Valutata 1 stelle su 5

Sämsta företaget jag någonsin haft att göra med. Fortsätter ringa mig år efter år fastän jag bett de dra dit pepparn växer och plocka bort mitt telefonnummer från deras listor. Ringer de er, lägg... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Skrotföretaget skickar ut faktura även om man har sagt upp. Ber kunden dokumentera att dom har sagt upp även om allt ska göras på telefon. Ingen fråga innan om man vill förnya avtalet. Faktura... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Fruktansvärt bemötande till sina kunder. Ett riktigt utsugarföretag som skickar ut fakturan precis dagen efter man har möjlighet att säga upp avtalet. Vid kontakt med kundtjänst möts man av helt oförs... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

VARNING ⚠️ DETTA ÄR ETT BEDRÄGERIFÖRETAG, KÖP INTE NÅGOT AV DET DE SÄGER ATT DE ERBJUDER, DE HAR INGENTING ATT ERBJUDA, NÄR DU VÄL GÅR IN I DET KONTRAKTET KOMMER DE INTE LÅTA DIG LÄMNA, ÄVEN OM DE INT... Leggi di più

1. Agenzia di media e marketing
  2. Servizi di informazione
  3. Servizio di marketing su internet
  4. Agenzia di marketing
  5. Agenzia di marketing online
  6. Agenzia di social media

Scritti dall'azienda

Hitta.se är en enkel och snabb tjänst som hjälper dig att hitta företag, privatpersoner och platser över hela Sverige. Här hittar du alla tillgängliga telefonnummer gratis. Hos oss finns även adresser och kartor, satellitbilder, portbilder, vägbeskrivningar och mycket mer. Som ett komplement till vår populära karta kan du nu även söka på adresser, gator och områden och läsa beskrivningar av områdets boendemiljö, om invånarna i området, vilka som flyttar in och ut ur området samt bostadsobjekt till salu. Nu erbjuder hitta.se även tjänsteförmedling genom Proffs.se, där konsumenter kopplas ihop med företag - snabbt, tryggt och gratis.

1,3

1 stella

Ha risposto al 64% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 1 stelle su 5

Rörig och fullproppad med reklam

Använde tidigare denna sida för att hitta adresser men den är så nedplottrad med reklam nu så man får huvudvärk när man försöker hitta informationen man faktiskt vill ha. Synd att en sida som ändå var bra tidigare är helt förstörd nu.

11 dicembre 2024

Risposta di Hitta.se

Hej, tack för din feedback! Vi beklagar att din upplevelse på hitta.se inte levde upp till förväntningarna. Vi arbetar ständigt med att förbättra användarupplevelsen och tar din synpunkt om reklamen på stort allvar. Vi vill att det ska vara enkelt och smidigt att hitta informationen du söker, och din input hjälper oss att identifiera områden där vi kan bli bättre. Tack för att du tog dig tid att dela dina tankar!
Ha en fortsatt fin dag önskar, Teamet på hitta.se 💙️

Mycket dåligt företag

Mycket dåligt företag, lurar kunder med att ingå avtal som sedan automatiskt förnyas. Det bästa är att aldrig ha med dem att göra.

11 dicembre 2024

Hej Hans.

Tack för din feedback. Vi är verkligen ledsna att höra att du har haft en negativ upplevelse. Det är absolut inte vår avsikt att någon ska känna sig lurad eller missnöjd. Vi vill gärna förstå vad som hänt och reda ut eventuella missförstånd. Hör gärna av dig till oss direkt, vi skickar även efter en förfrågan om dina kontaktuppgifter så hoppas vi att vi kommer i kontakt med dig snarast.

Allt gott,
Teamet på hitta.se 💙️

Valutata 1 stelle su 5

Önskar att jag kunnat ge ett sämre…

Önskar att jag kunnat ge ett sämre betyg. Deras sida är under all kretik då en stor, fet reklam hela tiden förstör sökandet. I detta fall är det reklam för Skogslandslaget som gjorde att jag inte kunde skriva in namn i sökrutan. Reklamen dundrade hela tiden ner när jag satte markören i rutan.

8 dicembre 2024

Hej Niclas.

