Absoluut niet aan te raden!
Wat een waardeloze ervaring. Op de website wordt een levertijd van 1–5 dagen beloofd. Mijn bestelling heeft uiteindelijk 7 WEKEN geduurd. Dit is geen kleine vertraging meer, dit is gewoon onaanvaardbaar. Na herhaaldelijk contact met de eigenaar Mari kreeg ik telkens een ander verhaal. Eerst werd de levertijd per mail nog bevestigd. Toen ik later telefonisch contact had, kreeg ik te horen dat die mail gewoon een standaard conceptmail “knip-en-plak” was. Vervolgens was de transporteur twee weken met vakantie, daarna was mijn pakket zogezegd verloren gegaan. Een pakket van 3 meter dat zomaar “verloren” gaat? En uiteindelijk kwam de bestelling na 7 weken ook nog onvolledig aan. De communicatie en opvolging zijn ronduit ondermaats. Je moet zelf voortdurend achter je bestelling aanzitten en krijgt ondertussen vooral excuses in plaats van oplossingen. Ik heb zelfs om een compensatie gevraagd voor deze ellendige service. Ook daar kwam niets van. Gelukkige heb ik ook nog Cortenstaal bijandere leveranciers besteld. Bij Wovar, Mysteel en Compleetgroen verliep alles wél snel, correct en zonder gedoe. 7 weken wachten op een bestelling waarvoor 1–5 dagen wordt beloofd, om ze vervolgens ook nog onvolledig te ontvangen: dit kan gewoon niet. Een bedrijf kan altijd vertraging oplopen, maar de manier waarop hiermee wordt omgegaan maakt het verschil. Hier schiet zowel de communicatie als de opvolging zwaar tekort. Mijn advies: bestel ergens anders en bespaar jezelf een hoop frustratie.

Risposta di hettuinstel.nl