Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Virkelig dårlig service af pigen i indgangen, der tager mod betaling der var på arbejde d.23/5. Har aldrig oplevet en mere flabet og uforskammet medarbejder. Ærgerligt for klubben. Kan ikke anbefales... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Super hyggelig aften med mig og min veninde, på min fødselsdag, ind til en fyr på klubben tog min veninde og rev hende rundt ind til hun næsten blev bevidstløs, og derefter kastede hende ned i gulvet... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Sikke dårlig vagter / udsmider de har !! Meget aggressive, og overhovedet ikke service mindet, truer med tæsk og siger at uanset hvad der sker så vil politiet altid sige de har retten på deres side.... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Racist dørmænd. Dørmændene påstod jeg havde en “dårlig attitude” da jeg simpelt spurgte “skal man også vise facebook?”. Mig og min ven to i køen igen, sagde de vi slet ikke måtte komme ind, og da vi s... Leggi di più

1,3

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Hive holder ikke…

Hvad hedder den lille mide på steroider i har ansat til at genere jeres gæster på Hive?
Hive kan ikke anbefales, det er ikke et rart sted at gå i byen.
Min anbefaling; hold jer langt væk. Karma skal nok ramme ham den lille mide.

7 agosto 2022
Valutata 1 stelle su 5

Virkelig Ubehagelig og dårlig…

Virkelig Ubehagelig og dårlig service!!! Vi havde venner som holde fødselsdag herinde og vi kunne ikke komme ind. Vagten og manager manden var meget ubehagelige og troende imod mig og min veninde. De ville slet ikke svare så vores spørgsmål om hvorfor vi ikke kunne komme ind. Virkelig dårlig service... Dette kan virkelig ikke anbefales.... Emil er rigtig ubehagelig og snakker grimt til folk

7 agosto 2022

Virkelig skuffet…

Virkelig skuffet…
Alt for dyr entré og alkohol
Den drink jeg fik var SÅ dårlig at jeg ikke drak mere end to tåre af den før jeg smed den ud
Musikken var nok det værste ved det hele… Lounge musik hele tiden og intet man kunne synge med på…

9 luglio 2022

bræk service rotter mand

1. Dårlig musik
2. Man kan ikke flirte med bartenderen og få gratis drinks
3. Dyr gadarobe
4. Min veninde blev smidt ud (uden grund) og uden mulighed for at få sine ting, hvor jeg skulle hente dem for hende men ikke måtte facetime hende for at få dem. Skulle så hente hende for at kunne få hendes ting men hun måtte fortsat ikke komme ind for at hente sine ting fra gadaroben. De havde ingen respekt for hun stod grædende uden overtøj kl 4, fået stjålet sin ene taske med sin pung, nøgler, kørekort samt 800 kr. De råbte vi var nogle snot unger og skulle skride af helvedes til og de ville tilkalde politiet og forældre hvis ikke vi stoppede med at spørge om hun måtte få sine ting fra gadaroben. Hun stod i omkring 30 min og græd og bedte om, at få lov til at hente sine ting uden held. det ender med jeg råber og skriger på tværs med vagterne mens de bare lukker andre ind der skal hente deres ting. Til sidst blev min veninde så hentet af sin far og har nu fået af vide hun kan hente sine ting om 5 dage.

23 giugno 2022
Valutata 1 stelle su 5

De ville ikke hjælpe mig

Jeg var på hive med nogle venner, det første vi møder er faktisk nogle søde mennesker i gaderoben og entreen. da vi så skal op i bare bliver vi mødt med en ubehøvlet og flabet bartender der ikke virker til at gide være der. Jeg kommer så til skade ved et bord omkring danse gulvet og ligger med stærke rygsmerter (jeg kan ikke rejse mig på det tidspunkt). Jeg beder min ven om at tilkalde noget personale så jeg kunne få noget hurtigt hjælp. Da han kommer tilbage har personalet sagt til ham at det måtte vi selv klare og at jeg selv skulle komme udenfor. Jeg vælger så selv at måtte ringe 112 inden midt i klubben. Det bord vi sidder ved bliver købt nogle minutter senere og en seater kommer hen til bordet og aggressivt siger vi skal flytte os. Jeg må så i liggende tilstand råbe til ham at jeg ikke kan mærke mit ene ben og at jeg har mange smerter i ryggen. Jeg bliver liggende og prøver at forklare ham at der er en ambulance på vej, men det er som om han ikke forstår alvoren. Endelig kommer der en vagt og tager over og jeg får hjælp. Begge vagter var søde og hjalp med at holde folk væk indtil redderne kom. Jeg synes ikke det er i orden at personale ikke reagere, når nogen har brug for hjælp. Jeg lå med store smerter og var meget utryk over at der ikke var nogle der ville hjælpe mig. HIVE er ikke en klub jeg vil anbefale hvis man vil behandles ordenligt, både servicen og deres måde at håndtere uventede situationer på!!!!!

