Elsker genbrug, så da Hello vintage kom til næstved, synes jeg det lød så fedt - og så med vintage tøj. Jeg blev SKUFFET. Fandt flere stykker tøj med Shein mærke, huller, klamme pletter, voldsom lugt... Leggi di più
Jeg købte en masse vintertøj - flyverdragter, skijakker- og bukser. Desværre passede intet af det og måtte returnere det hele igen, dog med forudbetalt fragt fra sælgers side, hvilket er super god se... Leggi di più
Jeg var til vintage tøjmarked på Godsbanen den 5. november. Det var mildest talt skuffende. Tøjet var i dårlig stand, både forvasket og med huller, og en stor del af det var beskidt med diverse plette... Leggi di più
Når jeg betaler for at komme ind, forrventer jeg en oplevelse. Der var ikke andet end meget slidt tøj jeg normalt bruger på bil værkstedet til at tørre olie op med. Fandt fog en enkel slidt hættetrøje... Leggi di più
Mosevænget 2, 8410, Rønde, Danimarca
- frederik@hellovintage.dk
- hellovintage.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg havde en virkeligt god oplevelse…
Jeg havde en virkeligt god oplevelse med at købe en kåbe fra HelloVintage. Den er så flot, og de beskeder jeg kort fik skrevet med en fra deres team var simpelthen så søde og fuld af glædelig service. Shopper mega gerne der igen!!
Kun god oplevelse
Hurtig og tilfredsstillende levering, og produktet var fuldkommen intakt og lig med billederne på hjemmesiden. Der var tilmed slik med i forsendelsen. Kan klart anbefales. :)
Fedt vintage tøj
Fedt vintage tøj, som altid er i den beskrevne stand. Leverer hurtigt og altid med en sød hilsen i pakken 🙌🏻🥰
Hurtig levering
Hurtig levering
Trøjen lugter af gammelt, hengemt tøj, men den er flot
jeg er mega glad for min ordre og i var…
jeg er mega glad for min ordre og i var mega hurtige og tøjet var presis som på foto, og lige til at tage på ..
tak...
Altid hurtig levering og virkelig god…
Altid hurtig levering og virkelig god kundeservice
ingen klage her fra :)
Bestilte om søndagen og det kom allerede om tirsdagen. (bor i kbh) Alt i alt var alt som det skulle være og dejligt at det ikke var dyrt.
Godt modsvar til fastfashion
Det er skønt at se flere genbrugsbutikker som Hellovintage dukke op i et tøjmarked så meget præget af fastfashion. Hvis man ønsker mere miljøvenlig tøj er hellovintage.dk et rigtig godt sted at handle. Generelt rigtig fedt tøj på en overskuelig side, hurtig levering og flonke mennesker, der står bag.
Happy Customer
Less than a week delivery, quality product, with a personal touch.
Super hurtig afsending og god kvalitet
Super hurtig afsending og god kvalitet. Bestilte kl 09 om morgenen og pakken var afsendt fra Hello Vintage om eftermiddagen og klar til afhentning med PostNord dagen efter!
Det bestilte var af god kvalitet og meget efter billedet på hjemmesiden.
Fine produkter og hurtigt levering
Jeg har kun fået fine produkter som er blevet leveret virkelig hurtigt!
Og de produkter jeg ikke kunne passe, var nemme at sende retur til en pris på 40,- :)

Risposta di Hello Vintage
Har købt de skønneste trøjer og jakke i…
Har købt de skønneste trøjer og jakke i høj vintage-kvalitet til en lille penge❤️