HJULSTER - Udkørende Dækcenter Recensioni 119

TrustScore 5 su 5

4,9

Ringede grundet punkteret bil derhjemme og fik super hurtig, grundig og meget venlig hjælp på stedet. Stor anbefaling herfra.

Da jeg kom til at smadre dækket på min kærestes bil, nåede panikken lige at sætte ind – jeg forestillede mig allerede flere dage uden bil og en lettere utilfreds kæreste. 😬 Men så kom Chris og Hjul... Leggi di più

Efter et ødelagt dæk fredag eftermiddag var gode råd dyre. Jeg var igennem flere værksteder, som ikke havde dæk til Tesla Model Y på lager. Jeg ringede til Hjulster fredag aften og talte med en meget... Leggi di più

1. Gommista
  2. Officina di prodotti chimici e vernici per auto
  3. Negozio di autoricambi
  4. Officina di autoriparazioni
  5. Negozio di accessori per auto
  6. Negozio di ruote

HJULSTER er dit udkørende dækcenter. Vi leverer hjulskifte hjemme , nye vinterdæk - nye sommerdæk og nye helårsdæk inkl. montering, afbalancering, vægte - kort sagt ALT. Hjulster er også lapning af bil dæk ved punktering , permanent lapning af bildæk i vores udkørende dækcenter, alle ugen dage, kl. 08:00-22:00 weekender og helligdage. Hjulopbevaring & dækhotel til bare 245 kr pr. sæson i opvarmet lager så dine dæk holder længere og fælgene bevarer sit flotte udseende. Hjulster er dækskift hjemme og derfor spare du tid og penge i hverdagen. Vi kommer til dig når og hvor du vil, uanset om du leder efter et dækcenter i København, dæk til bilen i Roskilde, nye vinterdæk Ballerup eller måske sommerdæk i Herlev. Hjulster hjælper også hvis du har en punkteret bil. Med permanent lapning af bildæk og vores mobile dækcenter, får vi dig hurtigt sikkert tilbage på vejen - nemt, billigt og uden skjulte gebyrer. Med andre ord er Hjulster alt det du kender fra dit gamle dækcenter - bere udkørende, med uddannet fagpersonale, montering eller hjulskift alle ugens dage, weekend og helligdage 08:00-22:00. Så kontakt HJULSTER Udkørende Dækcenter i dag! Mange hilsner HJULSTER-teamet

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Meget tilfreds

I telefonen spurgte de til hvilken bilmodel jeg havde så de kunne tage et reservedæk med, hvis det skulle blive nødvendigt og da medarbejderen kom ud forklarede han mig også fint og grundigt hvad der skulle ske (samt viste mig den skrue der sad godt begravet i mit fordæk!). Han kunne løse det uden et nyt dæk, så det var også skønt.

I min oprindelige anmeldelse skrev jeg at der havde været en misforståelse omkring betaling og tidspunkt, der vendte de tilbage med det samme og tilbød at betale forskellen, så det viser også at de tager imod feedback, så nu har jeg altså ikke andet end pæne ord tilbage.

22 aprile 2022

Hej Thomas,
Tusind tak for din anmeldelse, og tusind tak for at give os mulighed for at forbedre vores forretning.
Jeg er super ked af den misforståelse/misinformation fra vores side. Det er simpelthen gået for stærkt, og en merpris på 400 kr, skal du være informeret om. Jeg synes, du skal give mig et ring på 50905590. Så kan vi få udredt det hele.
Mvh. Anders fra Hjulster

De her unge gutter er virkeligt seje

De her unge gutter er virkeligt seje! Min hustrus Mazda 2 havde stadig vinterhjul på, og kørte en lang skrue op i siden på det ene hjul. Ringede til Hjulster.dk hotline og fik super god service. Den meget venlige fyr der passede telefonen beklagede først at de ikke havde tid samme dag. Hey jeg ringede også først efter middag. Da jeg forklarede hvor afhængige vi er af bilen til transport af børn osv. fandt han en akuttid til os. Vi havde fornøjelsen af mekanikeren Anders der ringede som aftalt inden ankomst. Da han ankommer går han i gang med arbejdet med det samme og er færdig efter ca. 20 min. Inden i dag havde jeg en hvis portion skepsis overfor denne type ydelser. De er gjort så meget til skamme at jeg er pinlig over mine egne fordomme. Tak for en super god oplevelse, forståelse for problemet og hjælp i nødens stund. Tak 👍🏻

19 aprile 2022

Tusind tak, Rasmus.

Sådan en fin anmeldelse betyder meget for hele teamet :-)
Fedt du kunne bruges vores service.
Mvh. Anders fra Hjulster

Hurtig service og fair pris

Lynhurtig udrykning og dæk lappet på under 25min. Derudover en yderst fair pris. Vil helt sikkert anbefale til andre og benytte igen selv.

12 aprile 2022

Hej Marck

Ja Hjulster er professionel, effektiv og vi gør alt for at få dig hurtigt og sikkert videre.
Til fair priser har alle råd til at bliver serviceret af Hjulster - hverdage, weekend og helligdage - fra 08:00-22:00.

Vi ser frem til at give dig endnu en god kvalitetsoplevelse ved hjulskift, nye dæk til bilen eller måske med vores billige dækopbevaring.

Kanon service

30 marzo 2022

Hej Michael

Kort og godt - kanon service = HJULSTER

Tak for at have brugt Hjulster - det sætter vi stor pris på.
Ses igen til næste sæson til hjulskift, dækopbevaring eller måske nye sikre dæk til vinter eller sommer.
Hjulster stå klar.

Hjulster

Vi fik reddet turen hjem til…

Vi fik reddet turen hjem til Sønderjylland. Rigtig god og hurtig service - Meget høflig mand vi fik hjælp af. Stor anbefaling herfra!

26 marzo 2022

Hej Line

Vi er bare så glade for at vi kunne kunne sikre jer en god og sikker hjemtur til smukke Sønderjylland.

Vores høflige og professionelle team takker for jeres flotte anmeldelse.

De bedste anbefalinger herfra

De bedste anbefalinger herfra, lynhurtig hjælp og fantastisk kundeservice
Tusinde tak for Jer

25 marzo 2022

Hej Christina

Mange tak for en præcis og flot anmeldelse - dem samler vi på : )

Dejligt at vi kunne hjælpe dig og ser allerede frem til næste hjulskift, nye dæk eller måske hjælp ved punktering.
Sikkert, nemt og lige til - Hjulster

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt. Bruger dem næste gang igen 👍

14 febbraio 2022

Hej Ivan :-)
Det var da dejligt at høre. Du skal være yderst velkommen.
Mvh. Anders fra Hjulster

Vanvittig god service og super hurtig…

Vanvittig god service og super hurtig respons på et punkteret dæk med gode priser selv om man er villig til at betale næsten alt i en presset situation, kun varme anbefalinger her fra!
Vh. Oliver

4 febbraio 2022

Tusind tak, Oliver :-)

Hurtig og effektiv service på…

Hurtig og effektiv service på hjemadressen. Kom som aftalt. Kan kun anbefales.

12 gennaio 2022

Hej Henrik,
Mange tak for ordene :-) Det sætter i stor pris på!
Mvh. Anders fra Hjulster

Rigtig god service til en god pris. Tak!

Jeg skrev email til hjulster da jeg havde brug for at få skiftet et dæk på fælg efter en punktering. Jeg fik hurtig svar og Anders passede det ind samme dag. Meget fleksibel og professionel service. Selve opgaven blev udført hurtigt og nemt. Kan kun anbefale deres service. Tak for hjælpen!

28 dicembre 2021

Hej Esten

Mange tak for din store anbefaling af såvel vores personlige service og vores udrykningstid.

Vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang, med alt lige fra punkteringsopgaver, dye dæk eller måske bare et sikkert og nemt hjulskift sommer/vinter med opbevaring.

Hurtig service & professionelt

Hurtig service. Godt arbejde og professionelle medarbejdere.

24 dicembre 2021

Risposta di HJULSTER - Udkørende Dækcenter

Glædelig jul, Pia og Henrik :-)

Mange tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi alle meget pris på!

Mvh. Anders fra Hjulster :-) :-) :-)

Eneste rigtige at gøre...

Super god service! Nemt og bekvemt. Fik skiftede sommerdæk til vinterdæk inkl. afbalancering.
Priser som matcher værkstederne, men man kan bare blive hjemme :-)
Eneste rigtige at gøre...
- Kim

13 dicembre 2021

Hej Kim

Ja Hjulster er det rullende og udkørende dækcenter, med montering af dæk hjemme - nemt, enkelt og professionelt.

Tak for at have opdaget Hjulster og alle de mange fordele, før din nabo, kollega og vennerne : )

Hjulster

I kom lige forbi min bopæl og skiftede…

I kom lige forbi min bopæl og skiftede til vinterdæk på ingen tid. Jeg var chokeret over hvor billigt det var også inkl. kørsel - 450 kr 😍 Jeg fik ikke medarbejderens navn men han var VILDT skøn og fik så god service.

26 novembre 2021

Hej N. S.

Mange tak for din flotte anmeldelse af såvel vores service og vores super-kollegaer.

Vi er så glade for at kunne hjælpe dig med et sikkert og nemt hjulskift - hjemme hos dig, og at vi mødte dig med et stort smil og professionalisme.

Vi håber at kunne yde denne service til dig og din bil, ved alle fremtidige hjulskift i mange år fremover.

WOW!

Helt fantastisk! Ringede til Anders for at bestille en tid og han kunne allerede klemme mig ind i kalenderen den efterfølgende dag, hvor han kom ud på min arbejdsplads i god tid indenfor de aftalte rammer.
Anders virker motiveret og engageret (bare det at han lige klemte mig ind i mellem hans andre aftaler), leverede en super service, hele processen gik nemt og hurtigt, høfligt og serviceminded. Jeg er meget tilfreds. Kan kun anbefale Hjulster og kommer helt klart til at bruge dem igen.
Tak for den fantastiske service.

