Hedvig er utrolig dyktig - og engasjert 🩵 Veldig godt opplegg for etter fødsel eller i graviditet. Når kroppen ikke klarer like tungt i en periode og/eller vil det man er vant til på treningsfronten,... Leggi di più

Et fantastisk godt opplegg for opptrening etter fødsel, så tilretteleggende og med perfekt progresjon. Når graviditet nr 2 meldte seg, etter bare 9 mnd, gledet jeg meg bare til å kunne teste det under... Leggi di più

Jeg er inne i mitt 2-år her inne, mest fordi disse øktene passer perfekt inn i min hverdag og jeg har ikke treningssenter i umiddelbar nærhet. C&F har mer fokus på stabilitet og å være sterk på så... Leggi di più

Core and floor har virkelig reddet barseltiden min nå med baby nr. 2! Føler meg så trygg på opptreningen etter fødsel med hjelp av Hedvig og Lotte og de flotte treningsøktene de lager til oss🩷 En av... Leggi di più

1. Programma di attività fisica

Trening skal støtte deg i utfordringene livet ditt byr på. Den skal være effektiv, kunne gjøres hvor som helst, og ta hensyn til ulike plager du måtte ha. Jeg ønsker at du skal føle deg sterk og kapabel i kroppen din!

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Hedvig bør være på blå resept!

Gjennom et halvt års trening med Hedvig har jeg lært enormt mye om trening i et kvinnehelseperspektiv. Dette har gitt meg en helt ny gnist og treningsmotivasjon. Hedvig har gitt meg alle verktøyene jeg trenger for å få til treningen i en hektisk småbarnshverdag. Hun har gitt meg kunnskapen og innsikten jeg trengte for å komme i gang med trening etter et tøft svangerskap. Hedvig hjelper kvinner til å ta vare på seg selv, og bør være på blå resept!

7 gennaio 2024

Anbefales på det varmeste!

Dette er den beste investeringen du kan gjøre for fysisk og psykisk helse under svangerskap og etter fødsel! ❤️ Hedvig er faglig dyktig og utrolig motiverende ‐ jeg har aldri trent regelmessig før jeg joinet programmet hennes.

25 dicembre 2023

Førsteklasses trening for damer før, under og etter svangerskap

Svært kunnskapsrik dame med god forståelse for de utfordringene man møter på i forbindelse med svangerskap og tiden etterpå. Er ærlig på hva hun kan og hva hun ikke kan, viser til andre dersom det trengs.
Treningen i appen er enkel å tilrettelegge etter behov, og man får motivasjon til å gjennomføre. Mottoet er: orker ikke, men gjør det likevel.
Har trent med Hedvig både under graviditet og etterpå og kjenner god effekt på både kropp og sinn. Har fått god kontakt med kjernen og mindre vondt i knær og rygg. Er også mer motivert for å fortsette treningen og etablere gode vaner.

18 dicembre 2023

Coor&Floor

Har ganske nettopp begynt å trene med Hedvig og takket være henne har jeg nå endelig kommet i gang med trening etter omtrent 2 år uten. Øktene er veldig bra tilpasset en travel hverdag, og det er enkelt å få inn en økt når man egentlig ikke orker. Ved bruk av programmet opplever jeg å starte treningen riktig og tilpasset mitt nivå☺️

16 dicembre 2023

Variert og skånsom trening, perfekt for gravide og de som har fått barn.

Treningen er variert og skånsom for gravide og for oss som har vondter og skader etter svangerskap/fødsel. Jeg har blitt motivert til å trene oftere og til å prioritere egen trening høyere. Fokuset er på godfølelsen og ikke på utseende. Det er både korte og litt lengre økter, meditasjoner, bevegelighetsøkter og informasjonsfilmer. Jeg hadde bare tenkt å være medlem i tre måneder, men har fortsatt mye lenger enn det fordi det har gitt meg så mye. Hedvigs opplegg er overkommelig og helt perfekt for kvinner som skal få eller har fått barn.

16 dicembre 2023

Treningen med Hedvig er perfekt i småbarnsfasen

Treningen med Hedvig er akkurat passe utfordrende og veldig effektiv. Jeg har deltat på Core&floor i over ett år og merker stadig fremgang og progresjon. Veldig deilig å kickstarte uken med livetimen på mandager for så å trene akkurat når det passer inn i en hektisk hverdag resten av uken. Elsker at det også er økter jeg kan gjøre nesten uten utstyr på ferie eller på hytta, så har jeg aldri en unnskyldning for å ikke gjøre det, selv om jeg egentlig ikke orker 😉

Vet ikke hva jeg skulle gjort uten Core & Floor med Hedvig

Jeg har trent med Hedvig over 1 år og jeg vet ikke helt hvordan jeg skulle ha trent meg opp riktig etter fødsel uten! Mange varierte økter for ulike nivåer og jeg setter så pris på meditasjonsøktene og alle mini- øktene som gjør det mulig å bedre pleie seg selv som ny mamma 🥰 anbefaler på det sterkeste for alle gravide og mammaer som ønsker ekstra push for egentid og trening!