Tack för din feedback, vi jobbar ständigt för att vi ska ha så bra upplevelse i sökningarna på hitta.se som möjligt. Jag hade rekommenderat att en handläggare kommer i kontakt med dig för att gå igenom vad det är för reklamruta som dyker upp så att det inte förstör din användaupplevelse.

Jag skickar efter en förfrågan med dina kontaktuppgifter så att vi kan hjälpa dig vidare.

Dålig service

Dålig service, Vill absolut inte sin kunds bästa. Supporten var ledsen i samtalet då han blir tvingad att ta samtal från kunder som känner sig lurade. Vilket betyder att bolaget inte tar hand om sina anställda!

2 dicembre 2024

Hej Daniel.

Tack för din feedback, självklart ska vi hjälpa dig med detta, vi jobbar ständigt för att förbättra vår support och kundrådgivning.

Jag skickar efter en förfrågan med dina kontaktuppgifter så hoppas vi komma i kontakt med dig och med det du vill ha hjälp med.

Riktigt dålig service

Riktigt dålig service, annonsera ej med dem, gör 0 resultat!

20 novembre 2024

Hej
Tack för att du tar dig tid att dela din upplevelse. Vi beklagar att dina förväntningar inte matchar kundupplevelsen.

I dialog med handläggaren gick ni igenom möjligheten att lägga till mer information på er företagssida och annonsering, önskar du få hjälp med detta igen hör vi gärna av oss.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en tydlig och rättvis hantering och uppskattar din återkoppling som hjälper oss att bli bättre.

Allt gott, önskar teamet på hitta.se 💙️

Valutata 1 stelle su 5

Tog emot att klicka så bra som 1…

Tog emot att klicka så bra som 1 stjärna.

Sa upp mitt abonnemang för exakt 1 år sedan till min kontaktperson jag hade där och trodde allt va löst.
I år ringer en ny säljare och jag meddelar honom att det är uppsagt och han svarar ja på det. 2 dagar senare kommer en faktura på abonnemang för 1nytt år. Ringer kundtjänst. Får då till svar att det inte är uppsagt och frågar om jag har ett bekräftelse mail på det. Tyvärr säger jag eftersom det är 1 år sedan och har inte kvar någon mail bekräftelse med tidigare säljare. Alla ni som funderar på vad detta är för företag så lita inte på dom tydligen kan man inte ha tillit till deras säljare. Stor Varning!! Fattar inte vad problemet är att makulera fakturan och ta bort annons uppgifterna då ingen ny period har börjat.
Dålig stil!!!....

25 novembre 2024

Hej

Tack för att du tar dig tid att dela din upplevelse. Vi beklagar att det uppstått missförstånd kring din uppsägning och att du känner dig besviken. Vill du återuppta dialogen med handläggaren ska du naturligtvis få göra det igen.

Allt gott, önskar teamet på hitta.se 💙️

Största blufföretaget skickar…

Största blufföretaget skickar automatiskt ut en ny faktura så att kunden måste kontakta Eniro för att avsluta annonseringen.
Man hänvisar till att det är kundernas önskemål för att slippa prata med säljare.
BLUFF då man låter avtalen gälla ytterligare ett år trots att säljaren lovat en förnyad kontakt.

20 novembre 2024

Hej Stefan.

Tack för din feedback, självklart ska vi hjälpa dig med detta. Jag hade rekommenderat att en handläggare kommer i kontakt med dig för att gå igenom avtalet om det har skett något missförstånd.

Valutata 1 stelle su 5

Köp inte tjänster från Hitta!!

Köp inte tjänster från Hitta!!!

Vi är en liten redovisningsbyrå och Hitta ringer och lovar mer än 10 kundkontakter om vi syns hos dem. Samtidigt säger Hitta att liknande bolag har haft 8 kundkontakter per månad. Och jag frågar vad betyder kundkontakter? Och han säger att en kundkontakt betyder att när nån ringer för att fråga om våra tjänster så är det en kundkontakt, dvs de hjälper med kunder och jag måste övertyga kunden. Och då tänker jag att det låter rimligt och köper deras tjänst för 5000kr i 6 månader. Det har gått 2 månader och jag har inte ett enda samtal via Hitta än.

