Hedehusene Massage og zoneterapi Recensioni 88

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Maria er super dygtig og professionel. Altid bliver man mødt af et skønt smil og der bliver spurgt ind til, om den sidste behandling fungerede eller om det skal ændres. Mine gigtsmerter er næste... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det fungerer altid at bestille. Tingene står klar og Maria er altid sød og venlig. God stemning og atmosfære i klinikken

Valutata 5 stelle su 5

Maria er dygtig og super venlig. Jeg har primært brugt gigalaseren, med selvbetjening, men også andre behandlinger. Klinikken er pæn og ren og den ligger rigtig smart med gode parkeringsmukighede... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro estetico

Scritti dall'azienda

Jeg tilbyder fysiurgisk RAB massage og Zoneterapi hvilke jeg også er RAB godkendt i. Har en masse ekstra kurser indenfor massage og zoneterapi. Jeg tilbyder også akupunktur 2000, mod smerter og hjælp til fertilitet. Derover har jeg en gigalaser til skades og smertebehandling. Fedtfrysning. EMSSeat og EMSSculpting. Beauty Angel lys. Tilbyder også pedicure, manicure, hårfjerning med voks og sugaring, farve af vipper og bryn og Lash lift og japansk liftning. Derover har jeg en webshop med produkter til hjemmepleje fra BCL spa Danmark, Voesh, Tolure, Deluxe mascara, Hemp Nation. HEVI sugaring. Salcura. Outload. Smør dig ind.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

God pris og hurtigt klar til afhentning
Altid en god behandling hos Maria

29 settembre 2023

Risposta di Hedehusene Massage og zoneterapi

Tusind tak for din anmeldelse og dejligt at du er tilfreds med min webshop

Valutata 5 stelle su 5

Maria er super dygtig og professionel

Mine gigtsmerter er næsten forsvundet med akupunktur.
Beauty Angel giver glød og velvære, ligesom japansk lifting.
Samtlige produkter er nemme at bruge og giver fantastiske resultater.
Mine varmeste anbefalinger til Maria og hendes udvalgte produkter.
Tak for din hjælp igennem de sidste mange år.
Lotte

20 aprile 2023

Hej Lotte

Tusind tak for din anbefaling. Altid en fornøjelse at kunne hjælpe dig bare en smule med de smerter du render rundt med. Jeg håber du snart er frisk til at starte op igen, så du kan slippe for gigtsmerterne for en stund. Mig der takker for at være trofast igennem mange år.

Valutata 5 stelle su 5

Min datter har døjet meget med…

Min datter har døjet meget med mellemøresbetændelse, men efter hun er startet i behandling hos Maria, har hun ikke haft det siden. Maria er en fantastisk behandler og et rigtig dejligt menneske, man føler sig altid meget velkommen og går derfra med et smil på læben.
Vil til en hver tid anbefale Maria

3 agosto 2023

Hej Malou

Tusind tak for din anbefaling. Er så glad for at have kunne hjælpe E af med hendes mellemørebetændelser og dejligt at se hvordan hun er begyndt at vokse med sproget og fået lidt mere sul på kroppen, da hun ikke hele tiden er syg mere, så hun kan have en almindelig hverdag.

Kan kun varmt anbefale Maria

Kan kun varmt anbefale Maria. Hun er super dygtig og effektiv…man er tryg i hendes hænder.
Det er skønt med en klink der tilbyder så mange behandlinger og produkter, så man ikke behøver at køre land og rige rundt:-)

6 marzo 2023

Hej Heidi

Tusind tak for din anbefaling af mine behandlinger og produkter. Er dejligt at du føler dig tryg og at du synes om udvalget af mine produkter.

Zoneterapi

Jeg har brugt Maria de sidste 3 år og hun er utrolig professionel og har styr på det hun laver, jeg giver min bedste anbefaling til Maria

5 luglio 2023

Hej Jeanette

Tusind tak for din anbefaling herinde. Ja du har været meget trofast med at få zoneterapi og altid en fornøjelse med dit besøg.

Valutata 5 stelle su 5

Altid super kompetent og dygtig

Altid super kompetent og dygtig. Har hjulpet mig med at komme af med smerter i skulder og knæ.
Bonus at butikken har skønne produkter. Betjening og vejledning er altid helt i top.

9 giugno 2023

Hej

Tak for din anbefalinger herinde og altid dejligt at kunne hjælpe mine kunder af med deres smerter. Skøn du er glad for de produkter jeg har på webshoppen/klinikken.

Valutata 5 stelle su 5

Maria er mega dygtig og super…

Maria er mega dygtig og super proffesionel i alle de behandlinger jeg har fået hos hende de sidste mange år. Hun står altid klar med gode råd og løsninger på ens udfordringer. Derudover har hun nogle rigtig lækre produkter ligefra creme, hårprodukter mm i sin webshop.Der ligger meget tanke bag hvilke produkter Maria vælger at føre i sin webshop. Jeg giver Maria mine største anbefalinger ⭐⭐⭐⭐

Hej Charlotte

Tusind tak for din anbefaling herinde. Altid dejligt med jer trofaste kunder og ja du er fan af min webshop og en god shopper i den :-) Skønt med opbakning og ja jeg tager kun produkter ind som jeg selv synes om og kan lide at bruge.

Valutata 5 stelle su 5

Altid gode behandlinger, der virker!

Uanset om det er lash lift, voks af ben, giga laser osv. så har hele familen haft stor gavn af Marias ekspertise. Så sent som en brækket fod, der helede ualmindeligt hurtigt efter brug af giga laser, så lægen var noget overrasket til kontrollen. Og så er Maria altid klar til tiden og aldrig forsinket!

Hej Katja

Tusind tak for din anbefaling. Så dejligt at kunne hjælpe hele familien og så vildt et resultat med den brækket fod, som laseren klarede ret hurtigt.

Verdens bedste Maria.

Jeg har brugt Maria primært til hårfjerning med sugaring. Mine hår har tendens at indgro, men ikke efter sugaring.
Vi har også prøvet akupunktur nåle mod myg. Vores datter er ren mygge magnet, men ikke denne sommer! Hun fik ikke en eneste myggestik! Hun fik nåle 2 gange. Jeg havde en god resultat allerede efter 1 behandling.

27 giugno 2023

Hej Ilze

Tusind tak for din anbefaling herinde og så skønt vi har fået styr på de hår, så det er slut med indgroet hår. Er så glad for den besked du sendte i ferien, med at datteren ikke blev stukket, det varmer så meget med sådanne beskeder. Nu kender i vejen næste år.

Dygtig behandler og følgesvend

Jeg har kommet hos Maria i en lille evighed, og sætter stor pris på mine regelmæssige besøg hos hende. Gigalaseren og zoneterapien holder min colitis ulcerosa i ro, Nada får skuldrene og pulsen ned og beauty lyset får ansigtet til at stråle.
Oveni hatten er Maria også en rigtig god samtalepartner. Only things to like!

22 giugno 2023

Hej Katrine

Tusind tak for din anbefaling og for at du har været så trofast i så mange år. Skønt at være med til at holde din colitis i ro og at du også har glæde af Beauty angel lyset. Dejligt at have fulgt med i dit/jeres liv i så mange år

Altid en behandling der virker 😊

Altid en behandling der virker 😊
Har brugt Hedehusene Massage og Zoneterapi i mange år, Maria har altid en behandling der passer til mine behov, om det er zoneterapi, cupping, hotstone, akupunktur, lashlift 😊
Kan varmt anbefale Maria

Hej Berit

Tusind tak for din anbefaling. Ja du har været trofast i mange år og det sætter jeg pris på. Er jo glad for i også lader mig råde til hvilke behandling der er bedst til de enkelte ting og skønt i lige prøver af når jeg får nye tiltag i klinikken.

