De bestelde goederen keurig verpakt op tijd verzonden door hengelsport Van Poortvliet. In goede staat ontvangen. Beetje jammer dat DPD er bijna een week voor nodig heeft om het pakketje af te leveren.... Leggi di più
Terwijl er laatst nog was ingebroken en mijn bestelde lijn niet meer op voorraad was hebben ze toch een prima draad weten te leveren. Contact per mail en telefonisch was super vriendelijk en duidelijk... Leggi di più
Uitstekende service! Alles was zeer goed verpakt en vers dankzij het koelelement dat in een piepschuimen verpakking zat. Ze waren ook erg flexibel om ervoor te zorgen dat ik het aas en de rest van mij... Leggi di più
Moest meer dan een week wachten totdat mijn gestelde haken thuis verzorgd werden. Bij het bestellen waren ze wel op voorraad. Ik kreeg verder geen informatie daarover. Na een week een whatsapp beri... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Vissen met kwalitatief en gebruiksvriendelijk materiaal is een must. Door actief contact met onze leveranciers blijven we op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Wij stellen u graag op de hoogte van de nieuwste producten, daarnaast bieden wij ze ook graag aan. Het assortiment van Hengelsport van Poortvliet bestaat voornamelijk uit zout water artikelen zoals: hengels, molens, onderlijnen, haken, wartels, etc.
Cureestraat 4, 4697BV, Sint-Annaland, Paesi Bassi
- +31623570782
- info@hengelsportvanpoortvliet.nl
- hengelsportvanpoortvliet.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Goede kwaliteit en service
Alles naar wens opgelost,de bestelling…
Alles naar wens opgelost,de bestelling volgens overleg. Prima
Snel geleverd en in een kleine koelbox…
Snel geleverd en in een kleine koelbox die erg handig is
Ben zeer tevreden met de berkley…
Ben zeer tevreden met de berkley vislijn goed aangekomen helemaal top
Vers zeeaas besteld voor een weekendje…
Vers zeeaas besteld voor een weekendje vissen in de Oosterschelde de kwaliteit van de pieren was uitstekend, goed verpakt en op tijd gelevard
Wij hebben zagers besteld en waren te…
Wij hebben zagers besteld en waren te laat en bijgevolge allemaal slecht.
Ook mail naar hen gestuurd ook niet op gereageerd.
Nooit meer bestellen .

Risposta di Hengelsport Van Poortvliet
Goede service.
De mensen die daar werken zijn super…
De mensen die daar werken zijn super vriendelijk ik had gebeld kreeg het antwoord apparaat dat ze er niet waten maar teruggebeld zou worden dat gebeurde de zelfde morgen en mijn vraag werd goed beantwoord
Top service!
Steekzagers dood
het duurde meer dan een week om het pakket te ontvangen. Hierdoor aren alle steekzagers dood en onbruikbaar. Een zure aankoop.
Goede service. Waren iets vergeten te versturen en hierop werd direct adequaat gereageerd.
Keurig en snel
3 onderlijnen besteld
3 onderlijnen besteld, de onderlijnen zien er stevig uit.
Snelle levering en een overzichtelijke website, aanrader.