Mooi glasgeschenk met vingerafdruk: diepte-effect: echt bijzonder. Zo heb je toch iets tastbaars na ter beschikkingstelling van de wetenschap van je naaste. In 1e levering mét logo geleverd i.p.v.... Leggi di più
Heel fijn om alsnog iets tastbaar te mogen ontvangen. Heel fijn dat jullie zijn vingerafdruk hebben vastgelegd.
Een mooi gebaar van Amsterdam UMC om de nabestaanden een mooi glasmonument te verstrekken. Ik heb gekozen voor alleen de naam van mijn vrouw en haar vingerafdruk. Tevens heb ik het gouden hangertj... Leggi di più
Ik heb een waanzinge urn bij jullie besteld. Deze was top verpakt. Kan niet omschrijven wat onze verwachtingen waren, maar deze zijn boven verwachting uitgekomen. Mega blij dat we de gok gewaagd hebb... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Wat een aanrader, deze herinneringswinkel!!
Wat een warm en gastvrij onthaal in de mooie winkel (unieke locatie) door Lars. Fijn meegedacht en adviezen ontvangen voor de aankoop van as-vogels en een assierraad.
Mooie producten, snelle levering. Zeer tevreden!
Bedankt voor alles Lars!

Risposta di Herinneringswinkel
Mooi om nog een herrinering te ontvangen
Mooi om nog een herrinering te ontvangen van de overledene. Goed en snel geregel. Dank jullie wel.
Mooie herinnering en snelle levering
Een mooie herinnering
Een mooie herinnering nadat mijn partner is overleden en wij niets tastbaars meer hadden. Fijn dat we ook nog een nabestelling konden doen.
Een mooi aandenken aan mijn lieve man
Een mooi aandenken aan mijn lieve man. En met het lichtje er bij is het helemaal af.
Ik vind het een hele mooie herinnering…
Ik vind het een hele mooie herinnering waar ik elke dag naar kan kijken en een kaars bij kan branden.
Smaakvol aanbod aan herinneringsobjecten.
Door de kubus met vingerafdruk aan te bieden, geeft dit voor nabestaanden een tastbare herinnering. De prettige berichtgeving en samenwerking met VU/AMC dragen bij aan het goede gevoel.
Doen wat ze zeggen!
Wat ik besteld heb was nog mooier dan op de side!
Ben er erg blij mee!
Raad het een ieder aan om daar wat te bestellen.
Sylvie.
Mooie glazen urn
Ik ben super tevreden met mijn aankoop! Online bestelde ik een grote glazen urn. Op de website zag hij er al mooi uit en in het echt was hij nog veel mooier. Boven mijn verwachtingen! Deze is perfect om mijn dierbare voor altijd te herinneren. Dankjewel ❤️
Prachtig glasmonument
Prachtig glasmonument ontvangen met de vingerafdruk van mijn moeder. Ziet er heel mooi uit!
Blijvende waarde
Na het overlijden van mijn echtgenote een 3 tal herinneringen laten maken voor onze kinderen.
Mooie uitvoering = blijvende waarde
Een mooi sieraad aangeschaft met hier…
Een mooi sieraad aangeschaft met hier in het as van m'n vader
Tot in de puntjes is alles geregeld door Lars, hij kan dit als geen ander!
Dank voor het meedenken en de mooie uitvoering hiervan!

Top !
De webshop is mooi overzichtelijk en compleet, beslissen was hierdoor minder moeilijk met onze familieleden. We hebben een prachtig bronzen herrings beeldje besteld en onze vader zou dit erg mooi gevonden hebben.
Hendrik

Erg tevreden
Erg tevreden. Had een vraag over een urn waarover ik contact heb gehad met Lars, die mij erg goed geholpen heeft