helinhair.dk Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Sipan i dag. Han klippede mig flot, gav mig gode råd om hårpleje og var både venlig, opmærksom og professionel. Jeg kommer helt sikkert igen og vil varmt anbefale... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det er en fornøjelse at få ordnet hår hos Marina i Vanløse. Hun er dygtig, grundig, meget opmærksom på kundens ønsker og man møder altid en venlig betjening. Jeg er meget tilfreds.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg var hos frisøren i dag og talte med Dion om den hårfarve, jeg tidligere havde været meget ked af og havde klaget over. Jeg fik en gratis konsultation, hvor vi i ro og mag gennemgik mit hå... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Helin hair i Farum. Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjordt det, der blev på ingen måder lyttet til hvad jeg sagde,samt frisøren var utrolig dårlig til dansk, Frisøren var sur og tvær und... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Salone da parrucchiere

Scritti dall'azienda

Velkommen til Helin HairSaloner, hvor skønhed og velvære starter med dit hår. Vores saloner, beliggende i Værløse, Farum ,Allerød og Hørsholm, er designet til at tilbyde den ultimative forkælelse fra top til tå. Vores dedikerede og erfarne team af stylister og terapeuter er klar til at hjælpe dig med at opnå dit drømmelook. Vi er specialiserede i alt, der har med hårpleje at gøre – fra klipning og farvning til styling og extensions. Vores mål er at tilbyde kvalitetsprodukter og behandlinger til en overkommelig pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi forstår, at dit hår er en vigtig del af din personlighed og stil, og derfor er vores ambition at give dig en professionel og kompetent rådgivning. Vi holder os opdaterede med de sidste nye produkter og trends, så vi kan hjælpe dig med at finde det perfekte look til dig. Og vi har altid god tid til dig – vores varme og venlige personale vil sikre, at du har en uforglemmelig oplevelse, når du besøger vores salon. Dit hår, din hud og din krop er en del af dig og et udtryk for, hvem du er. Når den rigtige stil, farve og hårkvalitet kombineres, kan der skabes det look, du efterstræber. Vi er her for at hjælpe dig med at opnå netop det, og vi ser frem til at byde dig velkommen i vores salon.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

12 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg kan kun rose Helin hair i Værløse

Jeg kan kun rose Helin hair i Værløse. Efter et katastrofalt forsøg på at hjemmefarve mit hår, troede jeg, at mit hår var ødelagt. Men det fantastiske team hos Helin hair reddede mit hår fuldstændigt. De tog sig ekstra tid til at reparere skaden og forvandlede mit hår til noget helt fantastisk. Farven blev perfekt, og jeg kunne ikke være mere tilfreds.

Mens jeg nød en lækker kop kaffe, sørgede personalet også for, at min søn havde en fantastisk oplevelse. Han fik både småkager og juice, og de gav ham en skøn surferfrisure, som han elsker. Personalet var utrolig dygtige og omsorgsfulde, og de gjorde virkelig alt for at sikre, at vi begge havde en dejlig oplevelse.

Jeg vil helt sikkert anbefale Helin hair til alle. Fem stjerner er ikke nok til at beskrive, hvor tilfreds jeg er med deres service. Fantastisk arbejde!

3 luglio 2024

Kære Karin,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Jeg er virkelig glad for at høre, at vi kunne hjælpe med at redde dit hår og give dig en oplevelse, der levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at både du og din søn havde en positiv oplevelse hos Helin Hair i Værløse. Vi bestræber os altid på at give den bedste service, og det er skønt at høre, at vi kunne gøre en forskel for jer.

Din anbefaling betyder virkelig meget for os, og vi ser frem til at byde jer velkommen igen i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik lavet en keratinbehandling i…

Jeg fik lavet en keratinbehandling i salonen i Farum og er meget tilfreds med resultatet. Jeg fik grundig vejledning og rigtig god service😊

3 giugno 2024

Kære SH,

Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er virkelig glad for at høre, at du er tilfreds med din keratinbehandling og den vejledning og service, du modtog. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at byde dig velkommen igen i salonen.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik lavet striber og det blev…

Jeg fik lavet striber og det blev rigtig pænt og naturligt . Sipan brugte meget lang tid på at sikre et flot resultat 😌

6 aprile 2024

Kære Marie,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Jeg er virkelig glad for, at du er tilfreds med dine striber og det naturlige resultat. Det betyder meget for mig at høre, at du satte pris på den tid og opmærksomhed, jeg lagde i arbejdet. Jeg glæder mig til at se dig igen næste gang!

