Hotel Saxkjobing Recensioni

TrustScore 3 su 5

2,8

God mad men vanvittg dårlig betjening, som ødelagde hele oplevelsen. Efter at vi klagede over betjeningen kom bestyreren og sagde at vi ikke skulle betalte for vores besøg. Løgn og latin!! De trak sel... Leggi di più

Vi er et forældrepar med børn på 6 og 8. Vi spiste aftensmad, og sad i en hyggelig gårdhave. Vi bestilte som det første mad til børnene, og derefter drikkevarer. Men timing glibbede i køkkenet... Leggi di più

Vi havde et ophold med 3 overnatninger, alt fungerede som det skulle. Meget venligt og opmærksomt personale både ved indtjekning og i hotellets restaurant. Vi spiste en meget lækker helstegt rødsp... Leggi di più

Overnattede en enkelt nat på dette hyggelige gamle hotel midt i Sakskøbing. Ankom sent og netop som køkkenet lukkede, men fik uden problemer lov at bestille et hårdt tiltrængt aftensmåltid efter en la... Leggi di più

Nella media

TrustScore 3 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vi ventede i en time på mad

Vi ventede i en time på mad, og der var kun to selskaber foruden os. Der kom et par 20 minutter efter os og bestilte samme menu som vores og fik maden efter kort tid. Jeg henvendte mig og spurgte til vores mad og surt fik jeg at vide, at maden snart var klar.
Jeg fik serveret en branket fiskefilet, nogen steder var forkullet. Orkede ikke at lade den gå ud igen og så skulle vente en time mere. Min kæreste fik en upåklagelig laksesalat, skal dog siges.
En frokost menu, hvor der absolut ikke var fyldt.
Ikke et sted der er værd, at køre efter.

17 luglio 2021

Et virkeligt godt produkt blev ødelagt af dårlig betjening.

I går tirsdag den 29.6. havde vi bestilt bord i restauranten. Der gik næsten 1 time før forretten kom. På samme vis sneglede resten af aftenen sig gennem lange ventetider. Der var helt klart noget galt og alle gæsterne oplevede urimeligt lange ventetider. Personalet lod som ingenting, hvilket virker meget uprofessionelt. Fortæl dog, der er et problem, så kan gæsterne bedre forholde sig til ventetiden. Evt. vælge at gå. Til forretten fik vi serveret et glas hvidvin som næsten kun dækkede bunden af glasset. Det er en rigtig dårlig ide, at være så fedtet, når man skænker et glas vin til gæsten. Det giver bare et dårligt indtryk, at man får så lidt i glasset. Vi sætter ikke vores ben der igen.

30 giugno 2021

Troede det skulle være en god aften ude…

Troede det skulle være en god aften ude for første gang i meget lang tid efter corona. Men nej. Først stod vi og ventede i 15-20 min på trods af vi havde bestilt bord til kl 19:30 da vi så endelig får et bord venter er blomsterne døde og stearinlyset gået ud, sikkert træt af ventetiden. For det blev vi.. Starter med at bestille vin og 3 retter og en gang snacks. Snacks kom aldrig og da vinen kom fandt vi ud af at det slet ikke var den som stod på kortet, så slog jeg den op bare li for at se om det var os der var helt forkert på den men nej den de solgte os til 495 kostede mig i indkøb 109 kr så det må næsten ha kostet dem mellem 50-70 kr da min forret kom efter 1 time og 45min efter vi havde sat os blev jeg sgu harm først vente tiden også var der hasselnødder i min suppe det er en madvare man skriver på sit kort da mange kan være evt allergiske over for lige denne nød. Jeg kan bare ikke li den og sagde at jeg ikke havde bestilt den hvis det havde stået på kortet, tjeneren tilbød ikke at jeg kunne vælge nogen andet eller undskyldte eller andet som en god tjener. Så ventede vi yderligere på hovedretten som kom kl 21:30 Ca hvilket er uhørt når de skal ha serveret den sidste ret kl inden kl 22. Der var kyllingen skindet sejt og de brocoliner det var til brændt sorte med brændt smør smag de porre der lå var så seje at de ikke kunne skæres.. Så nu skulle der spises hovedret og dessert på 30 min hvilket jeg ikke havde tænkt mig. Jeg sad og kiggede rundt på de andre gæster og det var forrygt, mange gæster sad og manglede 3 retter da kl var 21:40 hvordan skulle det nås.. De blev tilbud kompensation i for af drikkevare hvilket jo var virkelige ligemeget når man ikke kan spise sin mad færdig.. Altså der sad et ændre ægtepar der sad der før vi gjorde de havde drukket næsten en hel flaske vand og vin uden at få noget mad da min kæreste og jeg rejste os for at gå kl 21:48 Ca fik de hovedretten. Desuden fik vi ikke tilbuddet om kompensation i form af drikkevare så min kæreste sagde at hvis de andre kunne få så kunne vi også der til svarede tjernen jamen i har jo fået mad.. Øh nej det har vi så ikke de snack vi havde bestilt kom aldrig og vi måtte droppe desserten da vi havde en aftale og de i øvrigt lukkede om 10 min. Det endte med at vi fik vinen gratis men de tog stadig penge for snack.. Plus at de 3 retters vi fik nu blev betalt enkeltvis og ikke i en 3 rettes med en rabat da vi jo ikke havde fået dessert.. Spiser aldrig der igen det er anden gang og sidste gang i mit lav fraråder dette sted til alle.. Første gang fik jeg brændt flæskesteg og meget meget brændt sovs hvilken jeg prøvede at dele med tjernen der ikke kunne smage det.. Men den var brændt. Den stjerne der er sat er ikke engang fortjent

