Had werkelijk niet verwacht dat het hele traject zo soepel zou verlopen. Op tijd hebben we het stookhok leeggemaakt en met egaline een nieuw vloertje gemaakt. Daarna kwam op afspraak de elektricien. H... Leggi di più

Twee weken na installatie had ik een probleem dat m'n warmtepomp in vorstmodus ging. Via de storingsdienst heb ik een monteur gesproken die mij uitlegde hoe ik tijdelijk handmatig de warmtepomp kon be... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hebben prima gesprekken gehad en een up to date offerte. Duurzaamheid staat bijzonder hoog in het vaandel bij ons maar na alles aspecten gewogen te hebben toch besloten nu niet aan de warmtepomp t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
This company sold a service for a hybrid installation but after a year decided that they 'cannot provide service' for a Remeha CV ketel, with unclear reasons. Looks like cherry picking so they only se... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Ditta specializzata in riscaldamento
- Servizio di riparazione fornaci
- Fornitore di impianti di riscaldamento
- Servizi di riscaldamento e boiler
Informazioni su HeatTransformers
Scritti dall'azienda
Bij HeatTransformers doen we het hele proces van interesse tot installatie wel net even anders. We zetten volop in op de digitalisering van het proces en op het slim gebruik maken van data (bijvoorbeeld van eerdere installaties). Hierdoor kunnen we het proces efficiënter en beter maken. Zo helpen we sneller meer mensen om gasvrijer te verwarmen.
Waarom kiezen voor HeatTransformers?
Scritti dall'azienda
- 10.000+ warmtepompen geïnstalleerd
- Met meer dan 10.000 geïnstalleerde warmtepompen hebben we ruime ervaring met het verduurzamen van Nederlandse woningen.
- Samenwerkingen met toonaangevende partners
- We werken samen met toonaangevende organisaties en warmtepompmerken om voor iedere woning een passende oplossing te bieden.
- Bewezen door onze klanten
- Duizenden klanten gingen je voor. Hun ervaringen op onder andere Trustpilot en Google helpen je om met vertrouwen voor HeatTransformers te kiezen.
Pompmolenlaan 10H, 3447GK, Woerden, Paesi Bassi
- 085 048 6107
- info@heattransformers.com
- heattransformers.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Fantastische werk geleverd...onderhoud
Fantastische werk geleverd, , met een paar aanhalingstekens daar tussen...... Toen de mannen klaar waren was er geen tijd voor het uitleggen van de Thermostaat. Lang in de kou gezeten het was 10 graden voor we het door hadden hoe het werkte. Dat ging heel moeizaam per telefoon... Buiten gekeken en zagen deuken op de boven plaat van de warmtepomp. Nu bijna 3 jaar verder zou ik een bedrag van € 630,00 voor onderhoud moeten betaald hebben, nog niemand gezien of gehoord. De laatste onderhoud rekening wordt ook niet betaald. Ik denk dat ik naar een ander bedrijf moet uitkijken voor onderhoud. De opzegging is inmiddels gestuurd aan
Heattransformers. Jammer....(al gevonden)

Risposta di HeatTransformers
Een warmtepomp installeren in de hitte.
De mannen waren met z’n drieën. Het was een zeer warme dag. Ze moesten werken op een hete zolder waar de verwarminhsketel staat en waar voor hetgeen ze moesten installeren eigenlijk te weinig ruimte was. Samen met mij moest er eerst worden nagedacht wat er mogelijk was. Ze bedachten een perfecte oplossing en zagen kans in de loop van de dag alles compact, keurig en waar nodig vernieuwd te installeren. Ook de warmtepomp zelf, die buiten kwam te staan, verbonden door een lange, stevig vastgemaakte, onopvallende goot. Alles wat ik deed die dag was koffie en frisdrank aanvoeren en meekijken naar de vorderingen. De mannen bleven positief, ondanks de hitte en het lastige van de klus. Ze gaven me ook nog uitleg en advies.
Ik ben blij met het geheel, het ziet er goed uit. Ben benieuwd naar de resultaten van het uiteindelijke gebruik van deze installatie in de praktijk.

