Jeg giver 5 stjerner for rigtig god service,ja min hund er meget kræsen,så det faldt ikke i god jord hos ham,men mine katte tilgængelig elskede kattefoderet,olien kunne ingen af mine dyr lide,😊
Scopri cosa dicono le persone
Dejligt nemt. Ta' r få minutter at bestille. Som altid super god service. Bestilte inden kl 12 og næste dag havde mine drengemisser deres ynglingsfoder leveret på dørtrinet. Så påsken var reddet.
Produkterne er altid frisk og man kan marke den gode kvalitet. Den vigtigste er jo at min hund elsker det og er vild med det. Når der kommer lakseolie på sin foder spiser han med dobbelt glæde. Han e... Leggi di più
Hurtig levering til døren og rigtig god kvalitets hundefoder som giver hunden blank pels.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Danskproduceret premium pet food med frisk laks og kylling til en fordelagtig pris - Fra fabrikken i Outrup direkte til din dør! Vaks foder i ny emballage!
Informazioni di contatto
Gartnervænget 32, 6855, Outrup, Danimarca
- salg@henne-pet-food.dk
- henneplus.dk
Hurtig levering og en masse dejlige…
Hurtig levering og en masse dejlige prøvelser på deres foder
God sevice og lynhurtig levering
I sender foder hurtigt
I sender foder hurtigt. Og i har nogle fantastiske chauffører. Den sidste chauffør fejede sne væk, der hvor kassen blev sat. Tusinde tak til chaufføren ❤️😊
Hurtig levering 👍👍
Super foder til fair priser
Super foder til fair priser
Leveringstid helt i topklasse .
Dag til dag i mit tilfælde
Overskuelig hjemmeside
Nem, overskuelig og let at bestille.
Hurtigt ekspedition og levering højest 4 dage efter bestilling.
Nemt og min hund elsker det😊
Dag-til-dag levering hver gang. Dansk produceret – og min hund elsker det… det bliver ikke bedre eller nemmere.
Min hund er vild med produkterne…
Min hund er vild med produkterne (laksemouse og godbidder med laks), let at bestille, fornuftig pris sammenlignet med andre steder og hurtig levering.
Lækkert foder
Hurtig levering, rigtig god pris og ikke mindst rigtig gode produkter. Både hunden og katten er meget glade for deres foder.
Kvalitet, nem bestilling og hurtig levering
Jeg har i en længere periode købt hundefoder hos Henneplus, og det fungerer altid upåklageligt. Kvalitetsfoder, nem bestilling og hurtig levering.
Hurtig levering og god service!
Lækker hundemad siger vores hunde🐾🐾 og…
Lækker hundemad siger vores hunde🐾🐾 og hurtig levering
Kvalitet til tiden
Godt udvalg af kvalitetsprodukter, leveret som aftalt, dvs. sat på adressen som bestilt.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.