25 novembre 2021

Hej Jonas

Mange tak for din flotte og meget præcise anmeldelse.

Vi er så glade for at vi kunne imponerer dig ift. vores punktlighed, personlige service - såvel i telefonen som ved udførelsen.

Vi glæder os til at tage godt imod dig og din bil i mange år fremover.

Hjulster

Jeg stod med en punkering og 35…

Jeg stod med en punkering og 35 minutter efter jeg havde ringet til Hjulster, stod de på min arbejdsplads og klar til at hjælpe. Super service og meget kompetent medarbejder.
Tak!

10 novembre 2021

Hej Jasper,
Dejligt, at du sætter pris på vores service :-) Du skal da være så velkommen en anden gang.
God køretur hjem ;-)

Fremragende service

Fremragende service. På en søndag.
Fladt dæk i en weekend er en prøvelse, men Hjulster reddede situationen. De kom samme eftermiddag og medbragte et (let) brugt dæk af samme type og i stort set samme stand som det punkterede og byttede dem uden merpris. Fantastisk hjælp, når skaden på eget dæk ikke umiddelbart/hurtigt kunne udbedres.
Kan ikke anbefale dem nok!

31 ottobre 2021

Hej Lisa

Ja i Hjulster er vi altid friske på at hjælpe vores kunder - også om søndagen.

Vi er glade for at vi også kunne hjælpe netop jer med at komme sikkert videre og uden meromkostninger - naturligvis.

Vi håber at kunne hjælpe jer en anden gang, enten med permanent lapning , hjulskift mellem sæsonerne eller måske med korrekt og sikker hjulopbevaring.

Fantastisk service !!

Fantastisk service !!! Var så uheldig, at punktere 2 steder på det samme dæk. Selvfølgelig sker dette altid når man har mest travlt. Får kontakt til Anders som kommer efter 30 minutter og 15 minutter efter var jeg klar til at forsætte dagen.

28 ottobre 2021

Hej Morten,

Mange tak for stjernerne :-) Det er dejligt vi kunne hjælpe og gøre dagen lettere for dig.

Dig og resten af firmaet skal fortsat være så velkomne i fremtiden!

Mvh. Anders fra Hjulster.

Jeg troede ikke rigtg på det før han…

Jeg troede ikke rigtigt på det før han var her. Fantastisk service. Anbefaler 100%

17 agosto 2021

Hej Jan

Ja Hjulster er en god ide, nemt og til en fair pris.

Skønt at vi også kunne hjælpe netop dig og give dig den fulde Hjulster-oplevelser.
Tak for din store ros.

Hjulster

Torsdag 20.30 opdager vi en skrue i det…

Torsdag 20.30 opdager vi en skrue i det ene dæk hvor luften siver ud. Vi har bestilt færge til kl. 6.45 den efterfølgende morgen da turen skulle gå til Italien. Vi prøver Skodavejhjælp og vores netværk, men det ser sort ud med at komme afsted fredag morgen. En nabo kender heldigvis til Hjulster og jeg får hurtigt kontakt til Anders som straks kører fra Brøndby til Sydsjælland og hurtigt og professionelt løser opgaven til en meget rimelig pris og kører igen kl. 23.00. Familien kunne dermed komme afsted på ferie til den planlagte tid. Tak for en fantastisk service.

2 agosto 2021

Hej Allan og hele familien på vej til Italien

Vi er så glade for også at kunne hjælpe jer og sende jer sikkert på en skøn ferie.

Punktlighed, personlig service og yderst rimelige priser = HJULSTER

Vi håber at kunne hjælpe jer an anden gang, enten med hjulskift, nye sikre dæk inkl ALT eller måske et hjuskift & dækhotel.

Tak for jeres anmeldelse og håber at I alle havde en dejlig ferie.

Hjulster

Verdensklasse koncept, service og kommunikation

Top service og kommunikation. Jeg skal have nye dæk, finder (falder over) Hjulster på google og sender en mail, Anders følger op samme dag og rådgiver om dækmuligheder og prislejer. Han bestiller hjem, vi aftaler et tidspunkt, han kommer og skifter, balancerer osv. Sådan!, konceptet er godt tænkt, det er fuldt konkurrencedygtigt på pris - og så er der lige Anders der topper det hele. Tusind tak for en god dækskifte oplevelse.

9 luglio 2021

Hej Rune

Tak for din yderst flotte og meget beskrivende anmeldelse.

Vi er bare så glade for at vi kunne guide dig fra start til slut og yde dig den fulde Hjulster-service.

Jeg takker også mange gange, på vegne af vores stifter Anders, som viser os alle vejen frem ift. service, punktlighed og professionalisme.

Vi ser frem til at gentage denne succes ved hvert eneste af dine dækskift, hjulskift eller hvis du skulle være punkteret - Hjulster står klar til guide og hjælpe, alle dage, weekender og helligdage 08:00-22:00.