Vrouw had kippesnitshel was ook niet bijzonder. Voor de rest erg rommelig wat bezoekers betreft jeugd zat aan andere tafel te praten en buiten te roken.

7 luglio 2024

Wim, Heerlijk gegeten en gedronken

Heerlijk gegeten en gedronken. Genoten van de aziatische keuken. Gezellige sfeer en uitstekende bediening, echt een aanrader.

5 febbraio 2024
Logo di House of amy

Risposta di House of amy

Dank u wel . Fijn dat jullie hebben genoten en graag tot de volgende keer.

Valutata 5 stelle su 5

Super lekker en goed eten!

Super lekker en goed eten!
Mooie ambiance en zeer vriendelijke bediening.
Verfijnd Aziatisch eten, echt aanrader.
Ron en Diny

5 febbraio 2024
Logo di House of amy

Risposta di House of amy

Dank u wel. Fijn dat jullie er waren!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più