Valutata 2 stelle su 5

Fik vasket og klippet mit hår i…

Fik vasket og klippet mit hår i Hørsholm af Naja, hun var meget hård ved mit hår og hovedbund.
Selve klippet var kedeligt og hele oplevelsen var på ingen måde 500 kr værd.

10 maggio 2024

Kære Stephanie,

Jeg er meget ked af at høre om din oplevelse hos Helin Hair i Hørsholm, og jeg forstår din skuffelse. Vi stræber altid efter at give vores kunder en behagelig og professionel oplevelse, og det lyder til, at vi ikke har levet op til det denne gang. Jeg vil tage din feedback videre til Naja for at sikre, at vi forbedrer både hårbehandling og kundeservice fremover.

Jeg vil gerne invitere dig til at kontakte mig direkte på info@helinhair.dk, så vi kan finde en løsning, som kan rette op på din oplevelse. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ønsker at sikre, at du får den service, du fortjener.

Valutata 5 stelle su 5

Super service og meget flinkt personale

Jeg besøgte Helin Farum i starten af april. Sevin der klippede mig, fik mig til at føle mig godt tilpas og jeg gik derfra meget tilfreds og med nyt liv i håret.

11 aprile 2024

Kære Nina,

Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er så glad for at høre, at du havde en god oplevelse hos Helin Hair i Farum, og at Sevin kunne give dig et nyt liv i håret. Det betyder meget for os at høre, at du følte dig godt tilpas under besøget. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Fra rødbrun til blond

Jeg gik ind i salonen i Værløse et par dage før påske med et skulderlangt hår, hvor der var grå udvoksning og resten af håret farvet rødligt gennem de sidste 11 år.
Jeg havde ønske om et mere naturligt hår, der ikke skal farves for ofte.
Jeg fik besked på at komme dagen efter, så Sipan kunne se mit hår og komme med en løsning og pris på det.
Som sagt så gjort, og jeg fik en tid den kommende lørdag - EFTER lukketid, da det ville kræve minimum 3-4 timer i stolen.
Jeg gik derfra med det flotteste hår, der var en blanding af sølv og blond. Fik at vide, det ville tage 3-5 hårvaske. før jeg egentlig kunne fornemme, det helt færdige resultat.
Og her sidder jeg idag og er super glad for mit naturlige hår!
Jeg har en meget sart hovedbund med psoriasis, men der blev slet ikke brugt krads-farve, der gik udover min hovedbund (og heller ikke kunne mærkes i øjnene). Kæmpe plus!
Min transformation er endda kommet på deres Instagram :-)

Jeg kommer helt bestemt igen :-)

30 marzo 2024

Kære Karina,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Jeg er så glad for, at vi kunne hjælpe dig med at opnå det ønskede resultat og give dig et naturligt og flot hår, der både ser godt ud og samtidig tager hensyn til din hovedbund. Det er også dejligt at høre, at du er tilfreds med den omhyggelige behandling, der blev givet, og at du kunne mærke forskellen.

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en positiv oplevelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang!

Valutata 2 stelle su 5

God hovedbundsmassage og amatøragtig klipning

God hovedbundsmassage og amatøragtig klipning.

8 aprile 2024

Kære Lone,

Tak for din feedback. Jeg er ked af at høre, at klipningen ikke levede op til dine forventninger, selvom du var tilfreds med hovedbundsmassagen. Vi sætter en ære i at levere både professionel service og flotte resultater, og det er beklageligt, at vi ikke har leveret på begge punkter denne gang.

Jeg vil meget gerne høre mere om din oplevelse, så vi kan forbedre os og sikre, at dine forventninger bliver mødt næste gang. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på info@helinhair.dk, hvis du ønsker at drøfte det yderligere.

Rigtig godt klip

Rigtig godt klip, hvor de udviser høj faglighed. Derudover formåede han at klippe lige efter mit ønske, og så til en meget skarp pris.

