Hjertejordemoderen Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Hvis du mangler en vis kvinde til at lytte, spejle og guide dig til at følge dit indre kompas, så vil jeg anbefale dig at booke en tid hos Siff - hun har intuition, hjertevarme og et smittende grin (... Leggi di più

Jeg har nydt flere behandlinger (massage, akupunktur, Rebozo, fødselsmodning) og samtaler hos og med Siff - til stor nydelse og betydning for mig. Siffs varme hænder og hjerte kan med ro, nærvær og he... Leggi di più

Siff kan noget ikke mange andre kan. Hun har en healende kraft, og der er ro og tid til at være. Hun lytter og er gennem empatisk. Hun har min klare, klare anbefaling. Mvh Carsten

1. Ostetrica
  2. Corsi di preparazione al parto
  3. Centro per la gravidanza

Jordnært jordemoderi & coaching med hjertet i centrum

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastisk, enestående & engageret!

Fantastisk, enestående og engageret. 3 ting som virkelig giver god mening efter man har været til fødselsforberedelse hos Siff! Gode svar på specielle spørgsmål til mennesket der vil vide alt om fødsler, god fokus på begge personer til fødslen og et helt fantastisk empatisk menneske som i sær gjorde os klar til nok det største kapitel i vores liv!

Kunne ikke finde på flere spørgsmål, og selvom vi gik over tid var Siff ligeså informativ som ved starten. Ingen blev skyndt på, intet blev lagt hen i det uvisse!

Tak Siff, du har vores varmeste anbefalinger

12 novembre 2021

Fødselsforberedelse på højt plan

Vi havde bestilt tid ved Siff til fødselsforberedelse grundet færre offentlige udvalg pga covid samt vi ikke er til “rundkreds” møder.

På forhånd lidt skepsis om en session fra 10-17 ville blive en tung affære, hvilket Siff manede til jorden med det samme. Dagen fløj afsted.

KÆMPE tak til hende for at lytte, sætte os i fokus, give os mulighed for at blive klar til fødslen i vores tempo!

Hvis man som os tænker at én til én “undervisning” er bedre, så tøv ikke et sekund. Pengene er givet fantastisk godt ud.

17 settembre 2021

God og kompetent fødselsforberedelse

Vi er rigtig glade for, at vi valgte at tage et online fødselsforberedelseskursus ved Siff, udover det vi bliver tilbudt gennem det offentlige. Vi føler at vi har fået meget mere ud af kurset her, og ville ikke have været det foruden, som førstegangsfødende.

Siff er rigtig kompetent og en god formidler, og selvom der er tale om et hold og ikke en-til-en konsultation, formår hun virkelig at lytte til og tale ind i de enkelte deltageres situationer.

18 agosto 2021

Stor anbefaling!

Stor anbefaling af Siff / Klinik Heartbeat!

Jeg havde en super god 6 timers online fødselsforberedelse med Siff. Jeg er solomor og følte, at min situation blev imødekommet på lige fod med det andet par. Jeg oplevede en ærlig, grundig og nærværende hjælp til forberedelse af min fødsel, som gjorde, at jeg følte mig rolig og velinformeret efterfølgende. Der er ingen tvivl om, at Siff er meget kompetent og brænder for sit fag.

Efterfølgende bookede jeg en tid til online jordemodersamtale med hende til en snak om nogle mere specifikke ting. Her fik jeg både en super snak ud fra et jordemoderfagligt udgangspunkt, men også en emotionel support, som jeg havde brug for.

Det online aspekt var ingen hindring for en oplevelse af nærvær og engagement, så det kan jeg klart anbefale.

16 luglio 2021

Rigtig god oplevelse!

Rigtig god oplevelse!
Vi var til online fødselsforberedelse og kan varmt anbefale Siff og hendes gode evner til at formidle.
Vi føler os rigtig godt klædt på til den sidste del af graviditeten, fødslen, mandens rolle samt rebozoøvelser og amningen.

23 giugno 2021

10 ud af 10

Vi bestilte et 6 timers fødselsforberedelse ved Siff, da vi ikke synes at have fået nok information fra det offentlige. Efter dagen var omme med Siff føler vi os godt klædt på i forhold til fødsel og står tilbage og har fået svar på alle spørgsmål. Derudover er hun ekspert i at inkludere partner, og forklare tingene så det giver mening. Jeg går faktisk og ikke er nervøs over fødsel længere og glæder mig til oplevelsen.
Helt klart anbefalingsværdigt!

10 giugno 2021

En enestående kvinde og jordmor❤️

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Siff!!!! Jeg har netop haft et endags kursus online med hende og er dybt imponeret og umådelig taknemlig for hendes store indsigt, fantastiske engagement, kompetence, viden og meget vigtigt... nærvær og kærlighed til det hun laver og os som gravide!
Jeg føler mig grundigt informeret omkring det forestående og styrket i min tro på at jeg kan klare alt der kommer min vej
Med kærlighed og dyb respekt
Anne-Mette Riis

16 maggio 2021

Vi giver vores allerstørste anbefaling…

Vi giver vores allerstørste anbefaling af Siff og Klinik heartbeat - vi fik en fantastisk grundig, skræddersyet og nærværende fødselsforberedelse online.

Siffs varme personlighed skinner igennem selv på skærmen og hendes væsen udstråler tryghed. Hele forløbet var enormt professionelt og vi føler os klædt helt på til den kommende fødsel.
Tusind tak Siff!

3 maggio 2021

SKØN OPLEVELSE!

Min kæreste og jeg tog en online fødselsforberedelse hos Siff. Det var en virkelig fantastisk oplevelse - de varmeste anbefalinger herfra. Siff var meget nærværende, hjertelig og super dygtig. Hun gav sig virkelig god tid til os og gav os stor tryghed!

30 marzo 2021

Trygt og informativt

Vi, som så mange andre par, var desværre tvunget til selv at skulle betale for fødselsforberedelse pga corona. Og da vi fandt Siffs hjemmeside og meldte os til, havde vi ikke forstillet os hvor godt det ville være! Vi havde hørt fra et vennepar at det offentliges tilbud ikke var meget værd, så vores forventninger var ikke høje. Men Siff var informativ, personlig og kærlig i hendes tilgang til al den her information vi skulle igennem på én dag! 🥰 Hverken min kæreste eller jeg vil tøve med at anbefale hende, og vil til enhver tid hellere vælge at betale os fra det hos Siff, end vi vil gå til det offentlige ☺️

29 marzo 2021

Skøn forberedelse

Meget personlig og nærværende tilgang, det hele var bare godt.
Det var informativt, lærerigt og med rigtig gode og vigtige fokus punkter undervejsKan varmt anbefale Siff's fødselsforberedelse! Vi fik alt det vi havde forventet og mere til ud af det.
Meget personlig og nærværende tilgang, det hele var bare godt.

12 marzo 2021

Siff er den dejligste

Siff er den dejligste. Nærværende, varm og opløftende. Man føler sig fuldkommen tryg ved bare at kunne modtage (massage) og være helt den man er 🍀 det kunne vi vist alle have gavn af indimellem. Anbefaler hende til mange på min vej.

11 marzo 2021

Hjertevarm og nærværende behandling

Jeg havde en skøn samtale og fik en fantastisk efterfødselsbehandling af Siff!
Hun er fantastisk hjertevarm, nærværende og har tydeligvis sin faglighed i orden!!
Det var så skønt at få behandling i eget hjem og Siff gjorde det til en skøn oplevelse da der var så meget hjerterum til mig og min lille nye baby. Vil virkelig anbefale alle og især nybagte mødre et tur forbi hendes kyndige hænder ❤️❤️❤️

23 febbraio 2021

Virkningsfuld massage!

