Hotelosterso Recensioni

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

ALDRIG BRUG DETTE HOTEL

ALDRIG BRUG DETTE HOTEL

Vi har aldrig oplevet noget lignende, en enkelt overnatning på et hotel, hvor intet fungerede.
Kunne ikke tjekke ind, fik hjælp af en noget ubehagelig tlf medarbejder, men vi kom da ind.
Hotellers stand er ringe, og et stort vindue på værelset, man næsten ikke kunne kigge ud af, da der var punkteret.

Efterfølgende får vi en ekstra regning, da de skriver der er røget på værelset, og NEJ NEJ blev der ikke røget på værelset, ja udenfor på terrassen men , så det er vi blevet bonnet kr. 2.000 for.

Så kan bestemt fraråde jer at booke jer ind der, i bliver så skuffet.

23 luglio 2026

En stjerne for meget

En stjerne for meget . Sikke engang hø . Bestilte 2 overnatninger,inc morgenmad. Værelset ubeskriveligt. Dårlig lugt. Møg beskidt overalt. Bliver opkrævet 100 kr pr døgn for en latterlig p plads. Da vi var igang med morgenmaden,kommer de og opkræver 240 kr. Prøver med store ord ,at fortælle og vise kvitering at vi har betalt. Men kvindemennesket var svær at forstå,og hidsede sig endnu mere op. Så hendes højlytte stemme og fagter,gjorde at vi betalte igen,igen.

16 luglio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Morgenmaden var ikke prisen værd utilfredsstillende

Værelset var i orden stort og rummeligt værelse for to personer men vi valgte efter at vi betalte 240,00 for morgenmaden en gang, morgenmaden var mildt sagt ikke prisen værd, dyrt og for dårligt, føles som plat og svindel meget utilfredsstillende, kan ikke anbefales

18 giugno 2026

1 stjerne er for meget

1 stjerne er for meget!

Vi ankommer til et virkelig slidt hotel, set udefra. Vi tænker det nok bare er ude, men da vi kommer ind bliver vi ramt af en skrækkelig lugt. En lugt som bare fortsætter hele vejen op til værelset.

Hotellet er mørkt, vinduerne så snavsede at man tænker det er år siden de er pudsede, og jeg fik følelsen af at være med i TV programmet nul stjerner. Da vi kommer op på værelset er både min kæreste og jeg helt paf, sengetøjet ser da rent ud, men jeg når at finde et langt mørkt hår i den ene dyne! Vores ophold varede ca 5 min, og det tog 1,5 time før det ubehag som opstod i os begge var væk!

Det hotel er sundhedskadeligt, min kæreste arbejder inde for bygge branchen og han er slet ikke i tvivl om at skimmel er grunden til den gennemtrængende lugt! SÅ HOLD JER VÆK.

25 luglio 2025

Hold jer væk

Jeg er meget skuffet over mit ophold på Østersø Hotel. Billederne og beskrivelsen på Booking.com stemmer slet ikke overens med virkeligheden. Vi fik et lille værelse, som de kalder “lejlighed” uden nogen som helst udsigt langt væk fra stranden, selvom alle billeder viste strandudsigt og hotelværelser.
Der var hverken køleskab, elkedel eller nogen faciliteter, som man ellers forventer, når det ser ud til at man booker en lejlighed.
Derudover blev vi opkrævet 100 kr. om dagen for parkering, selvom det ikke fremgik tydeligt.
Lejligheden havde også en rigtig dårlig lugt, som gjorde det svært at føle sig tilpas. Det virkede ikke ordentligt rengjort og gav en ubehagelig stemning fra starten. Vi blev så skuffede, at vi valgte at forlade stedet efter en nat, selvom vi havde booket flere.
Opholdet levede slet ikke op til forventningerne, jeg kan ikke anbefale dette sted, som i overhovedet ikke! Hold jer væk derfra.

