Holmlandbiler Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Helt igennem super service, lige fra første henvendelse. 📌 Gode priser - ingen grund til at prutte om prisen, alle deres biler står i forvejen skarpt. 📌 Virkelig venligt og hjælpsom... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Købte en Lexus Rx 400H af Patrick fra Holmland Biler over telefonen til en superpris. På trods af høje forventninger blev jeg stadig positivt overrasket over bilens stand, og udseende ved levering i K... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Efter i længere tid at have overvejet at skifte bil, valgte vi at gå ind til Holmland Biler, en beslutning vi bestemt ikke har fortrudt. Vi var flere forskellige modeller igennem og blev guidet på for... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super professionel oplevelse i forbindelse med køb af bil hos Holmland biler. Købte bil af Patrick, som ydede en professionel service og alt spillede Max! Der manglede et beslag til en tagboks samt ha... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Stor tak til Claus fra Holmland biler

Stor tak til Claus fra Holmland biler. Vores nykøbte bil en Nissan note viste sig at have en periodisk ifm start. Claus satte bilen ud til Nissan og bad dem finde fejlen. Den var på værksted lang tid ,det har ikke været billigt.
Under hele forløbet stod Claus ved sit ansvar som sælger og anviste også alternative løsninger hvis ikke fejlen blev fundet. Han stillede en lånebil til rådighed. Så fin og god service
Stoler fuldt ud på Claus køber gerne en bil der igen
Venligst Jette Anderseni

3 maggio 2017

God service tak Allan

Rigtig god bilforretning , vi købte en Fiat 500 af Allan fra Holmland Biler og er samlet rigtig godt tilfreds , bilen havde lidt småridser men Allan gav os gratis vinterdæk med i handlen som de ellers ville have 3.000kr for så kan jeg godt leve med lidt ridser

Nu 2 mdr efter vores køb har alt været ok så jeg kan godt anbefale Holmland Biler

31 gennaio 2017
Valutata 5 stelle su 5

Super service - også after sales

Købte en MB SLK som Claus havde hentet i Tyskland. Selvom bilen stod i Ikast lovede Claus, at vi kunne hente den i Sjællandsafdelingen en uge senere efter klargøring. Dagen før bilen var lovet klar, tilbød Claus at levere den på vores privatadresse og samtidig tage byttebilen med.
Bilen viste sig desværre at have et par småfejl, der ikke var blevet fundet ved prøvekørsel og gennemgang, men Claus lavede aftale med et MB-værksted i nærheden af vores bopæl, så vi kunne få fejlene rettet.
Det er fantastisk at opleve en brugtbilforhandler der overrasker med bedre service end lovet, og jeg kan derfor klart anbefale Holmland Biler.

28 ottobre 2016
Valutata 5 stelle su 5

Mest pålidelig og ærlige brugtvognshandler til dato

Min mand og jeg havde fornøjelsen af at købe en bil hos Claus tilbage i Marts. Ofte har man betænkeligheder, når man køber brugte biler. Er der fusket med noget? Kan man stole på hvad "sælgeren" siger? Osv osv. Vi har naturligvis haft vores betænkeligheder, pr refleks. Claus har dog hele vejen igennem vist os tillid, pålidelighed, engagement, service og ikke mindst har han vidensdelt. Han har også lært fra sig, ift hvad man skal og ikke skal kigge efter. Ret spændende proces at købe bil med hans assistance. Vi har hele vejen igennem haft en god oplevelse, fra hjælp til at finde den rette bil, til lånebil, til service, til håndtering af uforudsete udfordringer. Uanset hvad der har været af "problemer" undervejs, så har Claus´ respons - uden at blinke - været "Ingen problem, det fikser vi". Vi Kommer og køber bil hos Holmland Biler igen, næste gang det er tid til at skifte ud. Ingen tvivl om det.

5 luglio 2016
Valutata 5 stelle su 5

Det bedste sted at handle bil.....

