Fik afprøvet flere sadler og den bedste vejledning af Anne Mette, hvilket førte til at jeg nu har fået den bedste sadel jeg nogensinde har siddet i! Efter årevis med stiv lænd mv, nu absolut problemfr... Leggi di più

Supergod kundeservice. Den gjord jeg havde bestilt var for lille, - jeg fandt en anden hos Horsepartner der var lige 5 cm længere. Vi aftalte at det blev byttet, jeg fik en byttemærkat og sendte, -... Leggi di più

Fantastisk oplevelse fra start til slut.. Havde Anne Mette ud til sadelprøvning, da jeg havde problemer med at finde en sadel der passede min hest. Fik meget professionel råd og vejledning til både s... Leggi di più

Fantastisk service. Jeg skrev en mail tirsdag aften hvor jeg efterspurgte en garanti for leveringen af det bestilte næsebånd inden lørdag. Onsdag fik svar, med formodning om levering torsdag. Fred... Leggi di più

1. Selleria

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Rideudstyr til hest og rytter.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Skøn og flot ridebutik

Skøn og flot ridebutik, med et stort udvalg af rideudstyr af god kvalitet til gode priser
Plus skønt og hjælpsommeligt personale

17 dicembre 2022

Hej Camilla

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder rigtig meget for os at du vil bruge tid på at anmelde os.

Jeg elsker horsepartner

Jeg er elsker at handle her

Når du køber en vare her sender de den samme dag eller dagen efter alt hvad tid på døgnet man bestiller

Prisen er alt i orden

Og bytter man går det super stærkt
Med at få den rigtig vare

Og det har et super lækker udvalg

9 dicembre 2022

Hej Puk

Tusind tak for din anmeldelse, det varmer så utrolig meget, at du vil bruge tid på at skrive en anmeldelse :-).
Rigtig god jul til dig.

Anne Mette /Horsepartner

Super søde mennesker

Super søde mennesker, køber julegaver der en anden gang

5 dicembre 2022

Hej Marianne

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget for os.

Christina /Horsepartner

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering :)

31 luglio 2022

Hej Anne-Mette

Tusind tak for du ville bruge tid op at dele din oplevelse med os.

Laura / Horsepartner

Kom efter to dage

Kom efter to dage. Nem at bruge. Og nem at aflæse.

17 luglio 2022

Hej Anne

Tak for din anmeldelse.
Dejligt at du ville bruge tid på at dele din oplevelse med andre.

Købt hestemassageapparatet

Købt hestemassageapparatet, som virker fortrinligt på min gravide kone og giver fantastisk lindring. Kan varmt anbefale det

28 giugno 2022

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse, dejligt at høre :-). Ønsker jer al held og lykke med familie forøgelsen.

Vh Anne Mette/Horsepartner

Super service

Super service, fås ikke bedre! Vi har bla haft sadelbussen ude, og Anne-Mette er meget engageret og dygtig til at finde den perfekte sadeln til både hest og rytter!
Butikken har også et godt udvalg af alle ens ynglings brands så man finder altid noget at købe med sig hjem der fra

4 maggio 2022

Hej Josefine

Tusind tak for din anmeldelse, det var en fornøjelse at få lov at hjælpe jer med at finde ny sadel.
Håber at I bliver rigtig glade for den :-)

Vh Anne Mette / Horsepartner

Kompetent hjælp til at finde den rette…

Kompetent hjælp til at finde den rette sadel. Sød og meget hjælpsomme mennesker. Det har været en fantastisk oplevelse.

29 marzo 2022

Hej Inge

Tusind tak for din anmeldelse, håber du får masse vis af gode timer i din nye sadel.

Anne Mette

Jeg havde Anne Mette på besøg til sadel…

Jeg havde Anne Mette på besøg til sadel prøvning & det var en rigtig god oplevelse. Anne Mette er meget opmærksom på ønsker & behov. Tak!

21 marzo 2022

Hej Josephine

Selv tak, det var en fornøjelse at få lov at besøge jer :-)
Og tusind tak for du gav dig tid til at lave en anmeldelse, det betyder rigtig meget.

Anne Mette/Horsepartner

Gode ting til super gode priser

Gode ting til super gode priser, jeg er vild med ALT jeg har købt (undtaget detangler)

20 marzo 2022

Hej Liselotte

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for du vil bruge tid på at lave den.

Rigtig god dag til dig.

Gode produkter

Gode produkter, sjove for børn

13 febbraio 2022

Hej Jannie

Tak for din anmeldelse, er glad for du også er vild med søde hesteting til de mindste :-)

Rigtig god dag til dig.

Hurtig og super service 😅

1 febbraio 2022

Hej Maria

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget at du ville tage dig tid til at lave den. Håber du bliver glad for det fremsendte.

Anne Mette /Horsepartner

Virkelig god service

18 gennaio 2022

Hej Camilla

Tusind tak for din anmeldelse, dejligt at høre du er tilfreds med vores service.

Virkelig god service

Jeg har for nylig handlet hos horsepartner.dk, og deres service var i top! Kæmpe anbefaling herfra🤩

15 gennaio 2022

Hej Astrid

Tak for din anmeldelse, det betyder meget for os at du vil bruge tid på det og vi glæder os til at byde dig velkommen på webshoppen eller i butikken en anden gang.

Mange hilsner

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service - leveret en jakke tilbage for sent som ikke engang var på udsalg og kunne ikke få penge retur.
Så da vi beslutter os for at anvende gavekortet og køber for 900 kr så skal vi også betale gls oveni.. de fleste webshop yder denne service.
Virkelig dårlig service

14 gennaio 2022

Hej Majbritt

Er virkelig ked af at du har haft en dårlig oplevelse med at handle hos os, vi tilstræber altid at kunne levere en rigtig god service for alle vores kunder.
Ift. returneringen, så fremsender vi altid et tilgodebevis ved for sen returnering, en løsning vi oplever vores kunder er glade for.
Men du har ganske ret, selvfølgelig skal I ikke betale for fragten når I handler for over vores fri fragt grænse, så beløbet på de 39 kr. er naturligvis tilbagebetalt til din konto. Det er en yderst beklagelig fejl fra vores side.

Mange hilsner

Anne Mette / Horsepartner

Dejlig nemt og hurtig levering.

Dejlig nemt og hurtig levering.
Skønt med prof service.

12 gennaio 2022

Hej Maria

Tusind tak for din bedømmelse, det betyder meget for os at du vil bruge tid på lave den.

Anne Mette / Horsepartner

Gode priser og hurtig levering

Jeg valgte horsepartner, da de havde de bedste priser på ONE-K hjelme. Hurtig svar på forepørgsel og hurtig levering. Ganske tilfreds 😁

6 gennaio 2022

Hej Anne Sofie

Tusind tak for din anmeldelse, håber du bliver rigtig glad for din OneK hjelm.

VH

Christina / Horsepartner