Fantastisk kompetent og empatisk læge, som straks iværksatte indgående udredning og på mindre end 1 uge fik afklaret mit behov for pacemaker og fik mig akut indlagt med operation samme dag. TAK .

En virkelig god oplevelse! Jørn Bech Laursen er yderst grundig og et virkelig behageligt og humoristisk menneske. Der var god tid til undersøgelsen, og jeg føler mig fuldstændig tryg og står ikke m... Leggi di più

Mange tak for i dag. Blev mødt af en meget kompetent hjertelæge. Den bedste jeg har mødt. Han gav sig god tid til at lytte og forklarer. Lige det jeg havde brug for. Kan varmt anbefale at ben... Leggi di più

1. Studio medico

HjerteDoktoren er en speciallæge klinik med speciale i internmedicin og hjertesygdomme. Vi samarbejder med de fleste forsikringsselskaber. Med en privat sundhedsforsikring kan du som reglen få en tid indenfor 10 arbejdsdage. Vi sætter god tid af til dine symptomer og din undersøgelse og lægen giver dig en grundig forklaring.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Hjerteligt tak

Af hele mit hjerte tusinde tak for en virkelig fin og indgående undersøgelse. Jeg var nervøs, men blev modtaget med lethed, smil og god humor samt små historier, så inden undersøgelsen var jeg allerede lettet. Det hele gik fint og undersøgelsen var grundig og blev forklaret hele vejen igennem. Tusinde hjertekram og tak - Hjertedoktoren kan på det varmeste anbefales til alle <3

15 maggio 2026

Mange tak for i dag

Mange tak for i dag.

Kan varmt anbefale at benytte Hjertedoktoren.

7 maggio 2026

Kompetent behangligt og hyggelige omgivelser

Hele oplevelsen fra første møde med receptionisten gjorde oplevelsen både hyggelig og uformel .
En meget kompetent scanning og konsultation efterfulgt af øjeblikkelig, konkret og letforståelig kommunikation/feed-back på resultaterne.

15 gennaio 2026

Fantastisk kompetent og empatisk læge

17 marzo 2026

Kære Kirsten,

Mange tak for dine fine ord. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse hos Hjertedoktoren!

Hjertedoktoren og CO❤️

Venlig, kompetent og professionel læge.

Yderst venlig, kompetent og professionel læge. Vel modtaget, med en dejlig positiv og varm atmosfære i klinikken.

17 febbraio 2026

Kære Alma,

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse😍

Hjertedoktoren & CO

Bedste anbefalinger

Mine bedste anbefalinger til Hjertedoktoren v./Jørn.
Han møder dig i øjenhøjde, og gennem undersøgelserne tager han dig pædagogisk igennem fundene. At Jørn også har humor gør bare oplevelsen mere afslappet og behagelig.
Fem store hjerter herfra.

4 febbraio 2026

Kære Lars,

Tak for dine fine ord!

Hjertedoktoren & CO

10 stjerner. Fantastisk læge med super fin attitude, han var rigtig sød og behandlede mig med omsorg og fik mig til at føle mig tryg så snart jeg kom ind i hans rum, selvom jeg lider af alvorlig angst. Det er sjældent, at jeg møder en så god læge, der fokuserer på at berolige dig og forklare, hvad det er, der sker.
Han var professionel, grundig og dygtig. Kan kun anbefales.

8 gennaio 2026

Kære Martina,

Tusinde tak for dine varme ord!🥰

Kh HjerteDoktoren & CO❤️

Rask igen

Tusinde tak for en fantastisk behandling. Jeg kan ikke takke dig nok. Uden din kompetence og hurtige henvisning til operation havde jeg ikke siddet her i dag.

3 settembre 2024

6 stjerner ud af 5

Undersøgelsen tog ca. en time og tiden fløj afsted i en utrolig behagelig og afslappet atmosfære.

Undersøgelsen var yderst grundig med en forklaring, der var til at forstå.

Stor ros og tak til Jørn Bech Laursen.

15 ottobre 2024

Jeg fik mig selv tilbage

Jørn Bech Laursen er en yderst kompetent hjertelæge med en dejlig imødekommende udstråling. Jeg fik en grundig undersøgelse hvor han satte fingeren på det afgørende punkt og ordinerede en helt enkel og effektiv behandling. Min situation vendte sig fra træthed og depression til at jeg har fået min gamle energi og optimisme tilbage. Hvilken lettelse!
På det varmeste anbefalet.

16 luglio 2024

Meget behagelig oplevelse hos HjerteDoktoren

Jørn Bech Laursen er yderst kompetent, grundig og et meget behageligt menneske. Der er god tid til undersøgelsen - en helt igennem tryg og god oplevelse.
Anbefales på de varmeste.

3 giugno 2023

Risposta di HjerteDoktoren

Tusind tak for den meget fine anmeldelse.

Efter mit besøg hos hjertedoktoren har…

Efter mit besøg hos hjertedoktoren har jeg ikke andet end ros og anbefaling herfra. Jeg lider af angst og har meget svært ved at stole på folk og læger generelt. Det skal så siges at jeg aldrig har følt mig så forstået og taget godt om som jeg blev hos hjertedoktoren i Charlottenlund - kæmpe anbefaling herfra
Vh
Christian

1 febbraio 2022

En virkelig god oplevelse!

En virkelig god oplevelse!
Der var god tid til undersøgelsen, og jeg føler mig fuldstændig tryg og står ikke med nogle ubesvarede spørgsmål.
Allerede samme dag, kunne jeg i app'en "Min læge", læse hans udredning og konklusion.

2 novembre 2020