Jeg har haft den udsøgte fornøjelse af at handle hos Holmlandbiler. Jeg har igennem tiden købt mange brugte biler, jeg har ALDRIG oplevet så gor service, ærlighed og behagelig mennesker. Vi skule faktisk have købt en anden bil, som Claus, ikke vil lade os købe. Han havde fundet ud af at der var noget lumsk over kilometer tallet. Så han fandt en ny brugt bil til os på rekord tid. Den blev klar gjort og leveret. Da vi efter lidt tid fandt minde små fejl, kontakte vi Claus, uden noget får vi at vide kom op med den så fikser vi bare det hele. Der har ALDRIG været nogle ej det skal i regne med når det er en brugt ny bil. Vi har lige haft lidt med bremserne, som også er blevet lavet. Så jeg er på ingen måde i tvivl om hvor min næste og mange flere biler skal købes fremadrettet.
Gør jer selv den tjeneste at snak med Holmlandbiler, der findes faktisk en ærlig brugtvogns forhandler.

5 luglio 2016

Ærlig sælger!

Vi har for 2 dage siden købt en bil hos Claus , og den bedste service til dags dato. Super flink sælger, leverede bilen til Sjælland mod et lille beløb, bilen var i fin stand. Lige en lille bitte udvendig fejl som ikke var beskrevet i annoncen, men tilgengæld blev fortalt i telefonen før købet. Billeder blev sendt før køb og fejlen mindre end regnet med. Meget meget ærlig sælger. Nysynet Bil. På vej til Sjælland fortæller sælger, at der pludselig blinker et lys indvendig som skulle være noget med bremserne at gøre, hvilket han siger at han vil betale for på sin regning her på Sjælland. Tak for venligheden og ikke mindst ærligheden ..
Købet var en Audi a5 som vi fik til en fin pris. Ikke sidste gang vi handler her, mange +++ anbefalinger herfra , både til familie venner bekendte og ukendte :)

5 maggio 2016

tak til Claus lund

Tak Claus for at du har solgt mig en volvo xc 90,den første solgte du men skaffede en anden fra Tyskland og den var meget bedre, børnebørnene er især glade for dvd anlægget, så nu er der ro på bagsædet. Og jeg vil anbefale Holmlandbiler til andre, Pga. Af den gode service og behandling af mig og min kone,skal vi have ny bil henvender vi os til Holmlandbiler igen med venlig hilsen Jeanne Og Crille

2 gennaio 2016
Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god service også efter handlen

Hej Claus & Lasse

Rigtigt godt nytår til jer begge , vil bare lige sige tak for jeres gode service og vi er rigtig glade for vores Volvo :)

Vi købte en Volvo XC90 ved Holmland biler og har fået rigtig god service og kan kun anbefale andre at handle hos Holmland Biler Ikast ( kender ikke deres sjællands afd )

Mvh

Fam. Nedergaard

2 gennaio 2016

BEDRE KAN DET IKKE GØRES - TAK LASSE

Vi stod akut og manglede en bil og fandt derfor bilen på internettet og tog kontakt via mail - inden for kort tid fik vi svar tilbage og havde en super korrespondance. Bedre service findes ikke - alt blev klaret og taget sig af og ret hurtig var der en bil klar til os. Vi kan ikke sætte en finger på noget som helst og er meget positive over den fantastiske behandling vi fik ved Holmland Biler af Lasse. Vi giver dem vores allerbedste anbefalinger og det er bestemt her vi vil kigge igen hvis vi får behov for en bil. Kunne vi give mere end fem stjerner så fik de det. Tak fordi vi nu ejer en super skøn bil der bare var tip top da vi hentede den :) Kort og godt KØB DIN BIL VED HOLMLAND BILER...
Glædelig Jul og igen TAK LASSE for fantastisk hjælp.....

2 dicembre 2015

sådan😄

Efter et par uger med bøvl vedr. En kontrakt indgået med Holmland Biler, kom ejeren af firmaet hjem fra ferie og fik styr på miseren.. Stor tak til Claus Lund for hurtig og kompetent samtale og handling pr tlf. Vi glæder os ubeskriveligt til søndag hvor vi bliver ejere af en flot passat.

24 febbraio 2015
Valutata 5 stelle su 5

Brugt bil i topklasse hver gang!