14 marzo 2024

Kære Alexander,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med klipningen, og at vi kunne opfylde dine ønsker. Det betyder meget for os, at du oplever både høj faglighed og god værdi hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig glad for min klipning og god…

Rigtig glad for min klipning og god service fra medarbejdere 😀

27 febbraio 2024

Kære Caroline Sofie,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er rigtig glad for din klipning og har haft en god oplevelse hos os. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Helin hair i Farum

Helin hair i Farum. Super service. De klippede hår på mine to børn, der har autisme. De ansatte var meget søde og imødekommende. Kommer klart igen

26 febbraio 2024

Kære Charlotte,

Tusind tak for din varme anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at du og dine børn havde en god oplevelse hos Helin Hair i Farum. Vi stræber altid efter at skabe en tryg og imødekommende atmosfære for alle vores kunder, og det betyder meget at høre, at vi kunne gøre besøget behageligt for jer. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen næste gang!

Dyr og dårlig klipning

Jeg havde bestilt tid til min datter på 8 år hos Helin i Farum. På hjemmesiden står der, at prisen for en klipning af et barn på 0-8 år koster 250kr. Da vi kommer hen i salonen, tror frisøren først ikke på, at min datter kun er 8. Dernæst skælder hun os ud, fordi min datter har langt, tykt hår. Jeg skulle derfor have bestilt tid til en voksen (jeg ved ikke, hvordan jeg skulle have vidst det). Jeg spørger, om vi skal komme igen en anden dag, hvor der så vil være bedre tid, men frisøren mener godt, hun kan nå at klippe min datters hår på en halv time, som der er afsat til en børneklipning.
Det ender med at tage 40 minutter, og det ser hverken helt eller halvt færdigt ud. Der er dog klippet så meget af, at jeg ikke tør bede dem klippe hende ordentligt færdigt.
Som om en halvdårlig klipning ikke er nok, vil de så have 425kr for det.
Helin Hair kan så absolut ikke anbefales!

23 febbraio 2024

Kære Christine,

Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse hos Helin Hair i Farum, og jeg forstår fuldt ud din frustration. Det er vigtigt for os, at alle vores kunder – både børn og voksne – føler sig godt behandlet og får en klipning, der lever op til deres forventninger. Jeg beklager, hvis der var misforståelser omkring booking eller pris, og hvis du følte, at servicen ikke levede op til vores standarder.

Jeg vil meget gerne tage din feedback videre til teamet for at sikre, at vi kan forbedre kommunikationen og håndteringen af lignende situationer fremover. Hvis du har lyst til at drøfte dette yderligere eller ønsker en løsning, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på info@helinhair.dk.

Meget tilfreds

Mig og mine to børn var blevet klippet i Helin Hair Farum af frisør Sevin. Fantastisk service, venlig og meget tilfreds med vores frisurer

5 febbraio 2024

Kære Sarah,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at du og dine børn havde en god oplevelse hos Helin Hair i Farum. Sevin sætter en ære i at levere både flotte frisurer og fantastisk service, og det betyder meget for os at vide, at I gik derfra tilfredse. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen næste gang!

Dygtig frisør

Jeg vil varmt anbefale Sevin fra Helin Hair i Farum. Hun har lavet lyse striber i mit hår og klippet det. Jeg er meget glad og tilfreds.Hun er sød og rolig og som en dejlig overraskelse, fik jeg en lang og fantastisk hovedbundsmassage så man gik derfra som et nyt menneske.
Vh Birgit

2 febbraio 2024

Kære Birgit,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Jeg er så glad for at høre, at du er tilfreds med både dine lyse striber, klipningen og den dejlige hovedbundsmassage. Sevin gør altid sit bedste for at skabe en afslappende og positiv oplevelse, og det glæder mig, at du følte dig som et nyt menneske efter dit besøg. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Valutata 5 stelle su 5

Fik klippet mit hår af Naja i Hørsholm…

Fik klippet mit hår af Naja i Hørsholm og kan kun sige positive ting om hende og hendes arbejde. Mit hår er blevet helt fantastisk flot klippet og stylet - Naja er professionel og en varm person. Kan klart anbefale hende!

26 gennaio 2024

Kære Nazli,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Jeg er så glad for at høre, at du er tilfreds med både klipningen og stylingen, og at Naja kunne give dig en fantastisk oplevelse. Det betyder meget for os at høre, at du værdsætter hendes professionelle tilgang og varme personlighed. Tak for din anbefaling – vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Valutata 5 stelle su 5

Et rigtig godt sted at blive klippet!

Jeg er blevet klippet her de sidste 7 år. Man bliver taget godt i mod, og klipningen er altid super skarp. Der bliver lyttet til mine ønske, og selvom der er travlt i butikken bliver arbejdet altid udført grundigt og med høj kvalitet. Jeg er meget tilfreds, og selv efter vi er flyttet 20 km væk, kører jeg stadigvæk til Allerød for at blive klippet af Adam.

