Fik afprøvet flere sadler og den bedste vejledning af Anne Mette, hvilket førte til at jeg nu har fået den bedste sadel jeg nogensinde har siddet i! Efter årevis med stiv lænd mv, nu absolut problemfr... Leggi di più

Supergod kundeservice. Den gjord jeg havde bestilt var for lille, - jeg fandt en anden hos Horsepartner der var lige 5 cm længere. Vi aftalte at det blev byttet, jeg fik en byttemærkat og sendte, -... Leggi di più

Fantastisk oplevelse fra start til slut.. Havde Anne Mette ud til sadelprøvning, da jeg havde problemer med at finde en sadel der passede min hest. Fik meget professionel råd og vejledning til både s... Leggi di più

Fantastisk service. Jeg skrev en mail tirsdag aften hvor jeg efterspurgte en garanti for leveringen af det bestilte næsebånd inden lørdag. Onsdag fik svar, med formodning om levering torsdag. Fred... Leggi di più

1. Selleria

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Rideudstyr til hest og rytter.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Fine produkter

Fine produkter. Hurtig levering.

16 luglio 2020

Hej Tina

Tusind tak for din anmeldelse, dejligt at høre.

Anne Mette /Horsepartner

Hurtig levering og fine produkter.

Hurtig levering, fine produkter, ok priser.

13 luglio 2020

Hej Mona

Tusind tak for din anmeldelse.
Hvis du skulle have feedback til os om hvordan vi kan gøre oplevelsen endnu bedre, så vi kan gøre os fortjent til den 5 og sidste stjerne, hører vi rigtig gerne fra dig. Du kan træffe os på enten 71967180 eller på info@horsepartner.dk

Anne Mette /Horsepartner

God og informativ hjælp til ny sadel

God og informativ hjælp til ny sadel. Kan absolut anbefales.

28 giugno 2020

Risposta di Horsepartner

Tusind tak for din anmeldelse, er glad for at kunne hjælpe og rådgive, så det bliver den helt rigtige løsning for både dig og hesten.

Anne Mette / Horsepartner

Køb sadel

Super god service med sadelprøvning og køb af sadel :-)

28 maggio 2020

Hej Rosita

Tusind tak for din anmeldelse, det er jeg rigtig glad for. Håber du nyder sadlen på din skønne hyp :-).

Anne Mette

Super god service

Super god service, gode priser og hurtig levering.
Kan varmt anbefale Anne Mette og hendes team. Hvad enten det er handel over nettet eller når man kommer forbi i deres dejlige butik.

14 maggio 2020

💯 % 👍🏻

Kan kun give 💯% 👍🏻 til horsepartner - jeg har købt en gjord, den er fantastisk!
Nemt at finde produkter på siden og hurtig levering - Tip Top 🥳

5 maggio 2020

Hej Tenna

Tusind tak for din anmeldelse, det varmer så meget :-)

Anne Mette

Super hurtigt levering

Super hurtigt levering, god overskuelig hjemmeside.
Min hest havde ødelagt sit eksemdækken, så dejligt at de sendt pakken så hurtigt.
Kan anbefales at købe ved dem👍

22 aprile 2020

Hej Charlotte

Tusind tak for din bedømmelse, det er vi rigtig glade for.

Rigtig god dag til dig :-)

Laura /Horsepartner

Fantastisk

Fantastisk
Hurtig levering og superoverkommelige priser. Bestilte den ene dag, og dagen efter var varen ankommet.

2 aprile 2020

Risposta di Horsepartner

Tusind tak for din anmeldelse Conny :-)

Thomas /Horspartner

Super god betjening

Super god betjening, og vi er super glade for begge produkter som allerede er i brug😊 Kan virkelig anbefales 👍

2 aprile 2020

Risposta di Horsepartner

Tusind tak for din anmeldelse Britta. Dejligt at høre I er glade for jeres køb.

God og kærlig service

Rigtig fin og hurtig betjening, super fine vare og god og kærlig service. Kan varmt anbefales!

20 marzo 2020

Hej Anja

Tusind tak for din anmeldelse :-). Det betyder SÅ meget for os.

Kh

Super service, hurtig levering

Super service, bestilte et par ridebukser, hurtig levering, passede desværre ikke, hurtig ombytning til en model der passede til min facon. God telefonisk vejledning til at finde den rigtig model buks

17 marzo 2020

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

Nemt at bestille og fik en mail med link til tracking hurtigt.
Jeg fik min ordre leveret inden for to hverdag og umiddelbart ser varen ud som på billedet - jeg har ikke prøvet den endnu.
Fik endda en lille pose guf med til hesten.

Fin service :)

18 febbraio 2020

Fantastisk service hos Horsepartner

Fantastisk service hos Anne Mette. Altid glad og imødekommende, og så modtog jeg en mail, at hun nu havde sendt min pakke afsted, som jeg modtog dagen efter. Og da jeg så åbnede min pakke, lå der en lille pose med godbidder til min hest og en lille hilsen. Det er personlig service.

12 febbraio 2020

Hej Janie

Tusind tak for din anmeldelse :-)

Topklasse.

Meget hurtig ekspedition og varen lever fuldt op til mine forventninger. Ekstra hyggeligt med en personlig håndskrevet hilsen og lidt ekstra guf til min hest. Anbefaler 100%

12 febbraio 2020

Hej Lisa

Tusind tak for din anmeldelse :-)