18 ottobre 2019

Sindsygt ubehageligt personale

Det er heldigvis et stykke tid siden, at jeg havde denne rædselsfulde oplevelse, men den nager stadig i mig og skærer mig i hjertet, da jeg selv er i restaurationsbranchen.
Det var en hverdagsaften og min veninde og jeg ville ud og have en enkelt. I det vi passerer HIVE, står dørmændene og råber efter os og kommenterer på vores påklædning.
Jeg har ingen respekt for et personale der taler sådan til deres gæster, men min veninde tog det som en invitation. De ville have 200,- for at min veninde og jeg kunne komme ind. Det nægtede jeg at betale på en onsdag, så de ændrede prisen til at vi to kunne komme ind for 100,-.
Jeg afslog igen, men min veninde blev fristet. Dør mændene kunne godt fornemme at de ikke fik mig ind i aften, så de foreslog at vi kunne betale entré, kigge os lidt om og få pengene igen, hvis vi ikke var tilfredse. De lovede en fed stemning derinde.
Jeg bukkede under og tog med min veninde derind - Vi betalte tilmed for gadarobe.
Som jeg havde regnet med, var der ikke mange gæster på en tidlig hverdagsaften. Gulvet var klistret og der lugtede indelukket, selvom det var forholdsvist tidligt på aftenen. Bartenderen anerkendte os slet ikke selvom der næsten ikke var nogle gæster. Han glemte vores bestilling og da han ikke gik igang med den straks, da jeg mindede ham om den, men derimod tog imod en ny bestilling besluttede jeg at gå.
Men i døren nægtede dørmændene at betale vores entré tilbage. Jeg kan huske, at jeg snerrede af dem, at det er falsk reklamation og at de ikke skaber sig loyale kunder ved at bondefange folk sådan her. Dertil blev jeg truet med at de ville smide mig ud.
Jeg endte med blot at gå i vrede uden at få mine penge retur. Jeg havde betalt gadarobe og for 2 drinks som jeg aldrig fik.
Jeg er skuffet over hvordan HIVE driver deres forretning.

4 gennaio 2018
Valutata 1 stelle su 5

Meget dårlige oplevelser ved samtlige …

Meget dårlige oplevelser ved samtlige besøg på Enzo og Hive. Sure dørmænd, der ikke var særlig rare at snakke med, og sågar bare endte med at kigge surt væk når man talte til dem.

Først skulle man købe VIP-armbånd til 350 kr. pr. person for indgang, og det fik vi først at vide efter en times tid i køen.

Dernæst havde jeg shorts på, og dermed måtte vi ikke komme ind. Det var SINDSSYGT varmt, og alle havde sgu shorts på den dag.

Tredje gang så jeg får påvirket og "afvigende" ud, blot fordi jeg i stedet for at stå i kø, gik op og spurgte dømændende, om jeg i dag var ok, til at komme ind. Nej, jeg var åbenbrat for påvirket og afvigende, trods jeg var helt rolig og fattet.
Herefter stod vi alligevel i kø, og min ven fik så beskeden, at han var for "casual", helt uafhængigt af hvad de sagde om mig.

Altså 4 rigtigt dårlige oplevelser!

26 maggio 2017
Valutata 5 stelle su 5

Lækkert sted med god musik

Har hørt dårlige ting om Hive, men har aldrig oplevet noget negativt. Musikken er altid god og kvaliteten af anlægget er i top og kan ikke sammenlignes med andre steder i KBH. Man kan forvente professionel behandling fra alle medarbejderne og har kun haft positive oplevelser. Helt sikkert et sted, som er værd at besøge.

9 luglio 2013

Forfærdeligt.

Der er helt forfærdeligt personale på Hive! Da jeg holde arrangement igår, valgte dørmanden at afvise over 20 fyre i døren med den begrundelse af de ikke passer ind i "profilen". Da jeg spørger bestyreren omkring hvad denne "profil" så er, kan han ikke besvare mig. Jeg er helt uforstående overfor vurderingen og peger på en, der står i jakkesæt og ligner en fyr i midt 20'erne, og får den forklaring, at dørmanden ikke kan lide hans skjorte - han synes ikke den er cool. (skal siges, at det var en helt normal blå skjorte)
Bestyreren begynder at råbe af mig, fordi jeg gerne ville have et reelt svar på, hvad fanden der foregik, men han gav mig blot det ultimatum at gå eller blive. Så jeg gik fra min egen fest før klokken slog 12.

27 aprile 2013
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più