KØB ALDRIG BIL VED HERLEV BILER VI KØBTE EN BIL DERUDE FOR ET STYKKE TID SIDEN OG EFTER 4 DAGE KAN BILEN PLUDSELIG IKKE KØRE OG HOLDER MIDT I ET KRYDS HELDIGVIS VAR DER NOGEN SØDE FOLK DER... Leggi di più
Købte en bil af Nick i påsken, grundet påsken var leveringstiden lidt længere end normalt, fuld forståligt. Bilen blev leveret nysynet og nyserviceret. 9 dage efter vi havde fået bilen stod motoren a... Leggi di più
Fantastisk service! Når man køber en brugt bil, og der inden for de første måneder opstår et problem, tager man ikke nødvendigvis for givet, at det vil blive fixet uden problemer og uden diskussion. H... Leggi di più
Har købt bil der for anden gang, samme mærke og model, på vejen hjem melder bilen fejl, kontakter Herlev Biler, hvor vi finder en dag der passer, og de udbedrer fejlen uden beregning. super god servi... Leggi di più
Salg af brugte biler mellem kr. 10-000 - 100.000. Mulighed for finansering også for kunder i RKI
Herlev Hovedgade 228C, 2730, Herlev, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
KØB ALDRIG BIL VED HERLEV BILER
VI KØBTE EN BIL DERUDE FOR ET STYKKE TID SIDEN OG EFTER 4 DAGE KAN BILEN PLUDSELIG IKKE KØRE OG HOLDER MIDT I ET KRYDS HELDIGVIS VAR DER NOGEN SØDE FOLK DER KOM OG HJALP MIG MED AT FÅ DEN IND TIL SIDEN
NÅR RINGER DEREFTER TIL HERLEV BILER OG FORTÆLLER OM PROBLEMET MED BILEN
OG SIGER MEGET FLABET AT HAN IKKE KUNNE GØRE NOGET OM AFTEN
JEG RINGER IGEN OM MORGEN
OG SÅ SKA JEG PLUDSELIG BETALE EN AF HAN S EGEN VEJHJÆLP FOLK
400 KR FOR AT FÅ BILEN KØRT UD PÅ HAN S VÆRKSTED
(JEG SKA LIGGE DE 400 KR IND UNDER FORSÆDET I BILEN )
SÅ HOLD JEG VÆK FRA
HERLEV BILER!!!

Hej Herlev biler.
Jeg vil bare fortælle, har kun godt at sige. Kan varmt anbefales. Selvom jeg står i RKI ville de gerne lade mig købe bil, da jeg pludselig stod og ikke kunne betale til tiden, blev jeg mødt med forståelse. Der er godt nok langt imellem så gode mennesker. Så Herlev biler. Af hjertet tak for jer.

Risposta di Herlevbiler
Jeg fik god vejledning i hvilken bil jeg skulle købe. Min første bil nogensinde. Nick spugte ind til mine behov, og anbefalede en bil som jeg ELSKER! Så god en bil. Nick leverede bilen da jeg ikke var vant til at køre med manuelt gear. Han tog sig også god tid til at vise mig hvordan det virkede.
Et par dage efter købet gik batteriet. Det var lidt stressende. Jeg ringede og fik vejledning i hvad jeg skulle gøre. Min eneste kritik er at det er vigtigt at bilen virker godt til en start. Jeg synes det ville være en god investering at sørge for et friskt batteri i en ældre bil. Men alt i alt en god oplevelse, og jeg fik den helt rigtige bil!

Køb ikke bil her ! ...
Købte bil hos Herlev Biler. Ingen oplysninger om fejl eller skader. Når man kom med en fejlliste, havde værkstedet altid “ferie” – indtil garantien var udløbet. Først derefter kunne de lave det, men så på min regning. Alt for mange fejl og skader på bilen. Man føler sig snydt. Og jov det var Herlev Biler ( det skal jeg lige have med for hver gang det gå dig i mod skriver du : DU HAR IKKE KØBT BIL HOS OS. DU FORVEKSLER OS MED EN ANDEN FORRETNING. Men deet var ved dig ) Ps husk og omregistrere min bil ...
ps.. kan se du har svaret - tak for det ! Og ja iigen er det dine kunder og ikke dig der er et problem ;) Sjovt ... og lidt sjovt du har sat bilen til salg hvis den er " smaderet " ....!

Risposta di Herlevbiler
Jeg har desværre haft en meget negativ oplevelse med denne bilforhandler. Han har givet urigtige oplysninger i forbindelse med salget, og renten på lånet viste sig at være langt højere end oplyst ved aftalens indgåelse. Derudover har servicen været utrolig dårlig, og kommunikationen præget af løgne og manglende gennemsigtighed.
Forhandleren fremstod utroværdig fra starten og har været et mareridt at have med at gøre som sælger. Jeg vil derfor kraftigt fraråde andre at handle her.
Kort efter købet viste det sig, at bilen havde en defekt gearkasse – en alvorlig fejl, som forhandleren burde have oplyst om eller udbedret inden salget. Jeg har gentagne gange været forbi for at få det repareret, men problemet er ikke blevet løst tilfredsstillende.

Risposta di Herlevbiler
super god personer både Nick og den Søde datter ...altid været hjælpsomme ..der har været mig en glæde og handle med jer ..KH
javier og Nicolas

Risposta di Herlevbiler
Søde og venlige, har kun godt at sige om Nick og Herlev biler

Risposta di Herlevbiler
Købte bil hos dam de var venlige ved salget. Det viste sig de ikke havde oplyst at der var en masse fejl. Heller ikke skrevet noget i ann.bla kunne kølerhjelmen ikke åbner ej heller bagklap der med kølerhjelmen kostede mig 4800 at få lavet sammen med service. Fik af vide bilen havde en masse fejl og Quickpoint sagde dem skulle laves for 34000

Risposta di Herlevbiler
fik udleveret min bil hadet problemer med koblingen kontaktet nick og fik en lånebil mens de fixet problemet
så er man kørne igen / og ok kunde service

Super fin service.
Er meget tilfreds med mit køb i og hele forløbet, vil varmt anbefale dette sted.

Risposta di Herlevbiler
Fantastisk sted flinke mennesker god service

Risposta di Herlevbiler
Jeg har handlet med nick to gange nu og har aldrig haft problemer....
Vi har altid snakket godt sammen...
Alt i alt har jeg følt mig godt behandlet og modtaget med et smil....
Jeg kan varmt anbefale at kikke forbi Herlev biler

Risposta di Herlevbiler
Super god og hurtig service, Har lige købt en bil her idag.
Ringet lidt over 11 og bilen var klar til afhentning få timer efter.
Kan 110% anbefales.
Tak for en god handel.

Risposta di Herlevbiler
9 dage efter vi havde fået bilen stod motoren af, ringede til Nick som bad os få fragtet den til hans værksted. Motoren blev skiftet, ingen bøvl, ingen dårlige historier. Han stod ved sit ansvar. Det er værd at påskønne.

Risposta di Herlevbiler
hej jeg har lige købt en brugt fiat punto.og jeg fik skiftet udstødning og synet bilen samme dag.stor ros her fra til nick og hans mekaniker.hilse jan.

Risposta di Herlevbiler
Lad mig først starte med at sige at min reference til Herlev Biler, er at jeg købte en bil med udbetaling og afdrag for resten af bilens pris.
Nick er squ en spøjs type, jeg vidste ikke helt i starten om det var godt eller skidt.
Men ud fra mine erfaringer, så er Nick en troværdig og måske en af de få sælgere der vil gå et par ekstra skridt for kunderne i forhold til andre autosælgere jeg har kendt til.
Der har ærligt været et par uenigheder, som så har været baseret på misforståelser.. hvor jeg bare må sige, at fejlen har vist sig at være hos mig selv og ikke hos Nick.
Jeg kan kun forestille mig at folk med dårlige erfaringer, har forårsaget den selv.
Idet han har haft 2 år til at "svindle" mig, og det har ikke været tæt på at ske, tvært imod.
Er du en ærlig og god betaler, så er jeg sikker på du vil værdsætte Nick og hans bilsalg 👍

Risposta di Herlevbiler
Tak for en suveræn handel! Vi så glade for bilen, samt din service du har givet os !
Kan klar anbefales !

Risposta di Herlevbiler
Virkelig god oplevelse, behagelig service, og kyndig vejledning gennem hele forløbet. Kan klart anbefale at handle hos Herlev biler.