Købte en IP54 charge box til 3 faser - den fungerer rigtig godt og kan reducere ladestrøm hvis din installation ikke klarer 16A, meget nyttigt til ældre sommerhuse som typisk ikke har mulighed for 16A... Leggi di più

Jeg købte en HighCharge Type 2 ladeboks ip54 ladeboks. Rigtig tydelig beskrivelse på hjemmesiden i forhold til ip54, og leveringen gik perfekt. Jeg har nu brugt den 2 gange, og den er super nem at b... Leggi di più

Købte en app styret elbil lader til kraftstik. Den virker rigtig godt, nem programmering af ladetider m.m. via Tuya app. Indtil videre har vi ladet +700 kWh uden problemer. Nem og billig løsning h... Leggi di più

Super god betjening hos Highcharge var ude og prøve et demo løbehjul før vi købte. lækket stort løbehjul som kan det der beskrives alt spiller som det skal + de var de billigste på markedet med det x9... Leggi di più

1. Negozio di forniture elettriche
  2. Negozio di elettronica

Hos Highcharge sælger vi forskellige typer EV ladere, batterier, el løbehjul og der kommer kun mere til med tiden. Vi sætter den gode service i højsæde. Søgeord: Ev lader evcharger ev charger Electric scooter El-Løbehjul løbehjul el løbehjul fugepistol mørtelfugepistol mørtel fugepistol batterier

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Kom til at bestille og få leveret for kort kabel, og det var helt uproblematisk at få byttet til det rigtige. God service, fint produkt.

20 ottobre 2024

Vildledende annonce

I annoncerer med 6 stk røgalarmer, som jeg bestiller. Jeg modtager blot 1 stk. Det var en meget vildledende annonce.

5 dicembre 2024
Logo di Highcharge ApS

Risposta di Highcharge ApS

Hej Su(Sanne)

Det er selvfølgelig træls hvis du regner med at modtage en pakke med 6 stk. røgalarmer til kun 249kr.

Men der står intet sted i vores annonce at du får andet end 1 stk., hvilket der også står når du trykker bestil.

Der er ganske rigtigt afbilledet et billede der viser at der er mulighed for at linke dem sammen, men ikke et sted står der at du får mere end 1 stk. røg alarm.
Dette er en professionel rødalarm, med et batteri med 10 års levetid.

Forstår ikke at du ikke har kontaktet os, inden du vælger at give en stjerne, omkring en annonce som du har misforstået.

Mvh
Highcharge

Generelt en god oplevelse

Generelt en god oplevelse, men manglede lidt mere info på hjemmesiden omkring produktet.
Skrev til dem, og fik hurtigt svar retur.
Varen kom som aftalt, og virker som den skal uden problemer.

1 agosto 2024

Fin service

Fin service, STOR tålmodighed med mine mange spørgsmål, der blev besvaret både på mail og telefonisk.

1 agosto 2024