For anden gang har vi købt bil hos Holmland biler, og igen er både servicen og bilen i topklasse!
Vi købte først en lettere brugt Golf GTI, som vi var meget glade for. Den blev leveret med et friskt stort service fra VW og nysynet, så det var næsten som at sætte sig i en helt ny bil, uden spekulationer om "Er den nu god nok?"
Og med en dugfrisk brugtvognsattest som kunne konstatere at bilen, trods sine 7 år på bagen og 130.000km, stadig var fejlfri.
Nu har vi så byttet Golfen ud med en BMW 3'er serie, og igen er Holmland biler skarpe med servicen og bilen står som sprit ny!!!
Vi har haft et par spørgsmål efter købet, vedr. betjening af navigationen i bilen. Vi ringede til Claus og fik derefter et direkte nummer til "Lasse", som guidede os frem til de rigtige indstillinger i bilen.

Kan varmt anbefale en snak med Claus eller hans ansatte vedr. køb af brugt bil!

Top professionelt team!
Top professionel hjælp efter køb!
-og vi er top begejstrede og klar på at handle bil hos Holmland Biler igen!

Mvh Carina.

3 gennaio 2015

God og spændende bilforretning

En spændende butik med god service og information. God til at vejlede om såvel almindelige som specialbiler. Et firma der ikke bygger på vison og drømme, men fakta. Godt gået, Claus Lund!!!!

30 dicembre 2014
Valutata 5 stelle su 5

God forhandler og rigtig god service

Hej Holmland

Tak for en god handel og god service , vi er rigtig tilfredse med bilen

Vi købte en BMW 320 Diesel st.car ( skulle bruge mere plads pga. barn nr 2 ) og fandt en BMW på Holmlands hjemmeside som vi gerne ville se

Der kom en over med bilen fra Holmland ( kan ikke huske hvad han hed ) og fremviste bilen hjemme ved os privat SUPER SERVICE da vi ikke havde lovet at vi ville købe bilen på forhånd men vi købte den dagen efter over telefonen og ugen efter kom Claus selv over og afleverede bilen, ved aflevering gennemgik Claus og min mand bilen i næsten 1 time og min mand blev sat ind i alt bilens udstyr hvilket har var meget glad for, dejligt ikke bare at få afleveret nøglen men at møde en sælger der faktisk går op i sit arbejde.

Alt i alt en rigtig positiv oplevelse og vi vil helt sikket handle der igen

4 ottobre 2014
Valutata 5 stelle su 5

Altid super service og overholdelse af aftaler .

Kære holmland biler
jeg har igen handlet bil hos jer for 4 gang , igen har i bare levet op til mine forventninger ..
det er dejligt at handle et sted hvor tillid er et ord man kan stole på og ikke bare luft , eks: de ganske få reklamationer vi har haft på de foregående 3 biler har i dække ude at have set dem , fordi igen tilliden er gensidig..
det er ikke sidste gang vi har handlet hos jer , og vi vil til enhver tid anbefale jer til venner og familie..

de bedste hilsener og tak
Michael Nordfjord

2 ottobre 2014
Valutata 4 stelle su 5

står ved sit ord og god service /vejledning

Vi bor på Sjælland og havde inden besøget snakket med Claus både om bilen vi var interesseret i, samt vores egen, som skulle tages i bytte og fået en cirka byttepris. Da vi kommer til Jylland, er Claus´s bil fuldstændig som vi havde regnet med og bytteprisen blev holdt samt de vilkår vi havde forhandlet inden besøget. Vi ville gerne have den til FDM, så det gjorde Claus ( vi betalte) og han kørte den også til 2. tjek efter fejl og mangler var blevet lavet ( ganske få ting).
Herefter kommer han til Sjælland med bilen og vi afregner med banknoteret check, da vi lige ser bilen efter igen. Efterfølgende fandt vi ud af Claus havde glemt bagagerumsdækkenet og vi ringer til ham og ingen problemer.... det står foran hoveddøren et par dage efter, hvor han alligevel var i KBH.
TAK for en god handel, vi er SUPER glade for vores børnebus ;0)