När jag ringer dem för att förklara situationen säger de att nån har kopierat vårt email adress så därför betyder det att Hitta höll sina ord, för att det är just en kundkontakt, fast ingen har nånsin kontaktat mig vi Hitta än. de bryter vad lovat, dvs inga kundkontakt har skett

Vill ha mina pengar tillbaka! Min recension står här tills jag får mina pengar tillbaka

17 novembre 2024

Uppföljning 22/11-2024:
Tack för trevligt samtal med vår handläggare. Vi har nu gått igenom din feedback och genomfört en granskning av konverteringen samt presenterat antalet exponeringar och kundkontakter som hittills uppnåtts. Dessutom har vi säkerställt att överenskommelsen för den resterande annonseringsperioden är korrekt dokumenterad. Har du andra frågor eller funderingar återkom till oss så får du rådgivning från en av våra handläggare. Allt gott, Teamet på hitta.se 💙️

Hej Nezrin.

Tack för din feedback, självklart ska vi hjälpa dig med detta. Jag hade rekommenderat att en handläggare kommer i kontakt med dig för att gå igenom tjänsten och avtalet.

Valutata 1 stelle su 5

Kom ihåg att säga upp ditt avtal i tid…

Kom ihåg att säga upp ditt avtal i tid då det automatiskt fortsätter 1år även om man ska lägga ner verksamheten. Och håll koll på pris. och som vanligt kan man teckna avtal vi telefon men inte säga upp via telefon.

20 agosto 2024

Hej David.
Tack för din feedback, självklart ska vi hjälpa dig med detta. Jag hade rekommenderat att en handläggare kommer i kontakt med dig för att hjälpa dig med uppsägningen som görs via telefon hos vår uppsägningsavdelning.

these are just scammers

14 ottobre 2024

Hej Miroslaw.
Tack för din feedback, självklart ska vi hjälpa dig med detta.

Bojkotta detta företag

Detta företag skulle bojkotta
Ett sånt lurendrejeri som dem håller på med ,höjer att avtal med det dubbla nästan
Använd er inte av detta företag

7 ottobre 2024

Hej Kent.
Tack för din feedback, självklart ska vi hjälpa dig med detta. Jag hade rekommenderat att en handläggare kommer i kontakt med dig för att hjälpa dig vidare med höjning av avtalet som du beskriver i ditt omdöme.

Valutata 1 stelle su 5

Jag tecknade ett avtal med hitta.se för…

Jag tecknade ett avtal med hitta.se för marknadsföring åt mitt företag som ska börja gälla 1a december. Dvs 2 och en halv månad från och med nu. Men jag ändrade mig och ville häva köpet. Då berättar dom att jag tecknat ett avtal som är bundet i ett helt år för över 20 tusen kronor! Det var inget som försäljaren berättade över telefon att det är bundet i ett helt år och dessutom att man inte har någon ångerrätt!

Jag vill varna alla företagare att absolut inte ingå något avtal med hitta.se! Sjukt oseriöst att inte låta folk ångra sitt köp. Känner mig grundlurad!

16 settembre 2024

Hej Walle.

Tack för din feedback och för att du delar dina tankar. Vi är mycket ledsna att du har upplevt denna situation och att du känt dig missnöjd.

Tack för att du tog dig tid att ta komma i kontakt med oss för att komma fram till en ny lösning som båda parter är nöjda med. Vår ambition är alltid att ge våra kunder en bra och rättvis upplevelse, och vi uppskattar din förståelse i det här fallet.

Om det är något mer vi kan hjälpa dig med framöver, tveka inte att höra av dig.

Teamet på hitta.se 💙️

Valutata 1 stelle su 5

En tjänst som försvårar företagandet

En tjänst som försvårar företagandet. Företagsprofilen som vi nu betalar för, där hitta.se insisterar på att avtalet skall fullföljas trots att de inte levererar, såg bättre ut innan vi tackade ja till tjänsten. Okunnig tech-personal och säljkår som inte verkar hållas ansvarig för osanningar.

En månad in med full debitering och "Presentationen" ser skräp ut, vi har heller inte fått ett fungerande inlogg där vi själva kan ändra. Vet inte vad som inte funkar hos hitta.se men de behöver ta tag i sina problem.

Allt detta har kommunicerats till hitta.se utan förbättringar.

