Var ude for en ulykke marts i 2022. Jeg er i den grad glad for at jeg valgte at få en advokat, så de kunne tage dialogen med modpart og diverse forsikringsselskaber. Det er nemt at blive “snydt” u... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi hyrede HjulmandKaptajn til at køre en inkasso sag for vores lille virksomhed. Efter at have siddet på deres hænder i et par år uden at skaffe så meget som en krone hjem til os, går vores debitor k... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har haft et rigtig godt forløb og samarbejde med HjulmandKaptain i forbindelse med min erstatningssag. Grundet sagens kompleksitet og min manglende erfaring med lignende sager, har samarbejdet med... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vil klart anbefale Hjulmandkaptain. Har fået fantastisk rådgivning, hjælp og gode resultater i en personskadesag. Jens Baagøe Thomsen kan klart anbefales - dygtig, kompetent og man føler sig 100% i tr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Med 150 ansatte, herunder 55 jurister, og kontorer i Aalborg, Aarhus, Frederikshavn og Hjørring er HjulmandKaptain blandt de største advokatvirksomheder i Danmark. Samlet tilbyder HjulmandKaptain full-service rådgivning, og hver især er vi specialister. Vi kender de juridiske udfordringer og behov i din branche eller situation og er i stand til at give dig den rette rådgivning - også hvis en sag går ind over flere fagområder. HjulmandKaptain har både det store overblik og det dybe indblik. Og DU får fuld service over hele linjen.
Østre Havnegade 12, 9000, Aalborg, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Min oplevelse med HjulmandKaptain har været over al forventning igennem hele forløbet. De varetager mine interesser på en sober måde med en stor dosis personlig indlevelse. Det mest positive ved denne tilgang har været, at mine modparter også har følt sig rigtigt godt mødt af HjulmandKaptain, så potentielt anspændte situationer er undgået og blevet erstattet af samarbejde og kommunikation.
HjulmandKaptain får min bedste anbefaling og jeg vil klart vælge dem fremover.
Jeg kører pt. En sag mod min tidligere arbejdsgivere. Jeg valgte hjulmandkaptain, hvilket har været et godt og fornuftigt valg. De har sørget for at jeg som person ikke skal fortage mig noget, de står for alt papirarbejde mm.
Man ved aldrig hvordan en sag ender, men de gør hvad de kan for at hjælpe, står til rådighed når der er brug for det og kommer altid med deres ærlige mening. Jeg kan varmt anbefale hjulmandkaptain og vil helt klart vælge dem fremover hvis der bliver behov for det igen.
Jeg skrev om min problemstilling, og efter jeg rykkede for et svar, som kun klares med en autosvar funktion, for i det mindste sikre mig at de havde fået min mail. Skulle jeg for det først forhold mig til deres it problem, sydom, osv. Nu er det gået næste en måned, og har stadig ikke hørt fra dem. Tænker at hvis de behandler deres kunder på så en uprofessionelt, og respektløs måde, er det ikke dem jeg skal bruge.
Ha skrevet det, den 14. maj.
dags dato: 23 maj, og har stadigvæk ikke hørt fra dem.
Jeg har lige været igennem et lidt hårdt samlivsbrud med min ekskæreste, så hårdt at vi til sidst ikke kunne tale med hinanden overhovedet, da det kom så langt forlangte min ekskæreste at jeg lavede fremtidige aftaler om samvær med hendes advokat, som er ansat hos Hjulmand og Kaptain. Vi havde aftalt at jeg skulle have vores søn i julen, men ikke nærmere ang aflevering/afhentning, så jeg forsøgte med 15 opkald de sidste 4 dage inden jul at komme i kontakt med nævnte advokat, uden held,, med adskillige beskeder skrevet af sekretæren til advokaten. Dette endte med at jeg måtte ud og hyre en advokat for at skaffe kontakt med Hjulmand og Kaptains advokat. Dette er på trods af at jeg har en skrevet besked her fra min ekskæreste der fortæller mig at kontakte hendes advokat..
Nu efter Julen står jeg igen og skal aftale samvær,, same shit, men anden dag jeg ringer er den advokat som jeg er blevet bedt om at kontakte langtidssygemeldt, Igen måtte jeg gangen til en anden advokat, der sjovt nok kunne komme i kontakt med hende der var langtidssygemeldt.
Jeg syntes gerne jeg vil advare andre om at bruge Hjulmand og Kaptain, jeg er klar over at de ikke skal tage modpartens parti, men efter aftale skulle advokaten aftale samvær med mig, og denne aftale løber de tydeligt fra, jeg har selvfølgeligt fuld dokumentation for mine påstande.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.