Jättenöjd med köpet. Hjulen ser faktiskt bättre ut i verkligheten än de gjorde på bilden. Skadan som visades på bilden är nästan osynlig i verkligheten. Snabb leverans. Det enda man kan klaga lit... Leggi di più
Köpte en uppsättning vinterdäck till Volvo, dessa levererades välförpackade, tvättade (väldigt rena) samt 100% enligt beskrivning på hemsidan. Rimlig prissättning jämfört med att köpa begagnat från pr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Grymma däck till mycket bra pris. Som nya. Supernöjd. Bra kundservice. Kunde vart bättre upplösning på protokollen som hör till hjulen på hemsidan. Var svårt läsa all text. Spelade mindre roll då... Leggi di più
L'azienda ha risposto
- Negozio di ruote
- Negozio di autoricambi
- Negozio di accessori per auto
- Gommista
- Negozio di pneumatici usati
Scritti dall'azienda
Vi är proffs på begagnade däck och fälg men framförallt kompletta hjul till Volvo men även andra bilmärken. Våra priser är bra och samtidigt gör vi miljön en tjänst genom att själva kvalitetskontrollera och sälja begagnade och oanvända något äldre däck. På så vis kan vi tillsammans med våra kunder utnyttjan de produkter vi säljer maximalt men på ett tryggt och säkert sätt. Här hittar ni våra kompletta hjul, de säljs i satser om fyra st även om den vanligaste frågan är "Är priset per styck" https://hjulbutiken.com/kompletta-hjul och priset är för kompletta set. Lösa däck både oanvända och begagnade hittar ni här: https://hjulbutiken.com/dack Oanvända? Ja det betyder ju nya men de har värmt hyllan ett tag och därför väljer vi att vara tydliga med att de är äldre än tre år men aldrig monterade på fälg. Fälgar hittar ni här: https://hjulbutiken.com/falgar Vanliga frågor och svar: https://hjulbutiken.com/sv/faq Hjulbutiken drivs av Redox Bildelar AB som har lång erfarenhet av att tillhandahålla kvalitetssäkrade bildelar till både näringsidkare och konsument. Vår affärsidé är att förlänga livscykeln för så stor andel av en bils hjul, däck och/eller fälg som möjligt. Vi strävar efter att göra detta på ett kvalitetseffektivt sätt och samtidigt ta hänsyn till inre och yttre miljö.
Knuts väg 14, 44641, Skepplanda, Svezia
- +46 (0) 303 334 690
- info@hjulbutiken.com
- hjulbutiken.com
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Passar inte min bil även att enligt er…
Passar inte min bil även att enligt er via mailkonversation skulle passa min bil, Tror inte ni har riktigt koll på vad som passar vilken bil.
Snabb leverans bra mönsterdjup
Snabb leverans bra mönsterdjup, och snygga fälgar som ej var kantstött all var toppen.
Fungerade bra med beställning
Fungerade bra med beställning, det som saknades var att inget besked när de kunde levereras till Magnus. Men ina problem då jag kollad själv med Magnus och de kom direkt dagen efter så bra service.
"oanvänd" produkt var tydligt begagnad
Om produkten annonseras som "oanvänd" och så är den inte det, blir man inte så nöjd
Fick grejorna snabbt
Bra hemsida, bra kontakt per telefon
Köpte vinterdäck 225x40 R18 med fälgar för BMW F40 Fälgar BMW original i mycket bra skick. Bra beskrivning på hemsidan, bra kontakt per telefon.
Ivan Zizka Örkelljunga
Såg ut som på bilderna och skickades snabbt!
Hjulen såg ut som på bilderna, var rena och skickades snabbt på pall. :)
Jag fick exakt det jag förväntade mig…
Jag fick exakt det jag förväntade mig efter att sett bilder och läst beskrivningen. Perfekta däck och fälgar till bra pris.
Stefan
Köpte däck men var tvungen att byta…
Köpte däck men var tvungen att byta ventiler innan jag monterade dom på bilen
Blandad kompott
Snabb leverans, dock utgavs däcken ha tillverkningsdatum 23/12 vilket ger intrycket att de är tillverkade 2023 månad 12. Dock var det i verkligheten märkta med 2123 som innebär år 2021 vecka 23. De var alltså 2 år äldre än vad jag trodde vid köp. Ej heller informerades om skrapmärken på fälgarna som levererades. Bilderna visar rena snygga fälgar men i verkligheten var de smutsiga vid leverans.
det var att säljaren va riktigt trevlig…
det var att säljaren va riktigt trevlig samt han hjälpte mig då jag hade beställt fel däck till bilen
Bilderna på hemsidan visade exakt…
Bilderna på hemsidan visade exakt kvalitén på både däck och fälg.
Mer än nöjd och snabb leverans.
Hjulen i gott skick men fel tillverkningsdatum
Hjulen i gott skick, beställde dock däck som skulle ha tillverkningsdatum november 2020. Bara 1 av däcken hade det, resterande hade under våren 2019, kommer alltså bara kunna använda däcken 1 säsong :(
Dem erbjöd endast 400kr återbetalning
Kvaliteten stämde bra med beskrivningen…
Kvaliteten stämde bra med beskrivningen o bilderna
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.