Hesselholm har nogle helt unikke og fantastisk smukke plankeborde. Vi ringede først, da vi skulle ud på en længere køretur, hvis vi skulle se bordene. Allerede i telefonen var det en meget imød... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Efter at have søgt efter et rigtigt plankebord i længere tid, lyttede vi til anbefalingerne fra venner og bekendte og kørte langt ud på landet i Odsherred. Hesselholm har ikke alle mulige forskell... Leggi di più
Vi er utrolig glade for vores nye plankebord fra Hesselholm. Kvaliteten er helt i top – et flot stykke håndværk med masser af karakter og en virkelig lækker finish. Vi valgte selv at afhente bordet,... Leggi di più
Vi havde ledt længe efter det helt rigtige planke sofabord, men da vi ønskede en speciel størrelse var det ikke muligt. Under et sommerhus ophold i Nykøbing Sjælland fandt vi Hesselholm - ja her kunne... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Virkelig flotte plankeborde
Rigtig god information omkring bordene, både iform af fortællingen om Douglas træ samt vedligeholdelse af bordet, ejen var også behjælpelig med at bære bordet ud i bilen.
Vi er så glade for spisebordet og er tæt på at købe et sofabord også.
Plankebord
Spekulationer i mange år over model, farve og type.
Søgninger på nettet og bom, hesselholm dukkede op.
Fede borde, farver og længder.
Rigtig god service og behandling.
Kan kun varmt anbefale at handle plankebord hos hesselholm.
Lars Helmig
Top kvalitet og service
Det er kvalitet i topklasse. Bordet blev bestilt, opbevaret (vi var ved at flytte) og leveret, da vi var klar til at modtage det. Det er ligeledes service i topklasse.
5 stjerner er næsten for lidt :)
Unikke borde
Hvis du søger et helt unikt plankebord så er der ingen tvivl om at det er hos Hesselholm Plankeborde handlen skal foregå. Vi er så glade for vores bord og nyder det hver dag 👍
Fantastisk fortælling om hvordan det…
Fantastisk fortælling om hvordan det bliver produceret. God vejledning. Og smukke design
Vi har lige købt vores unikke…
Vi har lige købt vores unikke Plankebord fra Hesselholmplankeborde, og vi er ovenud tilfredse!
kvalitet og service går i sandt, hånd i hånd her.
Vis du ska havde et unik, enestående Plankebord, så skal du til Hesselholm savværk
Vi købte vores smukke plankebord hos…
Vi købte vores smukke plankebord hos Hesselholm plankeborde. Fantastisk service og vejledning. Kan kun anbefale dem, til hvis man ønsker sig et unikt plankebord til sit hjem.
Vi har haft vores dejlige plankebord i…
Vi har haft vores dejlige plankebord i 3 mdr. og det kan bare holde til lidt af hvert skulle jeg hilse og sige. Samtidig er Hesselholm langt billigere end andre forhandlere og de har en super service. Kan kun anbefale at handle der.
Kvalitets plankebord
Vi har nu haft vores bord i 3 måneder
Vi er så tilfreds med det - det er bare så lækker kvalitet. De varmeste anbefalinger herfra 😊
God kvalitet - kan helt klart anbefales
Vi har med stor fornøjelse handlet spisebord hos Hesselholm Plankeborde. Klaus Boesen yder en rigtig fin service, og vejleder til rette valg. Douglasplankernes overflade imponerer, da de er meget modstandsdygtige for slag mærker, og har en helt perfekt glød i vores hjem. Kan helt klar anbefales.
Vi kommer gerne igen fra Hillerød.
Unikke borde og god service
Vi købte vores bord tilbage i Februar 2023 og er stadig meget glade for det og har fået mange komplimenter fra familie og venner.
Jeg mener at huske vi endte hos Hesselholm pga en facebook annonce, eller andet sted jeg faldt tilfældigt over det. Sikkert fordi jeg aktivt kiggede efter nyt bord.
De sædvanlige møbelbutikker var allerede besøgt, og de fleste eller alle deres "plankeborde" består typisk af stave/brædder limet sammen for at imitere en stor planke, eller ligefrem plade med pålimet finér, og dem der så havde rigtige planker kostede måske 2-3 gange så meget som hos Hesselholm.
Det du får hos Hesselholm, er netop rigtige planker, store fede, brede og tykke planker :o)
Bordene fremstår stilede, men samtidig rustikke, man kan vælge store eller små årer i træet eller en blanding.