25 luglio 2025

Hold jer væk

Svindel Hotel… hold jer langt væk. Lugter virkelig dårligt, beskidte værelser og lever slet ikke op til billederne. Havde bestilt 2 overnatninger men forlod stedet 15 min efter indtjekning.
Kommer aldrig til at anbefale dette “hotel”

16 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Virkelig nedslidt og enormt beskidt

Virkelig nedslidt og enormt beskidt. Havde bestilt med havudsigt, men det fik vi ikke. Der var intet personale, så kunne ikke engang rette henvendelse til nogle. Vi skulle tjekke ind med en kode vi skulle have fået inden indtjekning, men den havde vi ikke modtaget

5 luglio 2025
Valutata 3 stelle su 5

Et okay hotel til en enkel overnatning

Et okay hotel til en enkel overnatning, men måske man skulle gøre det lidt mere klart at hotellet er meget slidt og at der bla. ikke er TV på værelse,
men udsigten er i top.
Morgenmaden var fin og med god betjening...

19 aprile 2025

Kom til en låst dø

Kom til en låst dør. Systemet forstod ikke ÆØÅ, meldte fejl, selv om man på forhånds booking kunne stave navnet med Ø,
Var næsten ikke kommet ind, få jeres system til at acceptere ÆØÅ, efter lang tid, stavede vi navnet med O så vi kunne komme ind værelset. Men få jeres personale eller,booking system undervist i dansk stavemåde.
Skrækkeligt hotel, skimmelsvamp og dårlig lugt.
Kunne ikke få hjælp, hvis man ville have hjælp koster det 100:kr at ringe.
Bruger aldrig aldrig mere dette hotel.

9 febbraio 2025

Ingen kundeservice

På Hotel Østersø stod at værelsets pris var refunderbar inden for et døgn. Jeg prøvede at afbestille/ændre samme dag, pga. en tastefejl omkring dato(opholdet skulle rykkes en' dag). Mange opkald og flere mail til både hotel østersø og hotels.com resulterede hotel Østersø nok mente at de ikke kunne rykke opholdet den ene dag frem. Ingen kundeservice her.

16 dicembre 2024

BURDE NEDLÆGGES

Forfærdelig oplevelse. Med et dødsforladt hotel, skimmelsvamp på værelset, dårlig lugt og ussel kundeservice.
Vi kunne ikke opholde os der og gik med det samme, men fik aldrig pengene tilbage!

26 marzo 2024

Advarsel ikke dyrevenlig

Advarsel ikke dyrevenlig. Booket værelse på net og efter at jeg havde betalt kikket jeg videre på info. Der kunne man læse at dyr ikke var velkommen da hotellet som skulle være allergi venlig. Forsøgte da å kontakte på telefon for afbestilling. Efter 4 opkald på forskellige tidspunkt blev jeg mødt af telefonsvarer som så blev brudt. Da måtte jeg sende mail men den blev mødt af ingen tilbagebetaling af indbetalt beløb kr.1145,- dersom ikke sker indenfor 24 timer før andkomst. Dårlig kundebehandling når man ikke svarer på telefon men bare bryder opkaldet. Angående allergi venlig som grund for ikke medbringe en lille hund er for meg når man læser tidligere anmeldelser som sier IKKE allegivenlig. Disse skriver blandt andet: Svindler hotel , ikke mulig å få i tale svarer ikke på henvendelser. Værelset ubeboelig beskidt og skimmelsvamp vanskelig med å puste på værelset. Ingen personale og ingen svar på telefon. Anmeldelse 0 stjerner. Ny anmeldelse elendig service hold dere borte. 1 stjerne er for mye. Kan ikke kalles hotel. Ulækre værelser med møg beskidte gulvtæpper. Ny anmeldelse ønsker at give minus 5 stjerner. Kommer aldrig tilbage umulig å nå på telefon kun dersom det gælder Brann eller indbrud ellers bliver det en betalingsafgift kr.100,-.hotellet meget slidt som ligner et værelse under forsorgen. Ude flyder det med papir og affald. Ny anmeldelse: mødt af telefonsvarer uden kontakt med personale. Koldt og beskidt værelse, knækkede fliser. Det hang spindelvæv og var bare møgbeskidt i alle kroge og hjørner. Sorte pletter over sengen. Svarer ikke på henvendelse. 0 stjerner. Da vi i eftertid læste anmeldelserne er vi glad for IKKE å brugt hotellet. Der får man bekræftet at hotellet bevist ikke svarer på henvendelser for afbestilling og tilbagebetaling af beløb kr.1145.-. Et slik beskidt hotell med svamp og beskidte tæpper med dårlig rengøring og luft kan man ikke si er allergivenlig. Dersom man medbringer en lille hund i disse omgivelser bliver man ilagt en bøde på kr.2000.-. Kan oplyse om at vi har tilbragt vår sommerferie i Danmark, Tyskland, Polen og tilslut hjemme i Norge. På alle hoteller blev vi ønsket velkommen med vår lille Chihuahua mod en afgift på kr.200.- pr nat. Heldigvis var vi velkommen på Radisson Blu i Århus og Aalborg før hjemrejse til Norge.

27 luglio 2024

SVINDLER HOTEL !! Hold Jer LANGT VÆK

Dette er ikke en ANMELDELSE snarere end ADVARSEL!
SVINDLER HOTEL !! Hold Jer LANGT VÆK

Ledelsen bag Hotel Østersø er slet ikke til at få i tale. De svare ikke på vores utallige henvendelser, om at få vores penge retur.

Sagen kort:
Jeg booket et værelse til min to ansatte. På regningen, som iøvrigt er blevet trukket 7 dage før ankomst, står der "Værelse på 1. sal med balkon og havudsigt". Dét værelse der møder dem, er i stueplan, nede i hjørnet med udsigt til en baggård. Men det er slet ikke det værste. Værelset er simpelthen UBEBOELIGT!

De fandt tomme flasker under sengen, rengøring havde ikke været forbi. Der var snavset over alt og fyldt med SKIMMELSVAMP. Det mærkes tydeligt i svælget og vejrtrækningen bliver besværet allerede med det samme.

De “tjekker ind” ca. 15.30 og allerede her, er der intet personale at få fat på. Telefonsvaren er fuldstændig ubrugelig og til ingen hjælp. De kører igen og finder heldigvis et lækkert hotel et andet sted i byen.

Nu begynder problemet så...
Jeg ringer samme dag uden held og skriver til dem med samme, med den åbentlyse forventning om en fuld refusion af mine penge. Men jeg skal snart blive klogere. FOR DET ER FULDSTÆNDIGT UMULIGT AT FÅ EN VOKSEN I TALE I DET SVINDLER FORETAGNE!!

Tina og Anne i receptionen, som er de eneste jeg har måtte tale med, har ingen beføjelser til at sende pengene retur, som de uretsmæssigt, allerede har hævet på mit kort 7 dage før ankomst. De siger at det kun er ledelsen, der må tage sådan en beslutning. Tåbeligt! Men ledelsen sidder ikke på hotellet. Nej, direktøren for hotellet hedder Charles Kenneth Uhd Jensen Ginnerskov og han er også direktør i et andet firma i byen kaldet IP Nordic. Heller ikke i det firma, kan jeg få ham i tale. Jeg har ringet flere gange til Charles, uden held. Jeg har sendt ham mails ligeledes uden held. Deres økonomiansvarlig hedder Lars Plehn og ham har jeg også forsøgt at få i tale men uden held. Så alt i alt fungerer det således, at kunderne kun kan få penge retur, når ledelsen (Charles, Lars osv.) gider reagere. Og det gider de ikke, åbentbart.

I min optik virker det til, at man bevidst svindler sine kunder, ved ikke at reagere trods utallige af henvendelser.
Man trækker penge fra kundernes kontoer uretsmæssigt, før ankomst uden forudgående aftaler. Det lader til at man driver sine forretninger på en så usselt måde, at man jo håber på KONTANT en dag hiver dem rundt ved næsen. For det fortjener de i hvert fald.

Når, men det stopper jo ikke engang her.
Jeg har så også fundet ud af at Charles Kenneth Uhd Jensen Ginnerskov og hans far Thorben Uha Ginnerskov Jensen driver flere hoteller i det sønderjydske, hvilket jo er super bekymrende.

De driver bla.:
Hotel Østersø
Hotel Sønderborg Kaserne
Det gamle Rådhus i Gråsten
Og muligvis også flere, hvem ved.

PAS PÅ derude og hold dig LANGT væk..

19 marzo 2024

ELENDIG HOTEL - hold jer væk

Først vil jeg give jer de stjerne i fortjener - MEN desværre kan man IKKE give minus stjerne - ellers havde i fået hele 5 MINUS stjerne.

Jeg lover jer hermed at vi ALDRIG kommer til overnatte hos jer igen - magen til elendig hotel skal man lede længe efter og findes næppe her i Danmark
Vi betalte 995,00 for værelset + morgenmad - så i alt 1.145,00 - så prisen alene burde vel afspejle at der burde være en nogenlunde kvalitet og standard
Til sammenligning kunne vi have fået et værelse på et RIGTIG hotel, med betjening af mennesker og ikke maskiner - på Hotel Røde kro for 1.295,00 ALT INKLUSIVE
At der heller ikke et et TV på jeres værelse nævnes heller ikke nogen steder - man forventer ligesom at for 1000 kr. for en overnatning - så er der i det mindste et TV på værelset
På andre hoteller er der en oversigt over hvad der er med i prisen og hvad der er på værelset - men ikke hos jer.

Vi kom kl 16,30 og havde problemer med at forstå og læse jeres elendige instruktion om b.la. hvor man kan/må parkere gratis (eneste sted der stod noget var inde i gården hvor man skulle betale for at parkere)
Så det opgav vi og holdt derfor på en anden plads - jeg forsøgte at ringe til jeres telefonnummer, men fik blot en telefonsvare hvor man fik besked på at hvis det IKKE drejede sig om noget vigtig - så som brand og indbrud - skulle man ikke kontakte jer - og HVIS man gjorde det og det IKKE var en af de 2 - 3 nævnte årsager ville man få en betalingsafgift på 100 kr.
MAGEN TIL UTROLIG ELENDIG OG UPERSONLIG SERVICE SKAL MAN LEDE LÆNGE EFTER.

Vi havde også problemer med at komme ind på værelset med den pinkode vi havde fået.
Der kom så tilfældig og heldigvis en anden gæst som kunne vise os hvordan vi kom ind på værelset - eller hvad man nu kan kalde det
- værelset var ELENDIG og så spartansk, at man ikke tror det er et hotel, men et vandrehjem i Bulgarien
At der heller ikke var noget lys udenfor værelserne så man kunne se hvor man var - hjælpe absolut heller ikke på tingene.

Jeg bestilte det på nettet - og efter de billeder der var af værelserne jeg kunne se på nettet.
Jeres markedsføring er så meget løgn at man igen ikke tror man er i Danmark - Det værelse jeg så på nettet, så for så vidt fint ud, med skrivebord og lænestole - på det værelse vi var på var der 2 senge - en reol der var ved at falde sammen og et skrivebord og 2 spisestue stole - altså LANGT LANGT fra det som i praler med på nettet og viser billede af.

Vi prøvede også at komme ind af hovedindgangen, da vi ville købe drikkevare - men der virkede vores kode IKKE til - (fik vi så at vide til morgenmaden dagen efter) - så vi måtte køre op til en tankstation.

Det ENESTE som var positivt og kunne give jeg spidsen af EEN stjerne er den person der stod for morgenmande her onsdag morgen, der var service - så stor ros til hende

Jeg vil gå så vide at jeg vil påstå det er falsk markedsføring og at I bør straffes jævnfør loven om dette.

Hotellet er for øvrigt meget slidt det ser herrens ud ude omkring hvor det flyder med papir og andet affald og indenfor ligner det en institution under forsorgen

20 febbraio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ville helst give lige præcis 0…

Ville helst give lige præcis 0 stjerner. Mage til vanvittigt koncept. Her er ingen personale. Du får på dagen en video af hvordan du kan komme ind på dit værelse med en kode og hvordan du gør. Det gjorde vi, det gik fint. Vi tog hurtigt videre. Da vi kom tilbage til hotellet om aften, kunne vi ikke komme ind, koden virkede ikke. Det var vanvittig koldt, stormede og væltede ned. Alarmen gik i gang, fordi vi havde prøvet for mange gange. Vi var låst ude sagde den. Vi satte os ind i bilen og fandt papirerne frem og gennemgik videoen igen. Det var det rigtige vi gjorde og den rigtige kode. Vi ringede til hotellets tlf nr. Her får man en tlf svare, som fortæller at der ingen personale er før mandag morgen. Det her var fredag aften. Den siger at der er et akut nummer, som man kun må bruge til noget meget akut, hvis man bruger nummeret og hotellet vurdere at det ikke er akut, så får man en regning efterfølgende. Så siger den end vider at hvis man ikke kan komme ind med sin kode, så må man se videoen igen og så bliver røret lagt på. Vi sad og kiggede lidt på hinanden. Så hoppede jeg ud og prøvede igen. Nu låste den op i første forsøg. Altså det var nøjagtig det samme jeg gjorde som de andre gange. Meget mystisk. Endelig kom vi ind. Her var så iskoldt. En kæmpe radiator i stuen hvor man skulle sove, virkede ikke. Og en kæmpe radiator der ikke virker, står med iskoldt vand og kommer derfor til at virke som et køleapperat. Vi snakker om starten af februar måned og det var MEGET koldt. 2 sommerdyner havde vi til at prøve at holde varmen med. og 2 enkeltsenge der var skubbet sammen. Vi prøvede at ligge tæt, men så gled sengene bare fra hinanden. Vi sov ikke den nat. Jeg skrev selvfølgelig til hotellet, og her fik jeg en besked om at de ville svare mandag morgen, så det kunne vi ikke rigtig bruge til noget. Ud over det, så var der en natlampe ja, men ledningen kunne ikke nå over til kontakten, så den kunne vi stille på gulvet over ved kontakten, gab altså hvor useriøst. Og ja så bar værelset præg af alderdom, slid (knækkede fliser på badeværelset), absolut minimalistisk ikke et lille billed på væggen eller noget. Og så var der bare møgbeskidt og ulækkert. Billederne på hjemmesiden lever absolut ikke op til virkeligheden. Værelserne ligner noget der bliver lejet ud på timebasis, hvis i forstår. Vi har skrevet flere meddelelser/beskeder til dem efterhånden som vi blev mere og mere klar over manglerne på værelset. På anden dagen om aftenen lavede jeg en masse gymnastik lige inden jeg gik i seng, med tanke på så at kunne holde varmen lidt i kroppen og her fik jeg bevæget mig frem og tilbage ved havedøren og her trak det voldsomt ind ad, den var fuldstændig utæt. Hvad hjalp det så at vi havde været ude og købe tæpper og putte over radiatoren. Vi måtte tage sæderne fra den ulækre lænestol og sætte dem op foran døren. Vi havde købt stearinlys. Og anden natten sov jeg lidt, nok mest af udmattelse. Her var knækkede fliser og der manglede skjulere ved udluftningskanalen på badeværelset. Der hang spindelvæv og var bare møgbeskidt i alle kroge og hjørner. Sorte pletter over sengen. ALT var bare galt. Som sagt har vi skrevet til hotellet adskillige gange også efter vi er kommet hjem, de svare bare ikke. Så lad nu være med at bruge penge på dette hotel

9 febbraio 2024

Burde ikke holde arrangementer

Vi havde booket hotel Østersø til et firmaarrangement efterfulgt af en fest. Alt i alt en meget meget skuffende oplevelse, og vi kommer ALDRIG igen!
Alt lige fra sur betjening, manglende overholdelse af aftalte aftaler. Men det der gjorde det sidste udslag, var at vi fik at vide at festen skulle slutte kl.23, da der ikke var mange, som købte drikkevarer i baren, men i stedet stod på dansegulvet. Dette selvom vi havde booket stedet til kl.01!!!
Sådan en elendig service skal man lede længe efter - hold jer væk!

15 settembre 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più