Så roliga spel - ah nog gjort alla utom ev två-tre stycken. Perfekt för våra familjekvällar. Den yngsta var nog 13-14 år när vi började spela dessa tillsammans för att han också skulle kunna känna sig... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Läste författarmordet sist och det var så välgjort. Jag verkligen älskar när varje detalj går ihop och hur dem redovisas i slutet. Inga lösa trådar. Ni är bäst på mordgåtor i just den bemärkelsen. Att... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Era kryssmord gillade jag, förmodligen för att jag kunde lösa dom. Just nu irriterar jag mig på att damen tagit med sig en raket till det ljudisolerade garaget där hundarna skyddas från just rakete... Leggi di più
L'azienda ha risposto
"Författarens egna öde" var ytterligare en rolig och engagerande kvalitetsmordgåta från HR. Vårt utredningsteam hamnade på en bokmässa, där fallet utmanade vår samarbets- och analysering förmåga till... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Beställ hem en autentisk mordgåta att lösa med vänner och familj. Spännande sällskapsspel som passar alla som älskar att klura!
Södra Allégatan 16, 41301, Göteborg, Svezia
Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Spoilervarning! Jag tyckte Mannen på åkern var väldigt rolig, tyvärr uppfattar jag matten i rånet som bristfällig. Om man rånar sig själv(eller i detta fall sitt eget företag) på 60000 och får 60000 i försäkring har man knappast gått plus 120000 netto. Snarare kan man tänka att försäkringspengarna gör upp för de förlorade pengarna som Urban annars hade haft tillgång till i kassan.

Risposta di Hidden Reality
Det beställda levererades snabbt och bra info.
Och helt fantastiska grejer, så kul o så spännande

Risposta di Hidden Reality
Snabb leverans och ett roligt utmanande spel som inte var helt likt de andra mordgåtorna

Risposta di Hidden Reality
Vi spelade 5 personer och tyckte det var otroligt roligt och spännande. Man levde verkligen in sig i det. Vi spelade mannen på åkern. Mycket bra!

Risposta di Hidden Reality
Mannen på åkern blev en hit här hemma med familjen. Vi lyckades pricka in i princip allt och jag har redan samma kväll beställt ytterligare ett spel. Det här ser vi fram emot, en kväll till med massa spekulationer.

Risposta di Hidden Reality
Spännande aktivitet för familjen, arb.kamrater på AW eller på tjejmiddagen.

Risposta di Hidden Reality
Genuint roligt och den bästa typen av sällskapsspel om man är intresserad av mordgåtor!
Ser att vissa tycker att det tar för lång tid, medans vi tycker tvärtom! Hade gärna suttit i mer än 2-4 timmar. Beror nog mer på intresse eller huruvida man är dålig förlorare/otålig eller ej 😄
Väldigt roliga spel med många små gömda bevis och saker man får vara uppmärksam på. Tyckte kanske att 'det sista tolvslaget' var lite för mycket handhållning, men der var å andra sidan kategoriserat som enkelt. Kanske kan man ha en eller två kuvert med hintar för de som tycker det är svårt och så andra kan köra på utan den hjälpen om man vill. 'Mannen på åkern' var det första spelet jag körde med hela min familj en julafton. Superkul när man ska dela upp arbetet och komma överrens om var man ska börja osv.
Älskar dessa mordgåtor. Hoppas innerligt att de inte förenklas mer för personer som vill bli servade istället för att faktiskt lösa fallen själva 😊
Rekommenderar dessa ofta till andra. Även här och nu!

Risposta di Hidden Reality
Extremt välgjorda mordgåtor. Spännande, kluriga och så roliga att genomföra!

Risposta di Hidden Reality
Jätteroligt att lösa tillsammans med vänner

Risposta di Hidden Reality
Väl genomtänkta mordgåtor med både fysiska och digitala bevis och ledtrådar.
Bra med olika svårighetsgrader, se till att titta efter dem och börja med lätta för att få igång tänket.
Vi blev beroende direkt, och träffas några gånger per år för att lösa mord ihop! Har inte klarat alla vi kört, men inte långt ifrån!

Risposta di Hidden Reality
Der var riktigt kul och lätt att komma igång. Roliga detaljer och snyggt gjort (lite stavfel här o där). Har beställt 2 till nu. Vi gjorde Det sista tolvslaget. Rekommenderas.

Risposta di Hidden Reality
Ett otroligt roligt sätt att umgås på. Highway 57 och hotellmordet är hittills stora favoriter. Kul att ge i present också!

Risposta di Hidden Reality
Roliga spel - utmanande och svåra. Gett bort som presenter. Hoppas få vara med och spela på några av dem som vi gett bort som presenter. ;)

Risposta di Hidden Reality
Otroligt välgjorda! Verkligen snyggt och proffsigt utfört. Haft SÅ roligt med att "leka detektiv".

Risposta di Hidden Reality
Super roligt! Vi var två personer 11 o 14 och klarade det på under 2h super roligt att göra och vi kommer absolut köra igen !!

Risposta di Hidden Reality
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.