3,3

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Mye er negativt, men rentebetingelsene er unike

Kundeservice svarer ofte ikke på henvendelser, nettbanken har begrensninger, og det varsles ikke om fakturaer som kommer til forfall. Hadde det ikke vært for de gode rentebetingelsene, som også inkluderer regningskontoen, ville jeg bytta bank.

27 febbraio 2026

Sjeldent god opplevelse fra bank bransjen!

Sjeldent god opplevelse fra bank bransjen! Effektivt, personlig, fornuftig, lettvint, proffesjonelt, glimt i øyet, konkurransedyktig. Minner litt om tidlige dager av Sbanken. (denne anmeldelsen er også lagt inn på Bytt.no, da den er mer relevant for Bank)

9 dicembre 2025

Dette gjelder Himla meglertjenester

Dette gjelder Himla meglertjenester. Sier meg enig i han som skrev om dem at hadde han kunnet gi 0 stjerner så ville han gjort det. Mange gode løfter, men helt utrolig dårlig oppfølging. Det var ingenting som gikk etter planen. Jeg måtte purre på for å få takstmann, fotograf, annonsen ut i media. Alt gikk veldig tregt. Det var flere feil i annonsen på grunn av at det var hastverksarbeid. Feilene ble ikke rettet opp. Det var en grusom opplevelse som endte med at jeg trakk meg fra hele boligsalget. Jeg fikk litt rabatt, halv pris på meglerhonorar. Men tatt i betraktning av jobben han gjorde, var det helt klart for mye. Anbelingen er å styre unna Himla meglertjenester.

7 maggio 2024

Hadde jeg kunnet gi null stjerner

Hadde jeg kunnet gi null stjerner, hadde jeg gjort det. Dette gjelder himla sine eiendomsmegler tjenester. Utrolig dårlig service, dårlig kundeoppfølging, vanskelig å få tak i. Brukte ekstremt lang tid på oppgjøret. Det meste var rett og slett negativt.

5 agosto 2024

Nesten som gamle Skandiabanken!

Veldig fornøyd med Himla! En "all-inclusive" dagligbank med gebyrfrie tjenester. Minner meg litt om gode gamle Skandiabanken, før de skiftet navn til Sbanken og ble kjøpt opp av DNB. Kundeservice er alltid hyggelige og tilgjengelige.

8 marzo 2024

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito