Valutata 5 stelle su 5

Älskar allt jag hittills har testat. Produkter som håller hela dagen och som räcker länge. Fin hemsida med jättefin marknadsföring. Bra pris på produkterna men jag älskar när de är på rea. 😁

Valutata 5 stelle su 5

Har följt Wilma Holmqvist länge och blev nyfiken på att testa hennes produkter även om jag inte sminkar mig speciellt mycket men det blev ändring på det efter första beställningen! Har köpt mascar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Otroligt snabb leverans. Jag kommer garanterat fortsätta handla från Hickap för deras extremt professionella, samt goda service. Är förevigt hjärtligt tacksam då de hjälpte mig efter att min första... Leggi di più

4,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Älskar allt jag hittills har testat

5 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ett helt uselt företag

Ett helt uselt företag, jag har varit i kontakt med kundtjänst angående mitt paket så varor skadas och läkts ut men jag får som återkoppling att det är mitt fel och inte fraktbolaget/ dåligt paketerat helt löst i en kartong. Helt uselt företag.

5 marzo 2026

Rekommenderar flertalet produkter!

Har både penslar, bronzer-, contourstick och sticket som ska kunna fixera glans/olja i ansiktet. Är väldigt nöjd med samtliga produkter, dock tycker jag sistnämnda sticket kanske inte är riktigt vad jag förväntade mig, upplever inte riktigt att det mattar ner jättemycket när jag använder det över smink. Kan vara så att det fungerar bättre under smink men det har jag inte hunnit prova ännu. Borstarna känns rejäla och hållbara!

12 gennaio 2026

Bra men överprisat

Bra service, snabb frakt, smidigt och bekvämt. Nöjd med produkterna över lag men upplever att produkterna är obefogat dyra. Gäller att passa på när det är erbjudande

2 gennaio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Wonderful quality and great value for money

Wonderful quality and great value for money. The only negative I have to write is that last time I ordered the products were out of stock (despite being sold as in stock according to website). This meant I had to wait over a month from placing my order until my order finally was shipped out! Had I known about this beforehand I never would've placed that order - at least not for those particular products (the eyeshadow palett, the classic set of eyeshadow brushes and a oilserum). Despite this mishap I do really enjoy the brand and they usually ship incredibly fast, which is why I'm still willing to give it another try ordering from them.

14 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Dåligt kundbemötande

Fick sminkborstar i julklapp, två av sminkborstarna har börjat tappa hårstrån. Hörde av mig till kundtjänsten. Fick noll hjälp, inga nya borstar. Kundtjänsten menade att det var mitt fel att borstarna tappat hår. Har använt caias sminkborstar dom har aldrig tappat hår. Så tror inte det är mig det är fel på.

18 ottobre 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più