Deze week heb ik online twee prachtige Surkana truitjes gekocht bij Het Lam. De truitjes zijn zowel ‘netjes’ als casual te dragen. De kwaliteit is mooi, goede afwerking. Over Het Lam: bestellen is gem... Leggi di più
Prachtige kleding. Vriendelijke eigenaar. Helaas paste niet alles wat ik in uitverkoop kocht. Gelukkig soepel terugzend beleid. Uiteraard voor eigen rekening (naar Sneek rijden zou een stuk meer koste... Leggi di più
Ik ben een trouwe klant bij deze winkel met originele kleding van goede kwaliteit. Mijn online aankoop van een afgeprijsd artikel paste niet. Ik heb het artikel teruggebracht en kreeg zonder probleme... Leggi di più
Ik bestel toevallig vaak in het weekend en moet dan natuurlijk wel even wachten tot afhandeling maar dat gebeurt ook altijd prompt en wordt direct verzonden. Altíjd prachtige artikelen!
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
HOMEPAGE - Het Lam | Sneek
Singel 16, 8601 AJ, Sneek, Paesi Bassi
- 0515-423958
- info@hetlamsneek.nl
- hetlamsneek.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Ik ben vaste klant
Meerdere malen hier vesten gekocht! Wat een leuk winkel ! De bestellingen via post verliepen snel en soepel!
Tevreden klant.Artikel is goed verpakt verzonden en is…
Artikel is goed verpakt verzonden en is door PostNL met enige vertraging afgeleverd. Ik hoefde niet hiervoor thuis te blijven want het is een brievenbus bestelling. Het artikel functioneert goed, dank voor goede zorg
Zeer snel gereageerd op mijn vragen om…
Zeer snel gereageerd op mijn vragen om nadere informatie omtrent Spaanse maten, waarna ik product heb besteld en zeer snel heb ontvangen.
Snel en vriendelijk
Snelle levering, product zoals verwacht en met vriendelijk persoonlijk briefje erbij. Top!
Snelle levering en product voldeed aan…
Snelle levering en product voldeed aan de verwachting
Ik heb verschillende keren iets bij Het…
Ik heb verschillende keren iets bij Het Lam gekocht. Elke keer accuraat behandeld en geleverd.
Snelle afhandeling en niet…
Snelle afhandeling en niet onbelangrijk: er staat op de website bij alle kleding de opgemeten maat vermeld.
Super handig.
Mooie blouse
De eigenaresse Edith heeft mij vriendelijk te woord gestaan omdat ik twijfelde over de maat. Inmiddels heb ik de blouse van Bariloche thuis en ben er zeer tevreden over. Een goede aankoop.
Goede ervaring
Eerst even gebeld, om duidelijk te krijgen om wat voor soort stof het ging. Daarna besloten om te bestellen. Volgende dag keurig geleverd! Ook nog een kruk handgeschreven briefje erbij. Als ik ooit in de buurt van Sneek ben, ga ik de winkel zeker bezoeken
vind het vervelend dat je geen…
vind het vervelend dat je geen bevestigingsmail krijgt n.a.v. je bestelling. ik heb mijn bestelling retour gestuurd en via mail gemeld. werd ook niet op gereageerd. bestelling via post nl opgestuurd deze is binnen via de track en trace gecontroleerd. weer niets gehoord. wacht nu op de terugbetaling van de retourzending

Risposta di Het Lam
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.