Hjertesterk er en svært brukervennlig app med gode varierte treningsøkter både for løping og styrke. Jeg har vært medlem i 2 år og er kjempefornøyd med Hjertesterk. Fra å ikke "kunne" løpe 1 meter til... Leggi di più
Det er enkelt å føre inn antall kilo og reps, veldig nyttig med videoer av øvelsene og at man kan justere til sitt eget nivå! Jeg opplever treneren (Andreas) som veldig tilgjengelig for sine kunder... Leggi di più
Solid og ujålete program. God stemning i gruppa, uten at man blir lasset ned av 200 varsler om dagen. Andreas svarer raskt og informativt, og programmet har en god blanding av struktur og variasjo... Leggi di più
Jeg er så glad for at jeg valgte å bli med i hjertesterk-flokken. Det er et gøy, krevende og variert treningsprogram med mulighet for tilpasning av vekt/øvelser og nivå 🤩 Jeg har fulgt programmet hje... Leggi di più
Kondisjon og muskelmasse behøver ikke være motsetninger. I HjerteSterk trener vi alle mot samme mål, og mange opplever kanskje noen av de samme problemstillingene. Mitt mål er at vi sammen skal kunne bidra til at hver enkelt lykkes på veien mot sine mål.
Torpmarka 121, 1389, Heggedal, Norvegia
- andreas@hjertesterk.com
- hjertesterk.com
ANBEFALES!
Veldig bra opplegg med gode økter og kjapp tilbakemelding fra coach! Her får man også tips og inspirasjon fra de andre i gruppa, samt gode oppskrifter og forskningsbasert informasjon! Føles som å ha PT! Anbefales på det sterkeste 🤩
Anbefales for deg som ønsker progresjon i styrke og kondisjon!
Veldig fornøyd med programmering og oppfølging ved behov! Enkelt og ryddig program, forutsigbart og motiverende. Alltid mulighet for tilpasninger og varianter av øvelser. Liker veldig godt de ukentlige utfordringene vi får når det kommer til f.eks. søvn og kosthold, gode påminnelser. Andreas svarer raskt dersom man lurer på noe og er veldig behjelpelig. Stort pluss at litt av omsetningen går til forskning på kvinnehelse!
Hjertesterk er for alle
Dette er mulig å gjennomføre for alle. Ein får raskt svar på spørsmål ein har undervegs. Veldig motiverande opplegg som ikkje er ekstremt på noko måte. Kjekt å vera ein del av eit fellesskap👏💪
Veldig fornøyd.
Tett dialog med Andreas. Godt opplegg og kun positiv erfaring! Anbefales.
Supert treningsprogram som har gitt meg…
Supert treningsprogram som har gitt meg treningsmotivasjonen tilbake😁😍
Supert!
Veldig fornøyd med opplegget i hjertesterk! Tydelig at det ligger mye arbeid bak, og at det samtidig utvikles hele tiden. Har fulgt hovedpersonen bak konseptet i lang tid på sosiale medier, og det kommer veldig godt frem at han har bøttevis med kunnskap og erfaring rundt ernæring og trening. Et stort pluss med tilgang til en oversiktlig og god app der du finner alt du trenger i tillegg til loggføring av øktene dine. Vil absolutt anbefale dette videre🤩👏
Veldig fornøyd med opplegget
Veldig fornøyd med opplegget! Fine økter, og unik oppfølging, med svar på spørsmål omtrent før man får stilt dem. Veldig fornøyd.😊
HjerteSterk er for ALLE
Jeg opplever treneren (Andreas) som veldig tilgjengelig for sine kunder og svarer godt på spørsmål. Det er virkelig rom for ALLE uansett om du er godt trent eller skal i gang med en mer aktiv livsstil. Man blir motivert av å se alle som gjennomfører øktene sine. Veldig positivt med ukens tema og ulike oppskrifter.