Valutata 5 stelle su 5

Mijn pakket was kwijt geraakt bij DHL en ze hebben na enkele dagen direct een nieuw exemplaar toegestuurd, topservice!

Valutata 2 stelle su 5

Op zich een prima fietsenwinkel met goede vakmensen. Maar mijn hemel, de prijzen voor simpele reparaties.. Mijn fiets had een nieuw voorspatbord, spatbordbeugel achter en de ketting moet aangespannen... Leggi di più

3,1

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 2 stelle su 5

Net een voorband laten plakken bij…

Net een voorband laten plakken bij Sloterdijk Amsterdam. Prima service dat ze het direct zelfs op zondag deden maarrr… € 22.00 is echt te gek voor woorden! Normaal ca. 10-15,00 de normale prijs werd me gezegd …. Bizar

5 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Veel te lange wachttijd..

Waarom ik een 1 invul is niet omdat ik zo onvriendelijk werd te woord gestaan!!
Nee dat was juist top
Neehh het is het feit .. je hebt problemen met een elektrische fiets… maar ik kan pas in december!!!! me fiets brengen!!!
Sorry hoor hier zakt mijn broek van af!!

2 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Andermaal service is echt belabberd

Andermaal service is echt belabberd. In 10 jaar 4 nieuwe fietsen gekocht. mijn nieuwe fiets had binnen 2 dagen al een lekke band, reperatie kon niet want te druk ik moest 10 dagen wachten. Vandaag maar met moeite geholpen omdat de schroef van mijn voorlamp helemaal vast geroest zit. lamp weer monteren of even 3 nieuwe batterijen erin is te veel moeite. Ze verhuren liever fietsen aan toeristen dan hun (vaste) klanten te helpen.

28 agosto 2025

Zadeldekje speelt verstoppertje

Een zadeldekje besteld. Levering ging niet helemaal zoals gepland. Bleef steken bij de postbezorger. Maar contact met verkoper was perfect! Ze deden net even dat stapje extra en ik voelde me gehoord en gezien als klant! Met als resultaat dat het dekje alsnog werd bezorgd. Erg vriendelijke verkoper en ik zou er zo weer bestellen!

26 giugno 2025

Don’t trust the employees

I left my bike in the shop already for 3-4 weeks. They said it needs a new motor but every time I called they don’t know if it was ordered at Veloretti or not. They ask same informations every time I call and nothing happens. My bike is still there

23 maggio 2025

Goede ervaring

Ik kom hier al jaren. Gisteren had ik een heel goede ervaring.
1. Er werd gebeld met mij om te overleggen.
2. Mijn fiets was een stuk eerder klaar dan ik dacht.
3. Bleek er nog extra te zijn gedaan! Ketting bijgesteld, alles weer goed doorgesmeerd, afgesteld en banden opgepompt. Zonder extra kosten!

16 aprile 2025
Valutata 2 stelle su 5

Op zich een prima fietsenwinkel met…

Op zich een prima fietsenwinkel met goede vakmensen. Maar mijn hemel, de
prijzen voor simpele reparaties.. Mijn fiets had een nieuw voorspatbord, spatbordbeugel achter en de ketting moet aangespannen en geolied worden: 135 EUR! Materiaalkosten: minder dan 30 EUR. Mij maak je niet wijs dat je langer dan 30 minuten nodig hebt om dit te fixen. Heb uiteindelijk alleen het materiaal besteld, want “we hebben vaste prijzen”. Buitenproportioneel.

8 marzo 2025
Valutata 4 stelle su 5

Nieuwe binnen en buitenland fiets

Ik had een lekke band. Monteur zei dat ik nieuwe buiten and nodig had. Ik had haast en moest naar mijn werk. Hij zou het voor elkaar maken binnen 1.5 uur. Dat was oke. Maar het koste wel 71 euro . Nieuwe binnen en buitenland. Echt belachelijk duur. Ik voelde me achteraf belazerd . Kom er nooit meer

21 febbraio 2025

Slechte klantenservice

Laatst heb ik een fietsslot gekocht in de winkel op Amsterdam Centraal. Helaas bleek het slot, ondanks een vrij hoge prijs (€41), geen ART2-keurmerk of hoger te hebben, wat betekent dat het door een verzekeringsmaatschappij niet wordt goedgekeurd als veilig tegen diefstal. Dat het een onveilig en niet te verzekeren slot was, kreeg ik helaas niet als info bij aankoop.-> wat nogthans wel belangrijk is te vermelden. Zeker als er geen bedenktermijn is op de aankoop.

Ik nam 1 dag na aankoop contact op met de klantenservice met de vraag het slot te retourneren, aangezien het niet verzekerd kan worden tegen diefstal zo. Helaas werd mij verteld dat dit niet mogelijk was, omdat de bedenktermijn van 14 dagen alleen geldt voor online aankopen... De enige optie die werd aangeboden, was het slot om te ruilen voor een duurder slot, maar uiteraard ga ik niet nog meer geld uit geven aan sloten zonder art2 keurmerk... Daarnaast stond hetzelfde slot 30 procent goedkoper bij de meeste andere aanbieders. Zelfs ART2 goedgekeurde sloten kon je bij andere aanbieders goedkoper vinden ... Dus was dit niet bepaald een geschikte oplossing.

Om tot een win-win compromis te komen stelde ik voor het slot te houden als reserveslot, maar of ze eventueel de prijs kunnen matchen met de andere aanbieders (30 procent goedkoper). Op die manier behaald de winkel nog steeds zijn winst in de verkoop, en wordt er toch wat tegemoet gekomen in de klantenservice...
Helaas bleek de laagste prijsgarantie die de winkel biedt alleen van toepassing op fietsen en niet op accessoires zoals een fietsslot en besloten ze ook hier mij niet in tegemoet te komen. Dit voelde voor mij als een gemiste kans om toch met een tevreden klant te eindigen.

Ik heb begrip voor bedrijfsregels, maar de klantenservice is heel teleurstellend. Een verschil van 30% in prijs is enorm en voelt een beetje aan als oplichting.... Jammer, want door een iets betere service of het sluiten van een winwin compromis hadden jullie een tevreden klant kunnen behouden.

30 settembre 2024
Valutata 2 stelle su 5

2 jaar geleden mooie stadfiest van…

2 jaar geleden mooie stadfiest van Gazelle gekocht. Toen al was de service en vriendleijkheid zo-zo. Ik dacht toen dat ze het gewoon te druk hadden. Nu is mijn stuur instabiel en daardoor kan ik niet meer op mijn nieuwe fiets rijden. Gemaild en gebeld maar van behulpzaamheid en meedenken geen sprake. Ik moest maar gewoon "even" langskomen met de fiets (>8 KM lopend met de fiest aan mijn hand?) meer kan hij niet doen, ik had toch zelf geen extra verzekering afgenomen?

26 giugno 2023
Valutata 4 stelle su 5

Customer service team genuinely helpful

I had a customer experience in the store that wasn't so great but the company's customer service team resolved the issue quickly, so overall I would say that the company brand stood behind its values of good service.

18 febbraio 2021
Valutata 5 stelle su 5

De communicatie verliep wat wollig

De communicatie verliep wat wollig. Product op voorraad besteld, lag op tijd netjes klaar, maar wel nog een mail ontvangen dat het tot tien dagen kon duren en later een SMS dat mijn fiets klaar was.
Ook bij afhalen was dit nog wat nieuw voor de medewerker dat ik iets kan afhalen dat al betaald was.
Aardige mensen in winkel, is meer dat ze pas de webshop erbij doen.

21 gennaio 2020
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più