Hobbii.dk - Aarhus Recensioni 225

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Agerøvej 25, 8381 Tilst, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig fed butik i Tilst med garn i lange baner. God kvalitet til rimelige priser og super servicemindet personale med godt humør. Kan klart anbefale at handle hos hobbii.

Valutata 5 stelle su 5

Meget fin service i butik, dedikerede medarbejdere som ved meget om strikketøj pinde og al mulig garn. Hurtig levering til 365 butik prof udlevering

Valutata 5 stelle su 5

Nyder så meget den fysiske og venlige kontakt, man får i forretningen i Århus. Altid god service.

Valutata 5 stelle su 5

Så rar butik at komme ind i. Personalet er sødt og hjælpsomt og produkterne er i en prisklasse hvor mange kan være med! Webshoppen fungerer også super godt, varen er fremme indenfor 2 dage🤩

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di filati
  2. Negozio di artigianato
  3. Negozio di hobbistica
  4. Negozio di articoli per il lavoro a maglia

Informazioni su Hobbii.dk - Aarhus

Scritti dall'azienda

Hobbii er en garnbutik for alle kreative garnelskere i Danmark. Vi har ALT, hvad du skal bruge til dit næste strikke- eller hækleprojekt. Kig forbi og find:
Du kan ALTID forvente:

- Enkel & sikker handel 🔒
- 100% tilfredsheds-garanti ❤️
- Lynhurtig levering 📦
- Udsalg med vanvittige tilbud 🔥
.. og et hav af andre fordele:

Bingo med vilde præmier! 🎉
Hent vores gratis app og spil med hver eneste uge! Held og lykke :-)

DK's gladeste kundeservice 😊
Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller finde svar i vores FAQ.

5 butikker: Kig forbi! 🏪
I vores 5 butikker finder du de lækreste garner, tilbehør og masser af inspiration.

Mit Hobbii (Gratis kundeklub)
Dine medlemsfordele: Optjen point når du handler, ordreoverblik, invitation til Bingo hver uge, ønskeliste, hurtigere checkout og meget andet!

Spændende konkurrencer 🏆
Hver måned vil vi præsentere jer for nye udfordringer som vil sætte jeres kreativitet og talent på prøve. Vi "hygge-konkurrerer" om helt geniale priser!

Blog 📚
Her kan du blandt andet finde inspiration, lære nye teknikker og meget andet!

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen!
Store knus, Hobbii

Come questa azienda usa Trustpilot

Stort udvalg

27 aprile 2026

Risposta di Hobbii.dk - Aarhus

Kære Hanne, Tak for dine 5 stjerner og din positive feedback! 🌟 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores udvalg. Vi ser frem til at betjene dig igen! 😊 Bedste Hilsner, Viggo fra Hobbii

Valutata 5 stelle su 5

Meget fin service i butik og meget hurtig levering

Meget fin service i butik, dedikerede medarbejdere
som ved meget om strikketøj pinde og al mulig garn.
Hurtig levering til 365 butik prof udlevering

26 aprile 2026

Risposta di Hobbii.dk - Aarhus

Kære Fru Heidi Hald. Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelser, det betyder meget for hele team Hobbii. De bedste garnhilsner Viggo fra Hobbii

Super god betjening

23 aprile 2026

Risposta di Hobbii.dk - Aarhus

Hej Myrna Hvam, tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! 😊 Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores betjening. Hav en dejlig dag! Venlig hilsen Viggo fra Hobbii 🧶

Valutata 5 stelle su 5

Nyder så meget den fysiske og venlige…

21 aprile 2026

Risposta di Hobbii.dk - Aarhus

Kære Mie, tak for din fantastiske feedback og de 5 stjerner! 🌟 Det glæder os meget, at du sætter pris på vores fysiske butik i Århus og vores service. Vi glæder os til at se dig igen. 😊 Venlig hilsen, Viggo fra Hobbii.

Valutata 5 stelle su 5

Kan klart anbefale at handle hos hobbii

17 aprile 2026

Risposta di Hobbii.dk - Aarhus

Hej Hanne, vi er så glade for din fantastiske kommentar! 😊 Tusind tak for din anbefaling af vores butik i Tilst. Det betyder virkelig meget for os! ☺️ Mange hilsner fra Viggo 🧶

Dejlig fysisk butik

Dejlig fysisk butik. God og anvisende betjening.

10 aprile 2026

Risposta di Hobbii.dk - Aarhus

Hej Bitten, 😊 Tusind tak for dine venlige ord og de fem stjerner! 🌟 Vi er så glade for, at du nød din oplevelse i vores butik. Vi håber at se dig igen snart! 💖 Venlig hilsen, Viggo fra Hobbii

Valutata 5 stelle su 5

Syntes i har nogle rigtig gode Garner…

Syntes i har nogle rigtig gode Garner og til rimelig pris 🧶
Og med hurtig levering 🚚

16 aprile 2026

Risposta di Hobbii.dk - Aarhus

Hej Hanne Marie, tak for dine søde ord og de 5 stjerner! 🌟 Vi er så glade for, at du er tilfreds med vores garner, priser og hurtig levering 🧶🚚. Tak for at du valgte os! - Viggo fra Hobbii 🌼

Risposta di Hobbii.dk - Aarhus

Hej Jettr! 🌼 Mange tak for dine venlige ord og 5-stjernede anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og garn 🥰 Venlige hilsner, Viggo fra Hobbii.

love it love it love it

love it love it love it

anbefaler

20 novembre 2025

Risposta di Hobbii.dk - Aarhus

Kære CBM. Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelser, det betyder meget for hele team Hobbii. De bedste garnhilsner Viggo fra Hobbii

Rigtig god service

Rigtig god service, altid smilende medarbejder.

9 aprile 2026

Risposta di Hobbii.dk - Aarhus

Kære Elisabeth, tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi glæder os meget over, at du har haft en god oplevelse med vores service. Smilende medarbejdere er noget af det, vi vægter højt her hos Hobbii. Mange hilsner, Viggo fra Hobbii 🧶

Hæklenål og rainbow lace

Sendte min søn til butikken for at købe en hæklenål 1.75mm og gul rainbow lace.
Som vanligt var alt på lager

1 aprile 2026

Risposta di Hobbii.dk - Aarhus

Hej Karin, tusind tak for de 5 stjerner, og det glæder os at høre, at du fandt det du søgte i vores butik. Vi håber at se dig igen snart! 🧶😊 -Venlige hilsner fra Viggo hos Hobbii

Valutata 5 stelle su 5

Altid hyggeligt at være i butikken

Altid hyggeligt at være i butikken, hjælpsomt personale. En god oplevelse

1 aprile 2026

Risposta di Hobbii.dk - Aarhus

Hej Dorte, mange tak for din 5-stjernede anmeldelse! 🎉 Vi er så glade for, at du altid synes, det er hyggeligt at være i vores butik. Vi sætter stor pris på din positive feedback. Med venlig hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶🌟

Fin kundeservice

Stort udvalg af garn. Måske ikke helt nemt at finde nok af den samme indfarvning

Risposta di Hobbii.dk - Aarhus

Hej Hjørdis 🌻 Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner. Det glæder os, du er tilfreds med vores kundeservice og udvalg 🧶 Vi tager din feedback om indfarvning til efterretning. Mange hilsner, Viggo fra Hobbii 😊

Venligt personale

Venligt personale, pæn butik med stort udvalg

Risposta di Hobbii.dk - Aarhus

Hej Helle, Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du godt kan lide vores butik og udvalg. Vi håber at se dig snart igen, og på forhånd tak! 🙌🏻🧶 Venlig hilsen, Viggo fra Hobbii

Valutata 5 stelle su 5

Fik en god service og ro til at selv finde de vare jeg skulle købe

Risposta di Hobbii.dk - Aarhus

Hej Laila, tak for de 5 stjerner og de rosende ord! 😊 Vi stræber altid efter at levere den bedste service, og det glæder mig, at du havde en god oplevelse. Kig forbi igen snart! Hjertelige hilsner, Viggo fra Hobbii 🧶

Altid glad og smilende hjælper hos jer

Altid glad og smilende hjælper hos jer

Risposta di Hobbii.dk - Aarhus

Hej Jette, Tak for din 5-stjernede anmeldelse! 🌟 Vi er så glade for at høre, at du altid møder glade og smilende hjælpere hos os. Mange tak fordi du er en del af Hobbii familien. 😊 Venlig hilsen, Viggo fra Hobbii.

Risposta di Hobbii.dk - Aarhus

Hej Aksel 🙌 Vi er så glade for at høre, du nyder vores service! Din støtte betyder verden for os 🌎 Tak for de 5 stjerner og pæne ord! Mange hilsner, Viggo fra Hobbii

Valutata 1 stelle su 5

Virkelig irriterende at man ikke kan se…

Virkelig irriterende at man ikke kan se lagerstatus i jeres butikker på hjemmesiden. Var kørt helt til Tilst, for at undgå at skulle betale 39,- i fragt for 6 knapper, der ville kunne sendes med et brev. De var så ikke på lager i Tilst, så turen var spild af tid. Da jeg spurgte om de kunne bestille dem hjem til mig, fik jeg at vide at jeg skulle bestille dem på hjemmesiden (til 39,- for fragt!).
Jeg kommer ikke til at handle her igen desværre.

30 marzo 2026
Non scritta su invito

Hej Pernilla

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi kan godt forstå at det er frustrerende at køre forgæves efter en vare, du gerne vil have, fordi der ikke var butikkens lagerstatus på hjemmesiden. Dette er en funktion vi arbejder på at implementere.

Du er også altid velkommen til at kontakte os, både i kundeservice og i butikken, for at høre om en vare er på lager, så du ikke skal køre forgæves.

De bedste garnhilsner,
Anna
kundeservice@hobbii.dk

Valutata 4 stelle su 5

Har det jeg skal bruge indenfor garn og…

Har det jeg skal bruge indenfor garn og tilbehør. Skiftende produkter på tilbud.
Altid smil og hjælpsomhed i fysisk butik.
Nem at bestille på hjemmeside og ofte en hurtig levering.

17 marzo 2026

Risposta di Hobbii.dk - Aarhus

Hej Lone Krogsgaard, tak for din positive anmeldelse! 🙏 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores udvalg, butik og leveringstid. Din feedback er værdsat. Til næste gang, mange hilsner fra Viggo og Hobbii Team 😊🧶

👍👏👍👏

Meget hjælpsom personale

16 marzo 2026

Risposta di Hobbii.dk - Aarhus

Hej Jette Larsen, mange tak for din anmeldelse og de flotte stjerner!🌟 Vi er glade for at høre, at du synes vores personale er hjælpsomme. Det er altid vores mål at yde den bedste service. Tak fordi du vælger Hobbii😊 Venlige hilsner, Viggo

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più