Scopri cosa dicono le persone
Synes ikke at pudsningen var i orden udvendig, store render hele vejen rundt i vinduerne , og en grundig omgang tager ihvertfald lidt mere end Max 5 min . Desværre
Waaauuuu...haft besøg af 2 dygtige, søde og meget serviceminded unge fyrer, der har pudset vores vinduer både inde og ude - resultatet er strålende. Kan kun anbefale dem.
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Holst & La Cour Vinduespudsning Vi er to barndomsvenner, der har gjort vores fælles passion for håndværk og kvalitet til en levevej. Sammen har vi startet Holst & La Cour Vinduespudsning, hvor vi leverer professionel vinduespudsning til både private og erhverv i hele Storkøbenhavn. Som nogle af de første faglærte vinduespudsere i landet går vi op i, at arbejdet bliver udført ordentligt, effektivt og med sans for detaljer – hver gang. Vi tror på, at godt håndværk og god kundeservice hænger uløseligt sammen, og derfor sætter vi en ære i at levere skinnende rene resultater og troværdig service. Hos os møder du altid et fast, faglært team, der brænder for deres arbejde og for at gøre vores kunder tilfredse.
Informazioni di contatto
Danimarca
- kontakt@hlc.dk
- hlc.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Vinduespudsning på højt plan
Super professionelle unge mænd der efterlader nogle flotte velpudsede vinduer.
Klar anbefaling herfra.
Har nu de flotteste vinduer
Imødekommende
Imødekommende, fleksible og omhyggelige pudsere, som jeg holder fast i!
Kommer til tiden, er behagelige at have i huset og vinduerne står flot forårsklar 👍
Super service og flotte vinduer
Vi fik nogle vandvittige flotte vinduer. Derudover kommer de det er aftalt, man får besked ugen inden, prisen er rimelig - og ikke mindst er de effektive når de er her. Super dejlig oplevelse og en stor glæde hver dag at kunne nyde foråret med helt rene vinduer. Vi kan kun anbefale andre at benytte dem.
Synes ikke at pudsningen var i orden…
Flot vinduespudsning og professionel…
Flot vinduespudsning og professionel behandling i telefon og på mail

Søde og grundige
Søde og grundige, god energi og god service. Var en fornøjelse at have på besøg. :-)

Risposta di Holst & La Cour Vinduespudsning
Super søde og grundige medarbejdere
Super søde og grundige medarbejdere. Kommer til tiden og udfører et fint arbejde. Anbefaler dem gerne.

Godt arbejde
Et par unge smilende og venlige fyre, der efterlod nogle flotte vinduer

Gode
Det er et par søde og velopdragende drenge. Dem/jer vil jeg anbefale. God dag.

Risposta di Holst & La Cour Vinduespudsning
Top professionelle og super flinke.
Top professionelle og super flinke.
(Otto/Alexander) kom med godt humør,og der var samtidigt plads til personligt tale.
Mine vinduer har aldrig skinnet mere og de kom til tiden..kan klart anbefales.

Super hurtige og effektive
Super hurtige og effektive, gode til at forklare om ruderne og omkring kalk, positiv og frisk energi, glæder mig til at fortsætte det skønne samarbejde

Risposta di Holst & La Cour Vinduespudsning
Har de flotteste vinduer i min udestue
Har de flotteste vinduer i min udestue, takke være Holst & La Cour Vinduespudser firma. Super god service, Super søde unge mænd , Super god pris, what's not to like 🌹👍. Kan varmt anbefales ❤️. Glæder mig til om 12 uger så kommer de igen 😃. Tusind tak fra en Meget tilfreds kunde 😃👍🌹

Risposta di Holst & La Cour Vinduespudsning
Mine vinduer har aldrig stået skarpere 😏
Jeg har i dag haft første og bestemt ikke sidste vinduespudsning af firmaet. Alle husets “tilgængelige” vinduer blev, både indvendigt og udvendigt, pudset til UG med kryds og slange. Ruderne har ikke stået så skarpe før, mens jeg har boet her. Stor ros, og det var også super nemt at få aftalen i stand, tak

Det beste anbefalinger herfra
Det beste anbefalinger herfra. God kommunikation inden første besøg. Godt udført arbejde og en fair pris.
Det bliver fast hver 3. måned hos os.

Flot arbejde
Er du klar eller er du utydelig.
Det kan jeg spørge mine vinduer om, som nu er helt klare efter Holst & La Cour har været forbi.
Super flot arbejde, og god og hurtig respons ved booking.

Meget tilfreds
Flink ung mand pudsede vinduerne til fuld tilfredshed. Kom kl. 8 som aftalt.

Så fin service.
Havde en god dialog ved opstart. Modtog dagen før en mail omkring næste pudsning. Så fin service. Det er en fornøjelse,

Kvalitet det holder!
Fik pudset vinduer af de gæve gutter i december 25’ og må bare sige, at det var flot og veludført arbejde, som stadig holder! Kan kun give de varmeste anbefalinger herfra!

Professionel og venlig betjening
Professionel og venlig betjening. Arbejdet var bestemt den, fornuftige pris, værd!

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.