Fandt et fantastisk tilbud på ridebukser, 50% De passede i øvrigt som var de syet til mig. Havde en kort telefonsamtale med butikken vedr. min ordre og de var super imødekommende! Levering 29... Leggi di più

Super hurtig levering. Super god kundeservice. Det ene par ridebukser var en anden farve end bestilt. De sendte fluks de rigtige afsted, samt en returlabel i mail. Jeg havde de rigtige dagen efter,... Leggi di più

god og venlig info pr tlf og 2 ok leveringer, hvoraf jeg desværre måtte returnere den ene (str passede ikke hesten) - men returnering var nem og problemfri, tak mvh linda

1. Negozio di attrezzatura per l'equitazione

På horsesfashion.dk kan du finde et kæmpe udvalg af udstyr til din hest og ridetøj til dig. Derudover har vi et stort udvalg af staldinventar. Til hesten kan du finde plejeprodukter og tilskudsprodukter, og vi har største udvalg børster og strigletasker. Mangler du lædervarer, som f.eks. trenser, tøjler og gjorde, kan du finde alt rideudstyr hos os. Dækkener til stald, transport, eller fold har vi på lager til alle vejrforhold. Underlag til henholdsvis dressur og spring er fra de mest populære mærker i alle prisklasser. Til rytteren kan vi tilbyder ridehjelme som aller er godkendte og ridestøvler i alle prisklasser. Stævnerytteren kan finde de flotteste stævnejakker, samt funktionelle stævnebukser og stævnebluser på horsefashion.dk. Vi har sikkerhedsveste og rygbeskyttere som nu er godkendt til stævnebrug. Kig forbi siden og se det store udvalg.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,6

Tutte le recensioni

29 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super god service af flere omgange ⭐️…

Super god service af flere omgange ⭐️ Først vedrørende en reklamation, hvor jeg på under 2 timer fik svar og refundering af penge blev sat i gang. Derefter bestilte jeg en ny stævnejakke, som desværre var forsinket fra leverandøren. Her blev jeg ringet op, og blev spurgt om jeg ville vente på jakken eller have pengene retur. Jeg valgte at vente på jakken, som nu er modtaget sammen med en pose vingummier og en note med teksten “beklager ventetiden” 😁 Det kalder jeg service, og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer 🥳

29 luglio 2022

Utrolig dårlig oplevelse

Utrolig dårlig oplevelse. Købte en jakke som jeg fik leveret lynhurtigt. Dog efter et par uger går syningen op til knappen og knappen falder sf. Jeg kontakter butikken over mail og fortæller med dokumentation hvad problemet er. Jeg får af vide jeg kan sende den retur og få den igen efter 2 ugers tid så deres skrædder kan lave den. Derudover får jeg muligheden for at få 100kr refunderet og få en skrædder til selv at lave det. Jeg vælger skrædderen da jeg ikke vil vente 2 uger på at få jakken tilbage. Efter jeg gør dem opmærksom på dette er der ingen svar i over en uge fra dem. Jeg har skrevet 3 mails nu og venter stadig svar. Endnu en sugning er nu gået op og knappen er ved at falde af. Øv en service. Mit første og sidste køb hos dem. En service skal simpelhen være på plads. Især med en jakke til næsten 4000 kr.

27 gennaio 2022

Hurtig levering, svarer på mail indenfor meget kort tid og god service i forhold til returnering/ombytning af varer. Vil handle der igen!

7 gennaio 2022

Hurtigt levering og virkelig virkelig…

Hurtigt levering og virkelig virkelig god og grundig service over telefonen da jeg ringede og havde brug for hjælp til track and trace nummer. Tak til Signe (?) for din grundige hjælp og servicemindede person!

10 settembre 2021

Alt i alt en god oplevelse

Jeg bestilte en fødselsdagsgave på hjemmesiden. Leveringen var dagen efter, gaven var pakket pænt ind og der var byttemærke på. En service som skal anerkendes.

29 maggio 2021

God behandling ved reklamation

Nogle sten var faldet af en trense jeg kun havde haft i 2 måneder. Jeg ringede derned sendte trensen afsted og har nu modtaget en ny. Mega god service og søde medarbejder man snakker med i telefonen. Tak for en god behandling.

12 maggio 2021

Virkelig hurtig levering.

Virkelig hurtig levering.
Hjælpsomt personale v telefonisk kontakt.
Godbidder til hest, er prikken over i’et. Min datter blev SÅ glad.
Rigtig god købs oplevelse.
Fem stjerner og et stort tak herfra.

23 novembre 2020

God oplevelse

Bestilte 3 ting fredag og kunne allerede afhente dem lørdag. Tingene var super fine og oveni det, lå der en lille pose med hestebolcher og to julestokke. Alt i alt en god oplevelse at handle med Horsefashion! Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos dem :-)

28 novembre 2018

Utrolig dårlig oplevelse

Jeg fik virkelig dårlig behandling, da jeg ville reklamere over min datters læderridestøvler, som er købt i butikken.
Da støvlerne var 1 år og ca. 2 mdr. gik knappen som beskytter lynlåsen i stykker. I den forbindelse fik jeg tilbudt en tilgodeseddel eller jeg kunne vælge at reparere dem hos skomager. Jeg valgte reparationen hos skomageren. (Hertil var jeg ikke utilfreds med behandlingen)

Nu da støvlerne var ca. 1 år og 5 mdr. gik lynlåsen i stykker og jeg henvendte mig derfor i butikken for at reklamere. Reklamationen skulle behandles af producenten og butikken, og så ville jeg få en tilbagemelding. Her fik jeg et afslag uden begrundelse. Jeg bad om en begrundelse, den kunne jeg ikke få. Jeg bad dem derfor finde ud af hvorfor reklamationen blev afvist, idet jeg mente at de måtte uddybe.
Beskeden jeg fik var kort fortalt, at de var kendte for deres gode service (!), men at de her støvler var brugte, så der var ikke noget at gøre!
Jeg argumenterede for at naturligvis har min datter brugt dem, men hun har til gengæld også plejet dem fuldt ud efter anvisningerne, hertil kom der blot et nedgørende svar.
Jeg gjorde det klart, at jeg godt var klar over at vi naturligvis ikke skulle kompenseres 100%, men at en reparation eller forholdsmæssig kompensation måtte være berettiget. Igen nej!

Jeg har haft kontakt til Horze-kæden som var meget uforstående overfor at jeg som kunde ikke blev kompenseret. De kunne dog intet gøre idet butikken er en selvstændig butik.

Jeg har besøgt en skomager som har vurderet støvlerne og oplyser at de er i absolut god stand, og han vurderer at lynlåsen er for dårlig kvalitet i forhold til det øvrige produkt og pris.

Jeg kan på ingen måde anbefale at handle i butikken.

7 giugno 2018

Professionelt

Fandt et fantastisk tilbud på ridebukser, 50%
De passede i øvrigt som var de syet til mig.

Levering 29 kr og modtog efter få dage. I pakken lå nødvendige dokumenter, faktura plus returseddel samt en hilsen.

Fuldstændig gennemført professionel service hele vejen igennem. Trods tilbudsvare fik jeg en lille pose hestdebolcher med i leverancen!
Ikke sidste gang jeg har handlet her 👌🏼

6 febbraio 2018