26 aprile 2021

Dårlig oplevelse

Vi havde booket et ophold på Hotel Sakskøbing fra den 12-14/10-202

Vi var mor, far og datter på14 år afsted .
Fik et spartansk værelse med blot et lille skab til at hænge jakkerne i . Så al tøj lå i vores tasker . Varmen forsvandt på værelset omkring spisetid mandag aften og vi havde heller ikke noget varmt vand. Dette blev påtalt til personalet om mandagen . Varmen kom tilbage tirsdag formiddag . Det gjorde det varme vand IKKE. Dette blev igen påtalt til det venlige personale 2 gange . Stadig ingen reaktion på det manglende varme vand. Heller ikke onsdag var der varmt vand i hanerne- altså var vi ikke i bad i 3 dage. Det er simpelthen ikke godt nok.

Sengene var gode, dynerne dårlige. Al fyld lå i fodenden af dynerne. Træls når der mangler varme på værelset.

Morgenmaden var ok onsdag . Tirsdag var de blødkogte æg halvrå,og bollerne så stenhårde, at de var uspiselige .

Eneste kompensation for manglende varmt vand og varme , var en flaske rødvin...... 2400kr for 2 overnatninger UDEN mulighed for et bad er simpelthen slet ikke i orden. Vi fin dog at vide af det søde( men unge) personale ,at vi var velkomne til at maile til hotellets direktør. Vi kommer bestemt ikke retur en anden gang

14 ottobre 2020

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse langt over forventningerne. Vi købte en pakke med overnatning, kaffe/kage, middag og morgenmad. Hotellet er nænsomt restaureret med respekt for arkitektur og historie, så ånden er bevaret. Det gastronomiske var en oplevelse med smagsbomber, som man blev rigeligt mæt af. Det er rigeligt en rejse værd og vi kommer igen.

25 settembre 2020

En blandet oplevelse - dårligt værelse!

Vi oplevede et meget lille og spartansk værelse uden varmt vand, så bad var en kold fornøjelse! Selvom vi havde 2 overnatninger blev det ikke løst - det virker som et permanent problem.
Betjeningen var meget ung men høflig og imødekommende, ligesom miljøet i og omkring hotellet var hyggeligt. Maden var ok men dyr og i små portioner.
En blandet oplevelse - vi ikke vender tilbage til.

16 settembre 2020

Det er den værste service man kan…

Det er den værste service man kan forestille sig.
Vi havde bestilt bord, men da vi mødte op, var der intet bord ledigt. Receptionisten fremstod ligeglad og da vi senere kontaktede hotelchefen Sanne, var hun heller ikke imødekommende og gjorde ikke korrespondancen færdig.

1 settembre 2020

UUTILFREDSHED MED KVALITET. Min kone og jeg bestemte os i dag for…

Min kone og jeg bestemte os i dag for frokost i Hotel Saxkjøbing. Vi bestilte smørrebrød. 1. servering var hhv. stegt fiskefilet og stegt sild. Begge tallerkener af udmærket kvalitet med gode smagsoplevelser. Begge havde efterfølgende bestilt hønsesalat. Og det var en katastrofe! Overhovedet ingen smagsoplevelse. Alle ved, at høns i sig selv, især som kold i en salat, ikke er videre smagsgivende. Det må dressing og øvrige tilbehør sørge for. Dressingen var fuldstændig smagløs. Hvorfor ikke aromatiseret med f.eks. karry, dijonsennep eller andet. Er der herudover i den ene portion så lå to pæne stykker brusk, var toppen. Begge måtte lade 2/3 af tallerken gå tilbage til køkkenet. Tjeneren mente, at vi skulle betale den fulde pris på kr. 170 for de to stykker hønsesalat uden tilbud om nogen form for kompensation.
Med venlig hilsen
Ellen og Jens Simonsgaard
Telefon 20447792

17 agosto 2020

Klar anbefaling :)

Lige spist den bedste frokost på Falster igennem 2 uger på Saxkjøbing Hotel. Hurtig smilende professionel servering, lækker mad, hyggelige omgivelser. Klar anbefaling.

22 luglio 2020

DYRT... Og småt!

Inviterede mine forældre på frokost.. Vi havde glædet os. God lokation, fint sted, kun hørt godt om det også været der før til kaffe udendørs mega lækkert. Ventetid på maden. op til 40 min. Tjerneren sagde nøjagtig 33 min.. Men der gik yderligere lidt tid. Dyrt og meget småt smørrebrød #især skinke med italiensk salat - det toppede med sin lille størrelse og ret kedeligt anrettet. Var ikke en fornøjelse...

24 giugno 2020

Så fin en oplevelse og dejlig mad

Det var tilfældigt vi rendte ind i denne lille perle på Lolland! Virkelig behagelig og personlig betjening, virkelig flot istandsættelse af de gamle bygninger, og maden var helt perfekt. Stor ros til køkkenet som endda tog sig tid til at komme og sludre da vi spurgte til tilberedningen. Det var virkelig en fin oplevelse, og så til så rimeligt et prisniveau. Vi kommer helt sikkert tilbage.

5 settembre 2019

Det nye hotel var på et tidspunkt et …

Det nye hotel var på et tidspunkt et dejligt bekendtskab, men tiden har taget en drejning og nu holder det ikke længere. kvalitetet i personale og råvare er simplethen ikke eksisterende. Senest har hotellet fået en ledelse der består af en gamle afdanket dame, der ikke ved noget om hvad der foregår omkring hende.
Fra storhed til fald og storhed og nu frit fald...

5 dicembre 2017

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito