Hiscox Nederland Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Snel, eenvoudig en betaalbaar beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen online geregeld. Ik weet niet hoe claims worden afgehandeld en hoop dat nooit te hoeven ervaren, maar vandaar geen 5e... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Eigenlijk een beetje verbaasd over hoe snel er gereageerd wordt, hoe behulpzaam men is om een wijziging door te voeren en hoe snel deze is doorgevoerd. Leggen de lat voor klantenservice erg hoog.

Valutata 5 stelle su 5

Het systeem wilde even niet, dus ik kon zelf geen aanpassingen doen. Zonder aarzelen heeft een medewerker alles uit handen genomen en geregeld. Bovendien op een (normale) zeer vriendelijk manier! Los... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4. Compagnia assicurativa
  5. Azienda di assicurazioni per gioielli e orologi
  6. Azienda di assicurazioni per la responabilità legale

Scritti dall'azienda

Waar het leven soms onzeker is, brengt Hiscox een stukje zekerheid terug. Als toonaangevend verzekeraar verzekeren wij zowel particulieren als ondernemers op maat. We verzekeren risico’s die te complex of te ongebruikelijk zijn voor andere verzekeraars - zoals kunst, uw tweede huis, cyberrisico of uw beroepsaansprakelijkheid. We onderscheiden ons dankzij onze wereldwijde ervaring, gekoppeld aan onze lokale expertise over de Nederlandse markt.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

30 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

30 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vriendelijk en snel

Leggen de lat voor klantenservice erg hoog.

21 agosto 2026

Snel, attent en flexibel

Snel, attent en flexibele communicatie en dienstverlening.

4 agosto 2026

Risposta di Hiscox Nederland

Bedankt voor je mooie review. Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen!

Het Hiscox Team

Heel goed!

Los daarvan levert Hiscox goede producten met vooral duidelijkheid en een goede premie.

3 agosto 2026

Risposta di Hiscox Nederland

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat onze collega je zo goed heeft kunnen helpen. Juist op dat soort momenten vinden we het belangrijk om snel te schakelen en onze klanten zoveel mogelijk werk uit handen te nemen.

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We staan ook in de toekomst graag voor je klaar.

Het Hiscox Team

Valutata 5 stelle su 5

Swift and concise replies.

Swift and concise replies.
Very good service

30 luglio 2026

Risposta di Hiscox Nederland

Thank you for your kind review. If there's ever anything we can help you with in the future, we'll be happy to assist.

Kind regards,
The Hiscox Team

Valutata 5 stelle su 5

Excellent service and clear advice for my business insurance

I had an excellent experience with Hiscox. I wanted to make sure I chose the right insurance coverage for my business, and Leon was extremely helpful throughout the entire process. He responded quickly, explained everything clearly, and took the time to make sure the policy matched my business activities.

30 luglio 2026

Risposta di Hiscox Nederland

Thank you for your wonderful review! We're delighted to hear that you had such a positive experience and that Leon was able to support you throughout the process.

We truly appreciate you taking the time to share your experience and your kind words about Leon. If you ever have any questions in the future, we're always here to help.

Kind regards,
The Hiscox Team

Valutata 4 stelle su 5

klanteservice was goed alleen geen…

klanteservice was goed alleen geen bevestiginsmail gehad van de polis

16 luglio 2026

Risposta di Hiscox Nederland

Bedankt voor je feedback!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice. We begrijpen dat het vervelend is dat je geen bevestigingsmail van je polis hebt ontvangen.

Wil je dit graag alsnog ontvangen? Stuur ons dan een e-mail naar Hiscox.complaints@hiscox.nl met je polisnummer, dan kijken we dit voor je na.

Snel terug reageren

Ik heb ze nooit nodig gehad, maar altijd snel reacties bij vragen.

1 luglio 2026

Risposta di Hiscox Nederland

Bedankt voor je positieve beoordeling!

Fijn om te horen dat je altijd snel antwoord krijgt op je vragen. En natuurlijk hopen we dat je ons ook in de toekomst niet nodig hebt – maar mocht dat toch zo zijn, dan staan we voor je klaar!

Prima

Snel, zakelijk, correct met goede prijzen

5 luglio 2026

Risposta di Hiscox Nederland

Bedankt voor je mooie compliment! Geweldig om te horen dat je onze service als snel, zakelijk en correct ervaart – en dat je tevreden bent met onze prijzen. Daar worden we blij van!

Mocht je in de toekomst vragen hebben, dan staan we graag voor je klaar.

Goede service!

11 giugno 2026

Risposta di Hiscox Nederland

Dank voor je mooie review! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we voor je klaar.

Simple and Transparent

Simple, easy to search and price insurance need online. Transparent & comprehensive policy terms.

4 giugno 2026

Risposta di Hiscox Nederland

Thank you for your wonderful review!

We're delighted to hear that you found our online process simple and easy, and that our policy terms were transparent and comprehensive. That's exactly what we aim for!

Should you have any questions in the future, we're always happy to help.

Have a great day!

– The Hiscox Team

Valutata 5 stelle su 5

Snelle reactie op mijn vraag.

Snelle reactie op mijn vraag.
Direct aanpassing van de polis n.a.v veranderende inkomsten. Binnen 5 minuten. Nieuwe polis in mijn inbox

2 giugno 2026

Risposta di Hiscox Nederland

Bedankt voor je fijne review!

Wat geweldig om te horen dat je vraag snel beantwoord werd en dat je polis binnen 5 minuten aangepast in je inbox lag. Daar doen we het voor!

Mocht je in de toekomst weer vragen hebben of iets willen wijzigen, dan staan we graag weer voor je klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Snel geholpen en duidelijk advies

18 maggio 2026

Risposta di Hiscox Nederland

Bedankt voor je positieve beoordeling! Mocht je in de toekomst vragen hebben, dan staan we graag weer voor je klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Het proces liep soepel en snel

Het proces liep soepel en snel. Toen ik een vraag had, werd ik telefonisch supernetjes te woord gestaan.

Kortom, ik ben goed geholpen. Ik had binnen tien minuten mijn polis te pakken en ben dus eigenlijk erg gelukkig.

12 maggio 2026

Risposta di Hiscox Nederland

Bedankt voor je fantastische review!
Super fijn om te horen dat het proces zo soepel en snel verliep en dat je binnen tien minuten je polis had geregeld. Ook je compliment over de telefonische hulp waarderen we enorm… dat geven we zeker door aan het team!

Goede uitleg

Goede uitleg, begrip voor omstandigheden en vragen van mijn kant. Opvolging per mail vrij direct en compleet

11 maggio 2026

Risposta di Hiscox Nederland

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je goede uitleg hebt gekregen en dat we begrip konden tonen voor jouw situatie en vragen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we weer voor je klaar.

Valutata 4 stelle su 5

Snel, eenvoudig en betaalbaar online geregeld.

Snel, eenvoudig en betaalbaar beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen online geregeld. Ik weet niet hoe claims worden afgehandeld en hoop dat nooit te hoeven ervaren, maar vandaar geen 5e ster.

28 aprile 2026

Risposta di Hiscox Nederland

Bedankt voor je fijne review,

Goed om te horen dat je snel en eenvoudig je verzekeringen hebt kunnen regelen. We begrijpen dat je hoopt nooit een claim te hoeven indienen – dat hopen wij natuurlijk ook voor je!

Mocht het ooit toch nodig zijn, dan willen we je graag geruststellen: bij Hiscox hanteren we een unieke claimmentaliteit. We gaan niet eerst uitgebreid op zoek naar schuldigen of eisen stapels bewijsmateriaal. In plaats daarvan richten we ons direct op het vinden van oplossingen en het ondersteunen van onze klanten. Wij zien een claim niet als een einde, maar als een nieuw begin.

Meer weten over onze aanpak? Kijk gerust op: hiscox.nl/de-unieke-claimsmentaliteit-van-hiscox

Fijn dat je voor Hiscox hebt gekozen!

Mooie dag!

Valutata 5 stelle su 5

Binnen 10 minuten was de verzekering…

Binnen 10 minuten was de verzekering geregeld samen met een super vriendelijke medewerker van Hiscox.
Alle documenten zoals de polis direct in de mail.
Kon niet beter!

18 aprile 2026

Risposta di Hiscox Nederland

Bedankt voor je geweldige review, Berend!

Wat fijn om te horen dat je zo snel verzekerd was én dat onze medewerker je zo goed heeft geholpen. Je compliment over de vriendelijke service geven we graag door aan het team!

Mocht je in de toekomst vragen hebben, dan staan we weer voor je klaar.

Goed en snel advies!

15 aprile 2026

Risposta di Hiscox Nederland

Dank je wel voor je mooie review! Als je nog vragen hebt, dan weet je ons te vinden. Fijne dag!
- Het Hiscox Team

Duidelijk en snel

Heel duidelijke website, alles begrijpbaar te lezen.

9 aprile 2026

Risposta di Hiscox Nederland

Bedankt voor je mooie review! Mocht je in de toekomst vragen hebben, dan helpen we je graag verder.

- Het Hiscox Team

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più