Hobbii.pl Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Bardzo duży wybór włóczek i akcesoriów, łatwe zamawianie, dość szybka dostawa. Dobrym pomysłem jest nadawanie kolorom nazw (tak jak w serii Friends), a nie numerów. Łatwiej potrafię sobie wyobrazić ko... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Witam, dziękuję za uzupełnienie mojego zamówienia o brakujący produkt. Jestem niezwykle miło zaskoczona jakością szydełek CLOVER i łatwością pracy z ich udziałem. Pozdrawiam zadowolona klientka

Valutata 5 stelle su 5

Fajne włóczki w atrakcyjnych cenach. Kupowałam różne rodzaje - głównie akrylowe i bawełniane. Niektóre grubsze akrylowe btroszkę szorstkie, ale wszystkie prezentują się genialnie. Dobrej jakości szy... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wspaniała obsługa klienta. Miałam problem z dostawą paczki z powodu niepełnego adresu. Firma kurierska nie była w stanie pomóc ale firma stanęła na wysokości zadania. Serdecznie dziękuję Pani Paulin... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di filati
  2. Negozio di articoli per il lavoro a maglia
  3. Negozio di artigianato
  4. Negozio di hobbistica

Informazioni su Hobbii.pl

Scritti dall'azienda

Hobbii jest sklepem dla wielbicieli włóczki w Polsce. Mamy WSZYSTKO czego potrzebujesz do swojego kolejnego projektu niezależnie czy wolisz szydełko czy druty. Kliknij i znajdź: Oczywiście, zawsze oferujemy:
- Łatwe i bezpieczne zakupy 🔒
- 100% satysfakcja gwarantowana ❤️

Nie możemy się doczekać aby powitać Ciebie w naszym sklepie 😊

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

209 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Wełna super piękna

Piękna super wełna mocherowa. Mięciutka i w pięknych kolorach

15 maggio 2026

Risposta di Hobbii.pl

Dzień dobry Bożena, dziękujemy za pięć gwiazdek i pozytywny komentarz! 🌟 Cieszymy się, że podoba Ci się nasza mięciutka wełna mocherowa. Czekamy na Ciebie z nowymi kolorami! 🌈 Pozdrawiamy, Maria z Hobbii.

Valutata 5 stelle su 5

Bardzo dziękuję za wszystkie wzory…od

Bardzo dziękuję za wszystkie wzory darmowe.pliki pdf przygotowane perfekcyjnie.,

4 giugno 2026
Non scritta su invito

Risposta di Hobbii.pl

Dzień dobry Ewa! 😊 Bardzo cieszymy się, że podobają Ci się nasze darmowe wzory i pliki pdf. Staramy się, aby wszystko było przygotowane jak najlepiej. Dziękujemy za pięć gwiazdek! 🌟 Serdecznie, Maria z Hobbii.

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka, włóczka dobrej jakości.

8 maggio 2026

Risposta di Hobbii.pl

Dzień dobry Anna! 😊 Dziękujemy za pięć gwiazdek i pozytywną opinię na temat naszej włóczki i szybkości wysyłki. Cieszymy się, że jesteś zadowolona! Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🧶

Duży wybór pięknych włóczek

Fajne włóczki w atrakcyjnych cenach.
Dobrej jakości szydełka z silikonowymi uchwytami. Szybka przesyłka.

16 ottobre 2025

Risposta di Hobbii.pl

Dzień dobry Marta 🌞 Dziękujemy za pozytywną opinię i pięć gwiazdek ⭐⭐⭐⭐⭐. Miło nam słyszeć, że podobają Ci się nasze produkty. Pracujemy nad stale polepszaniem jakości naszych włóczek. Cieszymy się, że przesyłka dotarła do Ciebie szybko. Do zobaczenia w naszym sklepie! Pozdrawiamy, Maria z Hobbii 💖💫

Valutata 4 stelle su 5

Spoko choć jest tam w ciul marek ale i…

Spoko choć jest tam w ciul marek ale i tak ciężko znaleźć duża paletę kolorów z jednej firmy

25 marzo 2026

Risposta di Hobbii.pl

Dzień dobry Mateusz, dziękujemy za Twoje 4-gwiazdkowe oceny 👍. Cieszymy się, że uważasz naszą ofertę za 'spoko', ale zauważyliśmy Twoje obawy dotyczące kolorów. Ciągle powiększamy naszą gamę, aby sprostać oczekiwaniom naszych klientów. Pozdrawiam, Maria z Hobbii 😊

Szybka dostawa

Szybka dostawa, świetny towar

10 aprile 2026

Risposta di Hobbii.pl

Dzień dobry Dorota, jesteśmy przeszczęśliwi, że jesteś zadowolona z naszej szybkości dostawy i jakości towaru 😊 Dziękujemy za pięć gwiazdek i ciepłe słowa! Maria z Hobbii

Szybka dostawa

Szybka dostawa, towar zgodny z opisem

31 marzo 2026

Risposta di Hobbii.pl

Dzień dobry Izabela, dziękujemy Ci za pozytywną opinię i ocenę 😊 Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług i produktów! Miłego dnia życzy Maria z Hobbii 🌸

Piękna włóczka

Piękna włóczka. Miała dosyć długą podróż, ale dotarła.

1 aprile 2026

Risposta di Hobbii.pl

Dzień dobry JD! 🌞 Twoja opinia naprawdę nas cieszy. Przykro nam, że nasza włóczka miała długą podróż, ale cieszymy się, że bezpiecznie dotarła. 🚚🧶 Serdecznie dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę! Pozdrawiamy, Maria z Hobbii.

Wszystko ok

1 aprile 2026

Risposta di Hobbii.pl

Dzień dobry Magdalena, 💓 Bardzo nam miło, że jesteś zadowolona z naszych usług. Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna. Dziękujemy za pięć gwiazdek! ✨ Miłego robótkowania! 😊 Pozdrawiam serdecznie, Maria z Hobbii.

Włóczka dokładnie taka

Włóczka dokładnie taka, jaką chciałam mieć :).
Super obsługa, pełny profesjonalizm - polecam sklep, każdy znajdzie tu coś dla siebie.

29 marzo 2026

Risposta di Hobbii.pl

Dzień dobry Agnieszka, Cieszymy się, że nasza włóczka spełniła Twoje oczekiwania 😊 Dziękujemy za miłe słowa o naszej obsłudze i profesjonalizmie. Czekamy na Ciebie zawsze z otwartymi ramionami! 💚 Maria z Hobbii.

Szybką dostawą

Szybką dostawą. Świetne włóczki

27 marzo 2026

Risposta di Hobbii.pl

Dzień dobry Anna Fechner! 😊 Bardzo nam miło, że jesteś zadowolona z naszych produktów i szybkości dostawy! 🚚💨 Dziękujemy za piękne słowa i ocenę 5 gwiazdek! 🌟 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Dostawa

Szybka dostawa, dobrze zabezpieczona

25 marzo 2026

Risposta di Hobbii.pl

Dzień dobry Beata, Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona z naszej szybkiej i dobrze zabezpieczonej dostawy 📦😊 Dzięki za pięć gwiazdek! Maria z Hobbii.

Valutata 5 stelle su 5

Ekspresowa wysyłka,włóczka przyjemna w…

Ekspresowa wysyłka,włóczka przyjemna w dotyku,kolory żywe

23 marzo 2026

Risposta di Hobbii.pl

Dzień dobry Lucja Gieniusz-Jalali, Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszego produktu i szybkości wysyłki! 🎉 Twoje miłe słowa są dla nas motywacją. Dziękujemy za recenzję i zapraszamy ponownie! 😊 - Maria z Hobbii

Valutata 5 stelle su 5

Wszystko dobrze sprawnie nie wiem…

Wszystko dobrze sprawnie nie wiem jeszcze jak działa ale mam nadzieję że będzie ok

