Dettagli dell'azienda
- Industria cosmetica
- Centro estetico
- Negozio di cosmetici
- Distributore automatico di prodotti per la cura della pelle
Scritti dall'azienda
Heidy.nl is opgericht door Heidy van Velde en is een persoonlijk huidinstituut gelegen op het historische landgoed Vosbergen in Heerde. Inmiddels worden alle huidproducten die in de salon gebruikt worden ook verkocht op onze website heidy.nl. Met 30+ jaar ervaring als huidexpert bied Heidy.nl haar klanten altijd de beste service en ervaring.
Vosbergerweg 39, 8181JK, Heerde, Paesi Bassi
- 0578 695815
- info@hvhv.nl
- heidy.nl
Le persone hanno visualizzato anche
Goede beoordeling van de huid en…
Goede beoordeling van de huid en toepasselijke behandeling!
Fijne sfeer
Fijne en mensen, prettige behandeling gehad van ervaren mensen met mooie producten.
Na een uitgebreid en deskundig advies…Weer een strakke stevige huid!
Na een uitgebreid en deskundig advies de nieuwe producten van Nora Bode in combinatie met de OXYjet Go aangeschaft. Nu ziet mijn huid er vol en stevig uit! Heel blij mee!
Ik ben enorm tevreden over de resultaten!
Dankjewel Heidy van hvhv.nl voor je professionele deskundigheid !
Een frissere en stralende huid
Op advies van Heidy heb ik producten van Craith Lab aangeschaft. Ik merk ontzettend veel verschil! De doorbloeding van mijn huid is aanzienlijk verbeterd, ik zie er jonger en frisser uit (meer glans) en ik zie ook dat door het collageen de lijntjes minder diep zijn. Super tevreden dus.
Blij met Craith
Ik gebruikte al met volle tevredenheid de produkten van Craith, maar sinds een paar weken ben ik overgestapt op het nieuwe collageen en dagcreme. Mijn rimpels rondom mijn ogen zijn zichtbaar minder na 4 weken en mijn huid voelt veel steviger.
Het zijn kostbare produkten, maar ik wil niet meer anders.
Wat een vriendelijk team
Wat een vriendelijk team. Ik had veel last van mijn huid en ben totaal niet bekent met huidverzorging. Op aanraden van een vriendin heb ik contact opgenomen. Eerst werd mijn huid uitvoerig bekeken met een soort huidscan en aan de hand daarvan is er een plan opgesteld. Ik heb alle stappen doorlopen en ik heb nu een rustige en vitale huid. Ik blijf nu ook de producten gebruiken.
Huid verbetering
Hele snelle levering! Ik heb producten van Juliet Armant besteld op advies van Carlijn. Mijn huid is echt verbeterd hierdoor! Ik ben heel erg tevreden.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.