Sämsta företaget jag någonsin haft att göra med. Fortsätter ringa mig år efter år fastän jag bett de dra dit pepparn växer och plocka bort mitt telefonnummer från deras listor. Ringer de er, lägg... Leggi di più
Skrotföretaget skickar ut faktura även om man har sagt upp. Ber kunden dokumentera att dom har sagt upp även om allt ska göras på telefon. Ingen fråga innan om man vill förnya avtalet. Faktura... Leggi di più
Fruktansvärt bemötande till sina kunder. Ett riktigt utsugarföretag som skickar ut fakturan precis dagen efter man har möjlighet att säga upp avtalet. Vid kontakt med kundtjänst möts man av helt oförs... Leggi di più
L'azienda ha risposto
VARNING ⚠️ DETTA ÄR ETT BEDRÄGERIFÖRETAG, KÖP INTE NÅGOT AV DET DE SÄGER ATT DE ERBJUDER, DE HAR INGENTING ATT ERBJUDA, NÄR DU VÄL GÅR IN I DET KONTRAKTET KOMMER DE INTE LÅTA DIG LÄMNA, ÄVEN OM DE INT... Leggi di più
- Agenzia di media e marketing
- Servizi di informazione
- Servizio di marketing su internet
- Agenzia di marketing
- Agenzia di marketing online
- Agenzia di social media
Scritti dall'azienda
Hitta.se är en enkel och snabb tjänst som hjälper dig att hitta företag, privatpersoner och platser över hela Sverige. Här hittar du alla tillgängliga telefonnummer gratis. Hos oss finns även adresser och kartor, satellitbilder, portbilder, vägbeskrivningar och mycket mer. Som ett komplement till vår populära karta kan du nu även söka på adresser, gator och områden och läsa beskrivningar av områdets boendemiljö, om invånarna i området, vilka som flyttar in och ut ur området samt bostadsobjekt till salu. Nu erbjuder hitta.se även tjänsteförmedling genom Proffs.se, där konsumenter kopplas ihop med företag - snabbt, tryggt och gratis.
Svezia
- hitta.se
Ha risposto al 64% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Totalt oduglig efter uppdateringen…
Totalt oduglig efter uppdateringen sist. Gör om gör rätt.

Risposta di Hitta.se
Varning otydligt och oärligt..
Varning, oärligt och mycket otydligt!
Så fruktansvärt dåligt av detta stora välkända företag. Att lura sina kunder.. vi har haft deras tjänst i ett antal år och ville i år byta och testa något annat. Hittas säljare ringer varje år och erbjuder att förnya avtalet, vilket vi i år tackade nej till väldigt tydligt.
En kvart efter vi lagt på luren kommer ett mail där det står: Tack för ditt köp, vänligen bekräfta ditt köp på denna länk.
Vi bekräftade såklart INTE detta utan mailade Hittas kundtjänst och frågade vad de höll på med!? Det går såklart inte att ringa dem! Efter det har vi mailat ett antal gånger men inte fått hjälp. Nu har vi fått inkasso, FÖR NÅGOT VI TYDLIGT TACKADE NEJ TILL!
Idag fick vi äntligen tag i säljaren som ringde oss. Han säger då att det står i deras avtal att man måste säga upp avtalet innan en ny period påbörjas, OK..
tror ni han informerade oss om detta när han frågade om vi ville fortsätta!? NEJ! det gjorde han inte.
SÅ, VARNING! KÖP INTE DERAS TJÄNST, SVARA HELST INTE ENS NÄR DE RINGER!
Vi blir nu tvungna att betala denna faktura och ha kvar tjänsten i ett år till fast vi inte ville. Han hjälpte oss dock att säga upp avtalet i förskott nu inför nästa år.. Men om han hade informerat oss om detta från början hade det ju varit ärligare och sjystare!
Så dåligt av Hitta.se , ändra era rutiner för era säljare!
Hej försöker att ändra uppgifter på en…
Hej försöker att ändra uppgifter på en företags adderas men kommer bara till omdöme och man kan inte nå er via telefon Dåligt

Risposta di Hitta.se
Vem som ska stoppa de undrar jag
Vem som ska stoppa de undrar jag? Jag betalar 2800 per tre månad och kan inte avsluta eftersom har bindningstid 12 mån till 2024-02 ... Så synd att det finns ingen som kan hjälpa för oss som har drabbats av hitta.se
Jag är hudterapeut och jobbar själv så det är stor pengar för mig.

det är bra nu tack tack
tack för snabb lösning nu vart det som förr igen fast utan alla sparade adresser men men man kan inte få allt här i världen
nu funkar det igen! tack för snabb lösning 🙂

Nya appen helt kass
Nya appen helt kass. Hur har ni tänkt. Går ju jnte att söka på viss ort!