22 marzo 2026

Risposta di Hobbii.pl

Dzień dobry Mariola, dziękujemy za pozytywne opinie i 5 gwiazdek 🌟 Jesteśmy pewni, że wszystko będzie działało świetnie! Jeśli będziesz miała pytania, jesteśmy tutaj, aby pomóc. Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🧶

Wspaniałe włoczki

Wspaniałe włoczki, atrakcyjne ceny, świetna obsługa, polecam

6 febbraio 2026

Risposta di Hobbii.pl

Dzień dobry Mira 🌞 Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona z naszych produktów i obsługi. Dziękujemy za pięć gwiazdek i pozytywną opinię! Cieszymy się na Twoje kolejne zakupy. 🧶 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Jakość

Jakość, szybkość dostawy, kontakt

19 marzo 2026

Risposta di Hobbii.pl

Dzień dobry Anna, 💕 Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z jakości naszych produktów i tempa dostawy. 😊 Dla nas Twój kontakt to zaszczyt. Pozdrawiam, Maria z Hobbii 🧶

Szybkość bogata oferta

Szybkość bogata oferta

17 marzo 2026

Risposta di Hobbii.pl

Dzień dobry Jolanta! 🌼 Dziękujemy za wspaniałą ocenę. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszej oferty i szybkości obsługi. 💖 Pozdrawiam, Maria z Hobbii.

Valutata 2 stelle su 5

Moja paczka nie doszła a jej ponowne…

Moja paczka nie doszła a jej ponowne nadanie zajmie od czterech do pięciu tygodni czekałam na nią dwa tygodnie a dostanę ją dopiero za 5 tygodni dramat nie polecam ale gdy jesteś bardzo zdesperowany możesz próbować

15 marzo 2026

Dzień dobry,

Dziękujemy za podzielenie się Pani opinią.
W sytuacji gdy zamówienie zostaje odesłane do nas ze względu na niepełny adres podany podczas jego finalizacji, wysyłamy je ponownie bez obciążania klienta kosztami ponownej wysyłki, natomiast rzeczywiście wiąże się to z dłuższym czasem oczekiwania, ponieważ zwrot musi najpierw fizycznie zostać zaksięgowany. 💗

W przypadku gdy zamówienie wraca do nas z winy naszej lub dostawcy oczywiście ta procedura jest inna i wysyłamy nowe zamówienie natychmiast jeżeli klient sobie tego życzy. ☺️

Jeśli czas oczekiwania jest za długi możemy również w każdej chwili przekazać zwrot pieniędzy także proszę się skontaktować z naszą obsługą klienta jeżeli takie rozwiązanie bardziej Pani odpowiada i wszystkim się oni zajmą. 🙂

Włóczkowe pozdrowienia przesyła Maria wraz z Hobbii 🌈

Valutata 4 stelle su 5

Zamówienie realizowane nie najszybciej…

Zamówienie realizowane nie najszybciej ale jeśli chodzi o reklamację sprawny kontakt i szybka reakcja

13 marzo 2026

Risposta di Hobbii.pl

Dzień dobry Ada 😊 Dziękujemy za pozytywną ocenę! Przepraszamy, że realizacja zamówienia trwała dłużej niż zwykle. Staramy się pracować jak najszybciej, ale zawsze kładziemy nacisk na jakość obsługi. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług reklamacyjnych. Pozdrawiamy, Maria z Hobbii 🧶

Wełna była super jakości

Wełna była super jakości, do tego była mała pomyłka z moja przesyłka i pomoc którą uzyskałam była natychmiastowa, a Pani która do mnie pisała była przemiła. Na pewno nie był to ostatni zakup w tym sklepie i wszystkim będę go polecać ❤️

10 marzo 2026

Risposta di Hobbii.pl

Dzień dobry Justyna, 😃 Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z jakości naszej wełny i z obsługi klienta. Przepraszamy za wszelkie niedogodności. 🙏 Czekamy na Ciebie przy kolejnych zakupach! Pozdrawia, Maria z Hobbii 💚

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più