Klaus som ejer stedet fortæller gerne om træet, processen, metallet til benene, vedligehold osv.
Vi endte også med at købe en matchende bænk, lavet af en enkelt stor planke, til vores entré, men med samme længde som bordet så den også kan bruges ved mange gæster.
Det er også rart at hvis der skulle komme et hak eller en ridse, så kan man blot slibe det væk og give ny olie, og så kan man ikke se det bagefter.
Vi har fået det flotteste bord
Vi har fået det flotteste bord😊 vi fik en virkelig fin service da vi skulle vælge bord
Kan varmt anbefale Hesselholm plankeborde
Super flotte spiseborde.God og super…
Super flotte spiseborde.God og super positiv service og behandling.
Kvalitet i top hos Hesselholm plankeborde
Så tilfældigvis en feed på Facebook at der var åbent hus i Vamdrup, og vupti så havde vi fundet vores ønske spisebord😎, fantastisk service af Jacob som gjorde en dyd ud af at fortælle alt om disse fantastiske spiseborde.
Og nu pynter det vores nye hjem i Vamdrup👍
Endelig fandt vi vores bord!
Efter mange år fandt vi endelig vores bord! Smukke, unikke borde i fantastiske omgivelser på savværket. Personalet var grundige i informationerne og ikke anmassende, så vi kunne træffe valget i ro og fred. Vores bord er helt perfekt til vores hjem!
Fantastisk
Fantastisk service! Vi fik en virkelig detaljeret og tryg oplevelse og Danmarks flotteste bord😍
God og fleksibel service
God og fleksibel service, altid svar på sms ved spørgsmål, og det smukkeste bord som vi er meget glade for 🙌🏼
Faldt over deres borde på Facebook.
Faldt over deres borde på Facebook.
Tog op og kikkede, hold nu op hvor var der mange flotte border, desværre var der ikke lige i den strørrelse som vi skulle bruge.
Men her var de bare fantastiske, “hvad vil I gerne have og i hvilken størrelse, så laver vi det til jer”
Det gjorde de, og vi har bare fået et sindsygt flot bord der lige passer ind i vores spisestue.
Jeg vil helt klart anbefalde dem, så dejligt service og super behagelig handel
Fra første øjekast på Hesselholm…
Fra første øjekast på Hesselholm Plankebordes udvalg, bliver man betaget af den uforlignelige skønhed og kvalitet, som disse plankeborde udstråler. Hver eneste bord fortæller sin egen unikke historie gennem de nøje udvalgte, naturlige materialer og det håndværksmæssige finesse, som er indarbejdet i hvert design.
Men hvad der virkelig adskiller Hesselholm Plankeborde fra konkurrenterne, er deres engagement i kundens fulde tilfredshed. Ved køb af et bord, følger der ikke blot et møbel, men en hel oplevelse. Teamet bag Hesselholm yder en ekstraordinær service ved at tilbyde dybdegående rådgivning og vejledning om, hvordan man bedst behandler og plejer sit nye plankebord. Denne service sikrer, at man som kunde føler sig tryg og informeret om, hvordan man vedligeholder bordets skønhed og funktionalitet i mange år fremover.
Kvaliteten af bordene er ubestridelig. Hver planke er omhyggeligt udvalgt og bearbejdet med en præcision, der sikrer både holdbarhed og en æstetisk appel. Det er tydeligt, at Hesselholm Plankeborde ikke går på kompromis med kvaliteten, hvilket afspejles i deres produkters holdbarhed og tidløse design.
Sammenfattende er Hesselholm Plankeborde et eksempel på ægte håndværk kombineret med kundeservice i verdensklasse. Deres plankeborde er ikke blot møbler, men kunstværker, der beriger ethvert rum, de placeres i. Hesselholms engagement i kundens tilfredshed og deres ekspertise inden for vedligeholdelse og pleje af deres produkter, gør dem til en fremragende leverandør for enhver, der værdsætter kvalitet og skønhed i deres hjem.
Virkelig flotte plankeborde og super service
Virkelig flotte plankeborde og super service!
Vi fandt det helt rigtige plankebord til vores hjem. Rigtig god service og vejledning fra vi trådte ind ad døren, så vi fik valgt et bord, der passede til netop vores behov - både til hverdag og gæster. Masser af valgmuligheder i længder, bredder og udtryk. Kan klart anbefale at købe hos Hesselholm plankeborde.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.