Risposta di HeatTransformers
Heat Transformers is bereid goed mee te denken
Via de Vereniging Eigen Huis ingetekend op de collectieve inkoop van een (hybride) warmtepomp.
Ik werd in contact gebracht met Heat Transformers, een vrij dicht bij mij gevestigd bedrijf. Dat is praktisch. Er werd snel contact opgenomen.
Er blijkt een standaard concept te zijn waarvoor gegevens aangeleverd dienen te worden: kenmerken van de woning, huidig gas- en elektragebruik (jaaropgave) isolatie gegevens, cv ketel, vloerverwarming, radiatoren.
Dan komt er een advies welke warmtepomp oplossing geschikt zal zijn.
Mijn ervaring was dat het gebruikte format goed past bij een eengezinswoning of twee onder een kap maar in mijn situatie (oud huis, vrijstaand, cv ketel locatie, locatie buitenunit warmtepomp, esthetische inpassing paste deze werkwijze mij niet.
Gelukkig was een medewerker van Heat Transformers bereid om, tegen de gewoonte in, een inspectie op locatie te doen. Dit was een positieve ervaring door de persoonlijke aandacht van hun medewerker Stijn.
Het contact bleek wel te resulteren in een voor mij te voortvarend aandringen op het aangaan van de overeenkomst/kopen van de installatie. Ik was niet zo ver na 1 dag.
Omdat door een artikel in het tijdschrift van de Vereniging Eigen Huis bleek dat het aanvragen van een nieuw Energielabel haken en ogen heeft en niet gegarandeerd beter wordt door het plaatsen van een Warmtepomp doordat bestaande isolatiemaatregelen die niet goed gedocumenterd kunnen worden mogelijk geheel buiten beschouwing worden gelaten.
De onzekerheid hierdoor ontstaan én de onzekerheid over voldoende stroom met de netcongestie deden mij te besluiten af te zien van aankoop. Dank voor de aandacht van Heat Transformer!

Risposta di HeatTransformers
Top werk afgeleverd. 👍👍👍…
Ben eigenlijk niet zo van de reviews maar wat HeatTransformers betreft maak ik een uitzondering. De monteurs hebben top werk geleverd. Erg vriendelijk en beleeft. Heel blij met de installatie. Gelijk een onderhoudscontract afgesloten. 👍👍👍

Risposta di HeatTransformers
Vervolg op een eerdere 1-ster review.
Vervolg op een eerdere 1-ster review.
Jaren achter elkaar aangegeven dat mijn warmtepomp niet goed functioneert en ik in de winter in de kou zit. Steeds geen werkende oplossing aangeboden gekregen. Meermaals verzocht iemand langs te sturen. Dit werd systematisch genegeerd. Na 1e slechte review hier een thermostaat aangeboden gekregen om "mijn slechte ervaring een positieve wending te geven". Deze geweigerd, tenzij een monteur zou concluderen dat dit het probleem zou oplossen. Kreeg direct een monteursafspraak onder mijn neus geduwd (eindelijk). De monteur heeft me heel vriendelijk geholpen en de nieuwe thermostaat geïnstalleerd (Uiteraard tot aan de winter geen bevestiging of dit ook daadwerkelijk het probleem oplost). Vervolgens krijg ik een dikke rekening van de thermostaat+installatie, terwijl me deze was aangeboden na 1e review. Nooit een indicatie van kosten gekregen. Vreemde uitvoering van een "positieve wending".

Risposta di HeatTransformers
Uitstekend geholpen na installatie van…
Uitstekend geholpen na installatie van de nieuwe cv . Deskundig en heel mooi geplaatst en daarna verder goed geholpen met lekkage.
Klantbelang boven commercie 👍🏼
Stijn heeft zo ontzettend goed met me meegedacht dat we tot de conclusie zijn gekomen dat een warmtepomp nu niet het juiste voor mij is om aan te schaffen. Daarmee zette hij het klantbelang boven het commerciële belang. Hij verdient wat mij betreft een dubbele pluim!!