Valutata 5 stelle su 5

Når kroppen ikke helt vil hvad jeg vil…

Når kroppen ikke helt vil hvad jeg vil så kontakter jeg Maria. Maria har hjulpet mig er utal af gange med spændinger og migræner.
Der er altid rart at komme i klinikken. Maria er nærværende og hun husker en også selv om der går længe mellem man er der. Mine bedste anbefalinger går til Maria

8 giugno 2023

Hej Sanne

Tusind tak for at skrive en anbefaling herinde. Altid en fornøjelse at kunne hjælpe og ja i bliver ikke glemt selvom i holder pause indimellem.

Valutata 5 stelle su 5

Super god behandling hvor man bliver…

Super god behandling hvor man bliver altid mødt med et smil og en hilsen. Produkterne er rigtig lækre og er fast inventar herhjemme.

Hej Nadia
Tusind tak for din anbefaling herinde og dejligt du synes om min behandling. Ved jo du er stor fan af mine produkter og køber når der mangler :-)

Valutata 5 stelle su 5

Maria er altid meget hjælpsom og…

Maria er altid meget hjælpsom og smilende. Mig og min datter har brugt hende igennem mange år til bla behandling af div skader, zoneterapi, massage mv. Hun er altid klar til og hjælpe.
De varmeste anbefalinger herfra👍
Mvh Heidi

7 luglio 2023

Hej Heidi

Tusind tak for din anbefaling herinde og altid skønt at kunne hjælpe jer og at have fulgt jer igennem så mange år.

Valutata 5 stelle su 5

Altid god service og lækre produkter på…

Altid god service og lækre produkter på shoppen!
Maria er dygtig til det, hun laver og ved behandlinger i klinikken føler man sig velkommen og i gode hænder.

5 luglio 2023

Hej Iben

Tusind tak for din anbefaling herinde og ja du er vist ret vild med mine produkter :-) Skønt med alle dine ordre :-) og tak for anbfalingen med mine behandlinger også

Valutata 5 stelle su 5

Den højeste anbefaling herfra…

Maria er en virkelig dygtig behandler og gør rigtig meget for at tage sig godt af sine kunder. Jeg har gået til behandling for alt fra muskel-og ledsmerter, inflammationer, mani- & pedicure, menstruationssmerter, sugaring & voks, spændingshovedpine og pollenallergi. Fordi Maria har dygtiggjort sig inden for mange forskellige områder, kan hun også ofte kombinere forskellige behandlinger for et bedre og hurtigere resultat.

Hej Michelle

Tusinde tak for den flotte anbefalingen, er så glad for at kunne være med til at gøre en forskel og det kan jeg fordi i kunder støtter mig

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Maria er helt vildt dygtig! Hun var en af dem, der hjalp helt utroligt meget gennem en periode med stress og overbelastning af kroppen.
Der er plads til alt det man kommer med - og så mange forskellige muligheder for at kombinere flere behandlings metoder, så det passer specifikt til én.
Kun stor anbefaling herfra 💫

Hej

Tusind tak for din flotte anbefaling, er så glad for at jeg kan være med til at gøre en forskel og skønt at kunne skræddersy behandlingen til hver enkel

Fantastisk klinik og indehaver

Maria udøver mirakler, hun er super dygtig til sit arbejde og så er hun bare en fantastisk behagelig person.

Jeg har kommet der en del år nu, og fået både Alm. Og cuppingmassage plus nåle for at afhjælpe smerter.

Hej Jeanette

Tusind tak for din anbefalingen og alle dine søde ord om mig og mine behandlinger. Dejligt med jer trofaste kunder

Valutata 5 stelle su 5

Altid fantastisk service og man får…

Altid fantastisk service og man får altid et smil af Maria.
Min datter og jeg har benyttet klinikken i mange år. Både til skader og til wellness. Maria er mega dygtig.
De varmeste anbefalinger herfra.

26 giugno 2023

Hej Stine

Tusind tak for din anbefaling, altid en fornøjelse at have besøg af jer og hjælpe jer af med jeres skavanker og at have kendt jer så mange år.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più