22 luglio 2024

Hej Elliot.
Tack för din feedback, självklart ska vi hjälpa dig med detta. Jag hade rekommenderat att en handläggare kommer i kontakt med dig för att hjälpa dig vidare i att göra ändringar på färetagssidan. Självklart ska vi se till att företagssida ser ut enligt dina förväntningar,

Valutata 1 stelle su 5

Publicerar ej offentligt nummer för…

Publicerar ej offentligt nummer för mitt företag.

Saknas möjlighet att korrigera eller komma i kontakt med dem.

Edit: Kräver att man delar med sig av sin personliga information för att betyg inte ska tas bort.

- Publicera inte hemliga eller ej publika nummer!!
- Se till att det finns kontaktnummer och/eller e-post för att kontakta er på er hemsida.
- Kräv inte att man delar med sig av sin personliga information för ett betyg. Man ska kunna få felaktig information borttagen utan att ge er länk mellan person & betyg.

19 agosto 2024

Hej Igen Patric.

Tack för din redigering av kommentaren, anledningen till att vi ber om kontaktuppgifterna är för att kunna kontakta dig och hjälpa dig. Du kan komma i kontakt med vår kundservice via denna länk https://hitta.zendesk.com/hc/sv/requests/new

Hoppas detta var till hjälp, mer info om hur du kommer i kontakt med kundservice finns på hitta,se - Kontakta oss om du själv inte bli kontaktad av oss. Allt gott, önskar teamet på Hitta,se 💙

Patric.
Tack för din feedback, önskar du ändra telefonnummer kan du kontakta vår kundservice för att få personlig hjälp inom 24 timmar med ditt ärende. Jag har även skickat en förfrågan om dina kontaktuppgifter så att vi kan hjälpa dig vidare med ändringarna.

Riktigt uselt kundbemötande

Riktigt uselt kundbemötande. Morgan Toll på "Customer Success" säger en sak över telefon och skriver raka motsatsen över mejl. Jag var tydlig med att jag INTE ville förlänga avtalet innan jag fick se statistiken för det gångna året. Istället fick jag bekräftelse om att mitt avtal förlängdes tillsammans med en ny faktura - och ingen statistik. När jag påpekade detta och statistiken sedan kom, låg den på drygt 700 (?!) visningar på hela året - alltså NOLL värde för pengarna! Utöver det skickar de förnyelsefakturan ett par dagar efter att din tidsfrist för uppsägning har löpt ut, för att du inte ska ha en chans att komma loss förnyelsen. Teckna INTE företagsavtal med Hittapunktse, det är slöseri med pengar.

7 agosto 2024

Risposta di Hitta.se

Hej Aladin. Tack för trevligt samtal. Vi är glada att vi kunde reda ut situationen du har beskrivet ovan och din feedback är vi tacksamma för att du dela med dig till oss. Som vi kom överens har vi nu lagt upp en plan framåt och lagt till produkter som ska matcha dina förväntningar.
Tack för ditt bemötande och tålamod, vi se fram emot att förbättra din kundupplevelsen på hitta.se, allt gott Teamet på hitta.se 💙

Valutata 1 stelle su 5

Till alla nystart företag eller gamla…

Till alla nystart företag eller gamla företag akta er för hitta.se dom blåser er bara.
Inga alls resultat av att bli annonserad hos dom och kostar jättemycket.
Blev kontakta av en försäljare förra året där jag tecknade avtal hos dem i telefonen sa försäljaren att han skulle ringa innan året var slut och se om jag ville vara kvar med dem eller avsluta annonseringen hos dem jag blev aldrig uppringd. Så jag ringer upp för att avsluta mitt abonnemang så säger dom att jag har skrivit på ett löpande avtal fast jag har inte skrivit på ett löpande avtal jag har skriver skrivit på ett vanlig ett avtal för tolv månader.

13 agosto 2024

Ahmed.
Tack för din feedback, självklart ska vi hjälpa dig med detta. Jag skickar efter en förfrågan med dina kontaktuppgifter så att vi kan hjälpa dig vidare med att gå igenom avtalet som ska vara signerat, vad som har sagts och hjälpa dig att gå igenom villkoren.

Valutata 1 stelle su 5

Försöka att avsluta abonnemang...