Snelle vakkundige plaatsing warmtepomp
Binnen 2 dagen is er een Hybride Warmtepomp geplaatst op de plek van de oude CV.
Monteurs waren zeer kundig, vriendelijk en werkte hard.
Alles is netjes achtergelaten. Nu wachten op wat kouder weer zodat ik ook weet dat hij ook echt functioneert. Momenteel is het overdag rond de 25 graden buiten, dus geen verwarming nodig.

Top bedrijf
De installatie van de warmtepomp is bij ons net geïnstalleerd door vakmensen, vriendelijk en beleefd, met veel uitleg over o.a. de werking en het onderhoud.
De reden dat ik geen 5 sterren geeft komt omdat er helaas vertraging in de installatie is opgelopen.
Heat Transformers is aan te raden, is een specialistisch bedrijf ogv warmtepompen e.a.

Risposta di HeatTransformers
Duidelijke communicatie vooraf en de…
Duidelijke communicatie vooraf en de uitvoering was soepel met vriendelijke , vakkundige werknemers, prima werk!

Risposta di HeatTransformers
De installatie was snel en…
De installatie was snel en professioneel gedaan. De monteurs waren kundig en vriendelijk. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Gewoon een prima bedrijf! En we helpen nu mee aan een leefbare planeet.

Risposta di HeatTransformers
In alle opzichten een 10!
Het waren twee jonge mannen, de een half Nederlands/half Grieks, de andere Grieks. Voor zover ik het nu kan beoordelen, hebben ze fantastisch werk geleverd. Daarnaast waren ze vriendelijk, beleefd en vrolijk. In alle opzichten een 10 voor deze mannen!

Prima service en werk
Vanaf het eerste contact was de service en informatievoorziening perfect. Het proces om via whats app (beeld) bellen tot een heldere offerte te komen ging super goed en op de dag van montage werd er keurig gewerkt door de heren monteurs en heb ik door dit alles binnen no time een perfect werkende Remeha cv ketel en warmtepomp die me nu al veel geld bespaard.

Risposta di HeatTransformers
Dit bedrijf heeft me uitstekend…
Dit bedrijf heeft me uitstekend geadviseerd en daarna de uitvoering van de werkzaamheden goed voorbereid en het juiste lokale bedrijf ingeschakeld.

Risposta di HeatTransformers
HeatTransformers doet wat het belooft!
Duidelijke communicatie, deskundige en betrokken installateur, vlotte en snelle afwerking. De warmtepomp werkt zoals beloofd! Goede investering.men doet wat men beloofd.

Risposta di HeatTransformers
Van begin tot eind werd er meegedacht…
Van begin tot eind werd er meegedacht en evt de installatie aangepast aan de beste opstelling.
Echter, we zijn nu 3 weken verder, de warmtepomp doet het niet meer. Na melding hiervan tips gekregen met codes invoeren. Nog geen werking. Nu al 3 dagen geen antwoord op mijn mails. Geprobeerd te bellen vandaag maar wordt niet opgenomen. Ben nu niet meer blij.

Risposta di HeatTransformers
Persoonlijke benadering van mogelijke klanten.Het bedrijf heeft nadat we contact…
Het bedrijf heeft nadat we contact hadden opgenomen een uitgebreide en positieve offerte aangeboden. Persoonlijk contact met telkens dezelfde persoon sprak ons aan.

Risposta di HeatTransformers
The design proces and scope preparation…
The design proces and scope preparation went fine. Installation and start up were fine. Some alarms on gas heater not solved.

Risposta di HeatTransformers
De twee installateurs waren duidelijk .…
De twee installateurs waren duidelijk over wat mogelijk was en hadden enkele goede adviezen .