Risposta di Hitta.se
Vad har hänt med hitta.se?
Vad har hänt med hitta.se?? Appen har blivit helt värdelös! Fast jag befinner mig utanför Falkenberg envisas den med att påstår att min plats är Kista. När jag väl hittat min rätta position kan man bara en gång zooma in och ut ,sen går det inte längre, plus att den blåa punkten sen är försvunnen.
Hitta.se karta var jättebra innan pga den exakta kartan med alla småvägar förtecknade, men nu är den helt oanvändbar.

Risposta di Hitta.se
Helt klart en försämring efter senaste uppdateringen
Denna app har varit fantastisk att arbeta utifrån då det gäller att se vad som är tomt samt gatumark.
Denna funktion har ni idag tagit bort från tjänsten. Värdelöst då det är ett fantastisk medel att använda sig av vid parkeringskontroller för främst Parkeringsvakter i första hand.
Helt klart en försämring av uppdateringen som gjordes måste sägas med stor besvikelse

Integritetskränkande
Extremt integritetskränkande sida! Hitta.se var bland de första som började sälja ut våra personliga och känsliga uppgifter och därefter har alltfler skitsidor kommit till. I detta land finns tyvärr ingen personlig integritet och privatliv pga av dessa sidor. Hur kan ni ens sova på nätterna ni som ligger bakom och även jobbar på dessa företag? Ni borde skämmas rejält! Borde förbjudas omgående!

Risposta di Hitta.se
Hur räknar Trustpilot egentligen?
Blev lite undrande över bedömningen i snitt?
Verkar vara fel ngn stans.
Räknar man så borde snittbetyget vara 1.5 eller lägre.
Räknade på de 5 sidor som finns just idag: Totalt 85 poster från november 2020 till 27:e april 2023:
73 röstade 1 stjärna.
1 röstade 2 stjärnor.
1 röstade 3 stjärnor.
2 röstade 4 stjärnor.
8 röstade 5 stjärnor.
Totalt 85 poster som gav 126 poäng. (73+2+3+8+40).
Det blir ungefär 1.5 poäng i snitt:
(antal poäng på 85 poster -> 126/85) = 1.48 poäng i snitt.
Kan inte Trustpilot räkna eller??
Jag sätter en neutral 3:a. Det finns ju ingen på 2.5!
Det här omdömet kommer att plockas bort i alla fall.(Om det någonsin kom in).

Risposta di Hitta.se
Hittar inte telefonnummer här…
Här hittar jag ju definitivt inga telefonnummer längre!

Arbetar med fulförsäljning
Arbetar med fulförsäljning. Levererar inte. Kompenserar inte. Undvik.

Väldigt bra
Väldigt bra! Snabb och hjälpsam support. /Nöjd företagskund.

Smidig och enkel app
Smidig och enkel app, hittar alltid det jag söker!

Min go to sida
Hitta.se är alltid min go to hemsida när jag söker information. Har använt det mycket både för jobb och privat. Har smidigt både tagit bort och lagt till information om mig själv av olika anledningar och hitta.se har alltid fixat det utan problem!

Företagskonto!!
Skulle ändra adress och telefonummer på mitt företag och fick då till mig att man kan skapa ett företagskonto. Gjorde det och kunde göra ändringarna helt själva, super smidigt!!

Anlita inte de!!
Anlita inte de!!! Lovar guld och gröna skogar. Går rakt emot avtalet. Har bindningstid på X antal månader. Det går knappt att få tag i dem. Och deras så kallade marknadsföring är helt värdelös. Fick inte en enda kund vi dem.

Risposta di Hitta.se
Har försökt att få tag på er
Har försökt att få tag på er. Min avlidna man står fortfarande kvar det har ställt till tråkigheter för mig. Hur ska jag kunna ta bort honom eller att ni tar bort honom.
Kan man ringa till er har fått låna en data

Risposta di Hitta.se
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.