Super webshop og god service. God beskrivelse at de enkelte produkter. Flot indpakket hundehalsbånd i god kvalitet, og endda med et stykke slik Jeg handler helt sikkert der igen👍

1. Negozio di articoli da regalo
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Artigianato

VELKOMMEN TIL HELLES BETTE BIKS - et univers af en blanding af vintage, refurbish, nyt, gammelt, pudsige og/eller nyttige ting, som alle har til formål at gøre hverdagen lidt sjovere og mere farverig. Vi sætter kærligheden til håndarbejdet højt, så vi kan tilbyde meget andet end du ellers kan få af masseproducerede varer.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Super webshop og god service.

Super webshop og god service.
God beskrivelse at de enkelte produkter.
Flot indpakket hundehalsbånd i god kvalitet, og endda med et stykke slik
Jeg handler helt sikkert der igen👍

8 aprile 2026

Risposta di Helles Bette Biks

Tusind mange tak for den flotte anmeldelse :D - Den betyder SÅ meget for os. Vi har sendt dig en mail

God kvalitet og god service

Jeg har længe forgæves været på jagt efter en ekstra lang hunde line som også kunne gøres kortere og som kunne holde til en stor stærk hund og endelig fandt jeg en her. Jeg bestilte den en søndag og kunne allerede hente den om tirsdagen, rigtig god service

8 febbraio 2026

Risposta di Helles Bette Biks

Hej Christina. Tusind tak for den super flotte anmeldelse, den betyder alt for os. Husk at vi laver også liner og halsbånd på specialmål i de farver man ønsker. Vi har sendt dig en mail, tjek evt. spam

Jeg har endnu engang købt en hundesnor…

Jeg har endnu engang købt en hundesnor fra Helles Bette Biks, denne gang med refleks og har efterfølgende brugt den i sol, styrtregn og den holder perfekt, jeg kan også se på bilerne der blænder ned i mørket at det er nemt for dem at se at vi er der. Selvom det var en specialbestilling, hvor der skulle bestilles varer hjem, var snoren hurtigere fremme end hvad Helle havde lovet - så der er helt sikkert 5 stjerner herfra, både for den flotte snor og den gode betjening.

25 settembre 2025

Risposta di Helles Bette Biks

Hej Jeanette. Tusind mange tak for den flotte anmeldelse 🙏 - Den bedste anmeldelse er, når I vores kunder kommer igen, det betyder at vi gør det rigtige 😊

De varer jeg købe

Jeg var ikke helt tilfreds med mine køb, men sikke en service jeg fik!
Wow!
Derfor 4 stjerner! Absolut velfortjent!

7 maggio 2025

Risposta di Helles Bette Biks

Hej Josefine. Det er vi rigtig kede af at høre.... Vi kan se at din ordre ligger tilbage i starten af maj måned. I må meget gerne kontakte os hurtigst muligt efter i har modtaget ordre, hvis der er problemer. Vil du ikke sende os en mail på: shop@hellesbettebiks.dk, så løser vi problemet :)
Hej igen Josefine. Vi har sendt dig en mail for 3 dage siden, vi vil meget gerne høre om det er dyne-pude sættet eller radioen du har problemer med, vil du skrive en mail til os, så vi har mulighed for at godtgøre dit køb?

Varen var pakken super godt ind ..så…

Varen var pakken super godt ind ..så den kom hel frem...selvom det var en skrøbelig vare. Super hurtig afsendelse .tak for hilsnen...en virkelig god oplevelse..jeg kommer stensikkert retur næste gang jeg mangler lidt smukke fund til hjemmet.

8 luglio 2025

Risposta di Helles Bette Biks

Tusind tusind tak for den flotte anmeldelse og dejligt at høre at den kom hel frem :)

Fantastisk service

Fantastisk service - og virkelig smukke resultater! Helt klart en anbefaling herfra.

6 aprile 2025

Risposta di Helles Bette Biks

Tusind tak for den flotte anmeldelse :D

God service, nemt og hurtigt

Super firma hvor der hurtigt afdækkes ønsker og muligheder. Virkelig hurtig levering og det lever 100% op til forventningerne om kvalitet og farver. Ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

6 gennaio 2025

Risposta di Helles Bette Biks

Hej Janne. Tusind tak for den flotte anmeldelse og tak for et godt samarbejde :)

God oplevelse

Meget rimelig pris, hurtig forsendelse, varer der svarede til det forventede

26 agosto 2024

Risposta di Helles Bette Biks

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at du valgte vores lille butik 🙏😊

Købte de fineste liner

Købte de fineste liner, det er bestemt ikke sidste gang jeg køber her.
Super kvalitet 🤞

8 luglio 2024

Risposta di Helles Bette Biks

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😃 - Det betyder SÅ uendeligt meget for os 🙏.

Jeg er så glad for både halsbånd og…læ

Jeg er så glad for både halsbånd og snor til min pige. Så fantastisk god service ! Og virkelig virkelig god kvalitet.

1 luglio 2024

Risposta di Helles Bette Biks

Tusind tak for den flotte anmeldelse :) - Vi var så glade for at kunne hjælpe. Vi har sendt dig en mail

Varmeste anbefaling herfra 🥰

Kan klart anbefalede at handle her, utrolig flot service og så flotte håndlavet halsbånd til mine kære slæde bamser! Tak for sindsyg hurtig service og den fine besked med i pakken. De varmeste anbefalinger 🙏🏽🤩

30 maggio 2024

Risposta di Helles Bette Biks

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🥰. Det var en fornøjelse at kunne hjælpe dine dejlige hunde 😍. Vi har sendt dig en mail 🎁

Alt iorden

Alt var som det skulle, god og hurtig service

12 maggio 2024

Risposta di Helles Bette Biks

Tusind tak for den flotte anmeldelse :) - Vi har sendt dig en mail :)