26 gennaio 2024

Kære Lars,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Jeg er virkelig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i de sidste 7 år, og at du stadig vælger at køre hele vejen til Allerød for at blive klippet af Adam. Det betyder meget for os at høre, at du føler dig godt taget imod, og at du er tilfreds med både servicen og kvaliteten af arbejdet. Vi ser frem til at fortsætte med at give dig den bedste oplevelse fremover!

HelinHair i Hørsholm

Jeg havde en virkelig positiv oplevelse hos HelinHair i Hørsholm med frisøren Naja.
Naja er en glimrende stylist med en fantastisk evne til at lytte og behandle sine kunder med venlighed. Hendes opmærksomhed og professionelle tilgang skaber en tryg atmosfære, hvor man føler sig godt tilpas. Hun fortjener ros for sit dygtighed i at levere en fremragende oplevelse!

6 gennaio 2024

Kære Havin,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Jeg er virkelig glad for at høre, at du havde en positiv oplevelse hos Helin Hair i Hørsholm, og at Naja kunne give dig en tryg og professionel service. Det betyder meget for os at høre, at hendes opmærksomhed og venlighed har skabt en god oplevelse for dig. Vi er stolte af at have sådan en dygtig stylist på holdet, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Meget utilfreds

Jeg prøvede en ny frisør, som var denne. Jeg ville have klippet siderne kortere og en lille smule på toppen. Hun ender med at klippe mit hår på toppen helt kort, så jeg ingen krøller har tilbage. Meget utilfreds.

8 gennaio 2024

Kære Luca,

Jeg er meget ked af at høre om din oplevelse hos Helin Hair, og jeg forstår din skuffelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og jeg vil gerne undskylde for, at resultatet ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os altid på at lytte til vores kunder og sikre, at deres ønsker bliver opfyldt.

Jeg vil gerne tage din feedback videre til teamet og arbejde på at forbedre kommunikationen og servicen fremadrettet. Hvis du ønsker at drøfte situationen nærmere eller finde en løsning, er du velkommen til at kontakte mig direkte på info@helinhair.dk.

Værløses bedste frisør

Værløses bedste frisør! Jeg er blevet klippet i Helins afdeling i Værløse gennem de sidste 6 mdr af Sipan og er meget tilfreds! Super kunde oplevelse og behagelig atmosfære + god kaffe 😊. Kan kun anbefale, at prøve Helinhair.

9 dicembre 2023

Kære Christian,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Jeg er virkelig glad for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos Helin Hair i Værløse, og at du er tilfreds med både klipningen og atmosfæren. Det betyder meget for os at høre, at du føler dig godt tilpas hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen – og selvfølgelig også en god kop kaffe!

Valutata 5 stelle su 5

Endnu en 5 stjernet oplevelse.

Endnu en 5 stjernet oplevelse.
Helin Hair i Allerød gør det fantastisk.
Man føler sig altid tryg når man sidder i frisørstolen hos Kim.

9 dicembre 2023

Kære Freybendsen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Jeg er så glad for at høre, at du endnu en gang har haft en 5-stjernet oplevelse hos Helin Hair i Allerød, og at Kim har sørget for, at du føler dig tryg i frisørstolen. Vi sætter stor pris på din tillid, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang!

Fra ødelagt til guld

Jeg kom ind med fuldstændigt ødelagt hår, fra en frisør som overhoved ikke tog sig tid til at se og “forstå” mit hår.
Sipan er fantastisk og har for anden gang nu, reddet mit hår fuldstædig!
Jeg lader ingen andre røre mit hår, udover Sipan og hans kollegaer.

Jeg har både været i salon, Hørsholm, Farum og Værløse en succes hvergang!

5 novembre 2023

Kære Jeanette Andersen,

Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at Sipan og vores team har formået at redde dit hår og give dig den oplevelse, du fortjener.

Det betyder meget for os at vide, at du har haft positive oplevelser i vores saloner i Hørsholm, Farum og Værløse. Vi sætter en ære i at forstå vores kunders behov og levere resultater, der gør en forskel.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, og vi er taknemmelige for tilliden, du har vist os ved at lade os tage hånd om dit hår. Hvis der er noget specifikt, du ønsker næste gang, er du mere end velkommen til at dele det med os.

Endnu en gang, mange tak for din positive anmeldelse. Vi glæder os til at se dig igen!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più