Fik afprøvet flere sadler og den bedste vejledning af Anne Mette, hvilket førte til at jeg nu har fået den bedste sadel jeg nogensinde har siddet i! Efter årevis med stiv lænd mv, nu absolut problemfr... Leggi di più

Supergod kundeservice. Den gjord jeg havde bestilt var for lille, - jeg fandt en anden hos Horsepartner der var lige 5 cm længere. Vi aftalte at det blev byttet, jeg fik en byttemærkat og sendte, -... Leggi di più

Fantastisk oplevelse fra start til slut.. Havde Anne Mette ud til sadelprøvning, da jeg havde problemer med at finde en sadel der passede min hest. Fik meget professionel råd og vejledning til både s... Leggi di più

Fantastisk service. Jeg skrev en mail tirsdag aften hvor jeg efterspurgte en garanti for leveringen af det bestilte næsebånd inden lørdag. Onsdag fik svar, med formodning om levering torsdag. Fred... Leggi di più

1. Selleria

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Rideudstyr til hest og rytter.

4,8

Mail m oplysninger
Alt ok og behageligt

28 marzo 2024

Kære Zille

Tusind tak for din anmeldelse :-)

Rigtig god dag til dig.

Hilsen

Fantastisk service

Fantastisk service både online og i den fysiske butik

16 dicembre 2023

Hej Marie

Tusind tak for din anmeldelse :-)

Rigtig god dag til dig.

Hilsen

Super hurtig levering

Super hurtig levering - varen perfekt😃

27 febbraio 2024

Hej Susanne.
Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse - det betyder meget!

God dag til dig :)

Hilsen Christina, Horsepartner

God service, bestillingen blev sendt hurtig

22 febbraio 2024

Hej Veronika

Tusind tak for din anmeldelse, håber du bliver rigtig glad for dine ting.

Bestilte et dækken

Bestilte et dækken, som blev leveret hurtigt.

23 febbraio 2024

Hej Camilla

Tusind tak for din anmeldelse, håber du bliver rigtig glad for dit dækken.

VH

God og hurtig service

God og hurtig service, varen levede 100% op til billedet på hjemmesiden.
Elizabeth 😀

16 febbraio 2024

Hej Elisabeth

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Håber du bliver rigtig glad for dit køb.

Anne Mette/Horsepartner

Service i særklasse

Først skrev jeg et spørgsmål lørdag- fik svar et par timer siden, bestilte det jeg skulle bruge, det blev sendt mandag og var fremme tirsdag. Så god service🤩!

17 febbraio 2024

Hej Kirsten

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Vi håber du bliver rigtig glad for dit køb.

Anne Mette / Horsepartner

Endnu en god oplevelse hos…

Endnu en god oplevelse hos Horsepartner. Tak for hjælp og vejledning ved køb af ny sadel.
De største anbefalinger herfra.

31 gennaio 2024

Hej Rikke

Tak for din anmeldelse. Det glæder os meget!

Sadelprøvning

Vi har haft besøg af Sadel bussen, simpelthen den bedste oplevelse med massere af ro og tid til at forklare og prøve de forskellige sadler.
Kæmpe anbefaling her fra😃

31 gennaio 2024

Hej Frida.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det er dejligt at høre.

Hav en dejlig dag :)

Hilsen Christina, Horsepartner

Super hurtig levering

Jeg bestilte fredag eftermiddag og kunne allerede hente varen lørdag. Super fod service og indtil videre lever produktet også op til min forventning 😄

19 gennaio 2024

Hej Nadia :)
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive.
Vi håber, I bliver glade for hestebolden! :)

Mange hilsner Christina, Horsepartner

God support og hurtig forsendelse 5…

God support og hurtig forsendelse 5 stjerner herfra.

13 gennaio 2024

Hej Jess

Tusind tak for din anmeldelse, det er dejligt at høre.

Super service

Super service - altid en fornøjelse at besøge butikken, såvel som webshoppen..

12 gennaio 2024

Hej Rasmus

Tak for din anmeldelse.

Alt spiller 😄🐎

Nem hjemmeside, hurtig bestilling og forsendelse. MEGET fin pris, og tasken passer perfekt i mit staldskab

3 gennaio 2024

Hej Ann-Jo

Tusind tak for din anmeldelse. Så dejligt at høre at tasken passer perfekt.

Anne Mette / Horsepartner

Den bedste rideudstyrsbutik og fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice hvor alt bare altid er iorden🌟 Jeg handler både i den fysiske butik og på deres webshop, og jeg køber sjælendt udstyr andre steder end hos Horsepartner. De har et stort sortiment, og skulle de mod forventning ikke have det du mangler, så kan de få det hjem til dig. Ligeså snart du træder ind ad døren, så møder du altid både Christina og Anne Mette med et stort smil og klar til at hjælpe dig☺️. De opdatere også jævnligt med gode tilbud og nyheder på både Facebook og Instagram, så de er værd at følge der også☺️ Jeg kan kun anbefale Horsepartner!🌟

9 gennaio 2024

Hej Lisa

Tusind tak for din anmeldelse. Det er altid en fornøjelse at have besøg af dig i butikken.

Anne Mette / Horsepartner

Købte julegave omkring d 15 december…

Købte julegave omkring d 15 december via hjemmesiden. Da produktet ikke levede op til det ønskede, ville vi gerne levere tilbage, men “udvidede” leveringsfrist var kun til d. 31.12.23 !!!!!!!! (Har købt for 849,-)
Hvordan skal man kunne nå at sende retur med alle helligdagene imellem jul og nytår, + man også gerne måske ville se om produktet var noget for en først !
Jeg synes det er under al kritik at man ikke kan levere tilbage og få penge tilbage for en julegave som man ønsker at returnere !
Jeg har ikke oplevet før at andre har så kort returnering i forbindelse med jul.

Jeg har ellers handlet hos jer før, men det her er dårlig service og det bliver ikke ved jer jeg handler næste gang der skal købes rideudstyr.

8 gennaio 2024

Kære Camilla

Vi beklager rigtig mange gange, at vi ikke har levet op til dine forventninger vedr. returnering.

Som standart har vi altid 14 dages fuld returret, såfremt man ønsker pengene tilbage. Herefter tilbyder vi at man gratis kan ombytte til noget andet, eller få et tilgodebevis på beløbet som kan bruges på et senere tidspunkt.
Vi gør meget tydelige opmærksom på vi har 14 dages returret, dette både på hjemmesiden samt i vores betingelse. Men beklager rigtig mange gange hvis dette ikke har været tydeligt nok.

Mange hilsner

Returnering

Køb af trense og levering var lige som ønsket.

Returnering ;-(
Købte hovedtøj ultimo november som en julegave.
Desværre kun 14 dags fuld returret.
Da trense skulle byttes, kunne det kun omveksles til et gavekort.

Det er selvfølgelig mit ansvar at læse deres betingelser for returnering.

Kære trustpilotbrugere - vær opmærksomme på returnering, inden I ryger i fælden!

5 gennaio 2024

Hej Rikke

Tak for din anmeldelse, vi er naturligvis glade for at både produktet og leveringen var som ønsket.

Det er korrekt at vi normalt tilbyder 14 dages returret (hvor man kan få pengene tilbage for sit køb), men fra medio november har vi tilbudt, at man kunne forlænge returretten frem til og med d. 31/12, da vi ved mange køber julegaver i denne periode.

Efter de 14 dage (eller i dette tilfælde efter 31/12) tilbyder vi følgende:
1. At man kan ombytte til noget andet.
eller
2. At man kan få et gavekort/tilgodebevis på beløbet.
Vi bliver derfor meget kede af, at du skriver at andre kunder skal passe på ikke at ryge i vores fælde, for vi forsøger bestemt altid at yde en god og ensartet service til alle vores kunder. Såfremt du skulle have spørgsmål, står vi naturligvis altid klar til at hjælpe dig.

Mange hilsner

Købte vinter ridebukser fra Karlslund

Købte vinter ridebukser fra Karlslund, de sidder rigtig godt, når de kommer på og er varme og sidder godt i sadlen, og kom hurtig levering til pakkeshoppen.

19 dicembre 2023

Hej Ida