Jag ville avsluta mitt abonnemang hos Hitta.se och skickade därför ett e-postmeddelande till dem för att säga upp tjänsten. Inledningsvis informerades jag om att uppsägning var tvungen att ske via telefon. När jag däremot påpekade att jag ingått avtalet digitalt och att jag enligt lag har rätt att säga upp ett abonnemang på samma sätt som det tecknades, meddelade de att en agent skulle kontakta mig per telefon följande dag. Trots detta gick två veckor utan att jag mottog något samtal eller någon form av kommunikation från deras sida. Jag följde upp genom att skicka ytterligare ett e-postmeddelande där jag uttryckte mitt önskemål om en uppdatering och påpekade att jag helst inte ville behöva involvera mina jurister. Först då mottog jag en bekräftelse på att abonnemanget hade avslutats.

Jag finner det mycket anmärkningsvärt och oprofessionellt att företaget först felinformerar kunder genom att hävda att uppsägning endast kan ske via telefon, vilket strider mot lagen. Vidare är det oacceptabelt att lova en återkoppling som sedan uteblir, samt att jag behövde hota med juridisk åtgärd för att få det jag har rätt till enligt lag. Jag vill dock framhålla att den sista personen jag hade kontakt med, Frida, var mycket trevlig och hjälpsam. Trots detta skulle jag starkt avråda från att ha någon affärsrelation med företaget som helhet.

9 agosto 2024

Risposta di Hitta.se

Martin. Tack för din feedback, självklart ska vi hjälpa dig med detta. Jag skickar efter en förfrågan med dina kontaktuppgifter så att vi kan hjälpa dig vidare i utredningen om uppsägningen.

Valutata 1 stelle su 5

"Hitta.se" vet inte skillnad äga & vara skriven på en adress

Hej -Jag äger en tomt & stuga som jag hyr ut till
tyvärr en kriminell person har jag upptäckt.
Nu har "Hitta,se" på eget bevåg satt upp honom som ensam ägare till både tomt och hus med värdering av hela fastigheten som om han kunde sälja den .
Varför är det så svårt för "hitta.se " att gå till fastighetsregistret och kolla rättmätiga ägare ?
En stjärna är för mycket !!!

8 agosto 2024

Gutta.
Tack för din feedback, önskar du göra adressändringar kan du kontakta vår kundservice för att få personlig hjälp inom 24 timmar med ditt ärende.

Valutata 1 stelle su 5

Lurendrejeri och totalt nedringd.

Har haft en testperiod för företaget som skulle haft en månads uppsägningstid. Blev istället debiterad ett helt år då jag skulle säga upp det efter testperioden.

5 agosto 2024

Felix.
Tack för din feedback, självklart ska vi hjälpa dig med detta. Jag skickar efter en förfrågan med dina kontaktuppgifter så att vi kan hjälpa dig vidare i utredningen om uppsägning av din testperiod.

Valutata 1 stelle su 5

Ljuger till sig förlängningar år efter år

Mina föräldrar har i sitt företag försökt säga upp annonsen ett antal gånger. Två år irad har säljare ringt upp och sagt att uppsägning inte inkommit i tid och att dom behöver betala årets faktura och att det sedan är slut. Givervis är inte detta något som företaget ett år senare accepterar utan även i år ringer de och lurar till sig en förlängning.
Idag (ytterligare ett år senare) säger säljaren att det stämmer att han sagt upp avtalet men i och med att han betalar fakturan för förra året så har han tecknat sig för ett nytt avtal och då gäller inte den tidigare uppsägningen
Ett fruktansvärt oseriöst företag! Jag har flertalet tillfällen krävt en skriftlig uppsägning utan att få något mer än "vi har noterat er uppsägning till nästa år". Vad dom inte verkar förstå är att dom lurat mina föräldrar i deras företag på det sättet i 3 år. Det skamligt att ett företag som hitta.se inte ens kan skicka en ordenlig bekräftelse på uppsägningen. Men åh andra sidan är man ett bluffföretag som måste lura sina kunder för att stanna så kanske man inte vågar bekräfta att det är uppsagt.

För att spara er tid det gäller kund 16644.

3 luglio 2024

Hej Pernilla.
Tack för trevligt samtal och för att du tog dig tiden att låta oss utreda den situation du beskrev i omdömet.
Jag är tacksam att vi kunde komma fram till lösning. Vi ber om ursäkt för det du upplever har skett och hoppas ni som vi blickar framåt.
Allt gott, Teamet på hitta.se 💙️

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più