9 maggio 2014
Valutata 5 stelle su 5

Super fin bil og god service

Har købt 2 biler af Holmland Biler og begge handler har vi været meget tilfredse med og jeg kan kun anbefale dem til andre, Den sidste bil vi købte var en som vi fandt i Tyskland sammen med Claus Lund hvorefter vi modtog en mail med tilbud på bilen og gennemgang af dens udstyr , både min hustru og jeg var lidt nervøse omkring at "bestille" en bil i Tyskland som vi ikke havde set eller prøvet men fik at vide at hvis bilen ikke var som forventet når vi skulle have den leveret var vi ikke bundet at aftalen og Holmland Biler så ville tage bilen med hjem igen uden omkostninger for os hvilket sammenholdt med den service vi fik da vi købte min hustrus Peugeot gjorde at vi besluttede os for at prøve. Der gik ca 14 dage fra vi sagde GO til at bilen blev leveret på vores adresse. Fredag aften kom bilen så over til os ( godt nok 2 timer efter aftalt tidspunkt ) men dette gjorde ikke noget da vi så bilen , den var helt som Holmland Biler havde beskrevet og standen var faktisk flottere end vi havde forventet vi kunne næsten ikke se at kabine var brugt selv om bilen havde kørt 110.000 km , bilen blev leveret med en brugtvognsrapport som havde fundet nogen småfejl men disse havde Holmland Biler lavet inden de kom med biler ( dog var sporring ikke udført korrekt og bilen trak lidt til højre men dette har vi efterfølgende fået lavet på eget værksted og fået betalt af sælger , så det var en ok løsning men lidt træls at vi skulle undvære bilen en hel arbejdsdag ) Alt i alt kan vi kun anbefale Holmlandbiler og deres service, min søster er faktisk ved at bestille en bil ved dem ud fra min anbefaling Mvh Bente & Lars Henriksen Roskilde

24 marzo 2014
Valutata 5 stelle su 5

Det må være Danmarks ærligste bilforretning

Jeg købte en Volvo XC 90 her i vinters og må sige at det er sjældent, at jeg får gjort noget ud af det når der skal roses. Her fik jeg taget mig sammen, for sjældent har jeg oplevet så reel behandling før, undet og efter handlen.
Der var en ebkelt lille fejl. Men så sendte de en mand fra Ikast til København for ay fikse det.

Så ærlige mennesker har jeg aldrig handlet bil mrd før

Jesper

9 marzo 2014
Valutata 4 stelle su 5

Jeg kan godt købe bil her igen

Købte sidste år en bil. Et stort økonomisk skridt for mig.

Indtil handlen var der ingen problemer. Sælger var proffesionel og imødekommende. Jeg vil gerne rose for den store tillid. Det var forbigået min næse at penge skulle overføres inden jeg kunne hente bilen. Alligevel valgte forhandleren at udlevere bilen selvom jeg endnu ikke havde overført pengene.

Efter bilen var hentet opstod der dog nogle få komplikationer. De fejl jeg efterfølgende fandt som hørte under "fuld garanti" var dog ikke til at snakke med forhandler om. Det skuffede mig lidt. Derfor kig bilen igennem for fejl og mangler og påpej. Sælger laver mange af dem for en tilfreds kunde. F.eks virkede A/C ikke. En detalje at bemærke; jeg ville have trækkrog da jeg bruger dette. Dette monterede sælger for sin regning. Top dollar.

Efterfølgende fik jeg en efterregning på partikkelfilter der ikke var monteret som der ellers stod i salgsannoncen. Godt nok godtog virksomheden fejlen og ville godt betale afgiften i den tid jeg ejer bilen hvilket var rigtig godt og positivt. Jeg har derefter førsøgt pr mail at få fat i vikrsomheden for at at høre hvornår de ville overfører mig nogle penge. Det tog gentagende forsøg og 2 måneder før de kom ind på min konto.

Alt i alt er jeg tilfreds, men den lange ventetid på efterregning samt de fejl jeg fandt trækker en smule ned.

29 ottobre 2013

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più