15 dicembre 2023

Perfekt opplegg for småbarnsforeldre og gravide!

Hedvig har gitt meg treningsgleden og treningsrutinen tilbake! Programma er utrulig bra, man kjenner mestring uansett kva nivå man er på, det er korte og effektive økter man alltid greier (og har lyst!!) å ta seg tid til, og ho har endra fokuset mitt ved trening: som forelder treng man å være sterk, og litt trening er betre enn ingen trening! Det er over to år sidan eg fødte nr 2, men eg vil ikkje slutte å trene med Hedvig. Det er eit perfekt opplegg i eit hektisk småbarnsliv, og den einaste treninga eg har greid å vedlikehalde på årevis!

Variert og gøy trening

Variert og gøy trening! Hedvig legger godt til rette for opptrening etter fødsel med øvelser som passer alle. Det er alltid alternativer dersom man har vondter eller må tilpasses graviditet o.l. Oppsettet er kjempebra og ved å bytte økter hver måned går man ikke lei! Hedvig følger opp og er alltid tilgjengelig for spørsmål. Anbefales på det sterkeste!

Takk for hjelpen <3

Hedvig er en flott, engasjert og jordnær person/coach med masse kunnskap om kvinnehelse og trening. Appen hennes var til stor hjelp da jeg hadde vondt i bekkenet og ryggen under graviditet og til opptrening etter fødsel. Treningen virket både forebyggende og behandlende! Her får man mye(!) for pengene. Anbefales på det varmeste <3

4 settembre 2023

Uvurderlig både under graviditet og etter fødsel

Jeg har trent med Hedvig i appen både under graviditet og etter fødsel. Treningen har vært effektiv, skånsom, morsom og ikke minst gjennomførbar og overkommelig i en travel hverdag med små barn. Core&floor ga meg en sterk og velfungerende kropp under graviditeten og hjalp meg med å bygge meg relativt raskt opp igjen etter fødsel. Hedvig er en motiverende, kunnskapsrik og behagelig trener og for meg har det vært helt supert at programmet gjør det mulig å trene hvor som helst og når som helst med relativt lite utstyr. Jeg vil anbefale Hedvig og core&floor til både gravide og de som har født. Hun kan hjelpe deg med å få kontakt med, og styrke, alle de små musklene du kanskje ikke visste at du trengte for å bli klar for løping og hardere trening.

9 agosto 2023

Anbefales på det varmeste

Effektive og varierte program som tilpasses godt etter hvilket nivå man er på! Godt utvalgte øvelser med bruk av lite utstyr. Hedvig er svært behagelig og dyktig instruktør! Gjennom å følge hennes opplegg i Core&floor-appen har jeg fått god kontakt med bl.a bekkenbunn- og kjernemuskulatur etter fødsel og har gradvis trappet opp løpingen igjen. Virkelig å anbefale!

31 maggio 2023

Jeg har oppdaget treningsgleden!

Opplegget til Core and floor gir meg balansen mellom frihet og struktur i treningen. Jeg føler meg presset nok til at jeg blir motivert, samtidig som jeg møtes med forståelse for at to økter i uka er bra nok.
Hedvig er en dyktig instruktør, og variasjonene i opplegget oppleves bra.
Savner noe mer personlig tilbakemelding, og trodde nok det skulle være mer av det. Det kan ta noen dager å få svar av Hedvig selv i chat. Men hvis en stiller spm offentlig er det alltids noen andre som kan hjelpe, noe som understreker det gode fellesskapet som ligger til grunne for denne tjenesten.
Oppstartsfasen opplevdes noe brå, skulle gjerne hatt tydeligere informasjon om hva slags utstyr det var behov for innen treningen begynte.

Alt i alt fornøyd, og kommer til å fortsette!

1 giugno 2023

Core & floor er helt suverent for å få…

Core & floor er helt suverent for å få kontakt med kropp og kjernemuskulaturen igjen etter fødsel. Har bare holdt på en måned nå, men føler meg allerede sterkere og har fått mer energi og overskudd i hverdagen. Det er så enkelt og greit å følge øktene i appen, både alene og gjennom «gjør økten sammen med meg». Ikke minst at det er liveøkter en gang i uken, hvor man får tilbakemeldinger og hjelp i øvelsene! Også er det så motiverende når det er så enkelt og få tid til å gjennomføre i en allerede hektisk hverdag! Og så er det så flott at man ikke trenger en hel haug med treningsutstyr! Vil absolutt anbefale denne appen til alle mødre og gravide, inspirerende og flotte økter! Gleder meg til å se hvor programmet tar meg i framtiden!

31 maggio 2023

Gjennom treningen har jeg på en skånsom…

Gjennom treningen har jeg på en skånsom og trygg måte fått bygget opp styrke i kroppen til å tåle hverdagens utfordringer. I tillegg har jeg fått kontakt med muskler jeg aldri har klart å få koblet på før, alt takket være god veiledning og ulike øvelsesvarianter. Anbefaler alle å gjøre seg selv en tjeneste etter fødsel og bli med å trene med Hedvig!