Fik en tiltrængt massagebehandling i egen lejlighed. Siff var virkelig god til at finde min kropslige rytme, og sikkert tage tempoet og stressen ud af systemet. De efterfølgende dage fortsatte jeg løbende med at slippe spændinger og stress. Jeg kan varmt anbefale Siff!

22 febbraio 2021

Online men nærværende og troværdigt

Vi tog fødselsforberedelse med Siff online. Med det samme kunne vi mærke at “en skovl er en skovl og en spade er en spade” attituden, hvilke vi som førstegangsforældre værdsætter ekstremt højt.
Siff formåede at få den fødende og partner rigtig godt med i introduktion i fødsel.
Hun formåede endda at lære os rebozo digitalt, hvilket vi ikke kendte, det har vist sig at være et fantastisk værktøj.
Siff var rummelig, passioneret og vil gå langt for at vise os hvad hun mente med de forskellige ting.
Vi syntes at det var alle pengene værd at tage det online hos Siff. Der bliver ikke lagt nogle fingre imellem og på intet tidspunkt blev det ubehageligt eller akavet.

19 febbraio 2021

Hjertevarm coaching

Siff er et af det mest nærværende, medfølende, rummelige, hjertevarme og ærlige mennesker der findes. Man bliver mødt lige der hvor man er og får rigtig gode redskaber til, at arbejde med de problematikker man nu engang er havnet i. Jeg oplever stor tryghed og ro i at vide, at Siff går så meget op i at jeg kommer godt videre fra min traumatiske fødsel. Klinik heartbeat er indbegrebet af medmenneskelighed og Siffs hjerte banker helt sikkert for dem hun hjælper 💚

31 gennaio 2021

Vores oplevelse er at Siff var meget…

Vores oplevelse er at Siff var meget meget grundig med sit jordemor-stof og samtidig i stand til at improvisere og tilpasse gennemgang af fødselsforberedelse-stoffet præcis til os begge to. Faglig dygtig og rigtig god til at bygge viden og tryghed op omkring både kvinden og partnerens rolle.

Efter at have haft Siff som fødselsforberedelses-jordemor fik både min kæreste og jeg en fornemmelse af overblik over hvad en fødsel går ud på fra a til z. Halleleluja – det var tiltrængt og en rigtig fed følelse af at blive et hold.

Det er inspirerende at blive mødt med stor tillid og hengivenhed til kroppens visdom. Det sætter fødslen i et spændende lys for mig.

Det væltede ind med fif til alle tidspunkter i fødsels-processen. Også mange jeg ikke havde læst eller hørt andre steder.

19 gennaio 2021

"If I were a baby coming into this…

"If I were a baby coming into this world or a new mum, I would wish to be cared for  by someone who cocooned me in nothing but pure love, gentleness, and warmth. Someone who would touch my heart and soul and that of my baby.

Klinik Heartbeat would be the place where you would find a beautiful midwife, counselor, and massage therapist named Siff who absolutely would provide that support, nourishment and love!

Siff will greet you with a effulgent smile, welcoming you to her clinic, "Klinikheartbeat" where you will immediately feel her passion and joy for this very special work, making you and your baby's journey into this world most memorable.

I love the name "Klinikheartbeat" it is indeed the place where you will hear with rapture your baby's heartbeat!

Come, come to Klinik Heartbeat and be nourished in mind, body and spirit!

Love and Blessings,

Sonja Pierre-Brand

20 novembre 2020

Telefonkonsultation

Jeg har haft en rigtig god snak med jordmoderen Siff. Udgangspunktet var egentlig kun et enkelt graviditetsproblem, hvilket vi også kom bredt omkring, men vi fik også rundet mange andre emner. Hele samtalen var behagelig og på intet tidspunkt forjaget. Der var alt den tid der var brug for. Kan varmt anbefales.

10 novembre 2020