Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service. Bestil en støvsuger den 10. maj 2026 og har endnu ikke modtaget støvsugeren. De har allerede trukket pengene dagen efter jeg bestilte
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
super nem at bruge og gør gulvet skinnende rent på ingen tid meget tilfreds
Super anvendelig gulvmoppe der gør livet lidt nemmere
Er virkelig glad for den
Super smart design. Jeg har både klinker og trægulve i huset, og den klarer begge dele perfekt.
Fantastisk kundeservice og hurtig levering.
Fik moppen dagen efter min bestilling, og den lever 100 procent op til mine forventninger.
Jeg har prøvet mange gulvmopper gennem tiden, men denne er klart den bedste. 10 ud af 10
“Hurtig levering, god indpakning og en moppe der bare virker. Vores trægulve skinner som nye, uden at jeg behøver skrubbe hårdt. Det føles som et lille stykke luksus i hverdagen.”
Virkelig smart moppe! Den er super nem at bruge og gør rengøringen meget lettere og hurtigere end med en almindelig moppe. Føles som god kvalitet, og jeg synes prisen er helt fair. Leveringen var også hurtig, så alt i alt en rigtig god oplevelse. 5 stjerner herfra!
Fint produkt,god og hurtig service
Gulvmobben er super nem at bruge, og gør gulvvasken meget hurtigere, med både roterende hovede og LED-lys. Samtidig holder batteriet længe.
Rigtig god kvalitet og hurtig levering.
Kan klart anbefales
Godt produkt..
Kvaliteten er som lovet..
Ali i alt E godt produkt 🙂
Rigtig god service, hurtigt svar og forsendelse. Jeg købte en moppe og en skurebørste, og begge virker super fine til prisen.
Jeg er ovenud lykkelig for min lille elektriske skurebørste. Den er det hele værd
Tak for god seevice
Fin service og hurtig levering. Jeg købte en gulvmoppe. Den bliver jeg glad for kan jeg se. Fin kvalitet